Nepravidelná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37134
11.7.18 21:19
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ano to byla má přítelkyně. Jsme zoufalý. Nejsme připraveni na to mít v 16 dítě.

Tak se oba uklidnete, pilulka po je dost spolehlivé řešení a dneska základním několika témat stejně nic nevyřešíte… Radši se pořádně chraňte jinak, minimálně kondom by neměl chybět, když už jste oba takový stresaři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 21:20

@Aduš8 ano víme oba jsme si hodně uvědomily a pokud to dopadne dobře tak že těhotná nebude. Nebude nic dokud si nenechá předepsat prášky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 21:23

@Kriss Tina děkuji moc. Ještě že existují lidí co dokáží poradit. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1415
11.7.18 21:27
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Před 2 dnema jsme měli s přítelkyní nechraneny styk. Nestihl jsem vyndat a trošku jsem se do ní udělal. Asi 2 hodiny po tom jsme šli do lékárny pro escapelle přípravek pilulku po. Nejhorší je že přítelkyni je 16 a první menstruaci dostala teprve v prosinci tím pádem ji má nepravidelnou. Poslední menstruaci měla 11.6. Máme celkem strach neboť nevíme kdy je vhodné udělat si test abychom byli v klidu. Matka nechce nechat předepsat antinkoncepci takže se nám to velmi komplikuje.
Chtěl bych poprosit o nějakou pomoct prosím.

Ohledně předepsání antikoncepce by se měla domluvit s gynekologem. Jinak, používejte prostě prezervativ… A pokud menstruace nedorazí, testovat můžete za 15-20 dní, ale věřím, že do té doby přijde, teoreticky by měla mít těsně před… Jo a není dobré dávat antikoncepci, když je cyklus ještě takto v začátcích a nesrovnaný, můžou pak být problémy s jeho pravidelností po vysazení a tím pádem potíže s otěhotněním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.7.18 21:28
@Anonymní píše:
@Aduš8 ano víme oba jsme si hodně uvědomily a pokud to dopadne dobře tak že těhotná nebude. Nebude nic dokud si nenechá předepsat prášky.

Pokud si vzala pilulku ,,po",tak to dobře dopadne,ale fakt nebuďte nezodpovědní. Zkazíte si tím mládí. Jestli je její matka tak přísná,nutila by ji třeba k potratu a budete si to pak celý život vyčítat,i když spolu třeba nezůstanete. A být tebou,i přes vaše přesvědčení ten balíček kondomů koupím,kdyby to na vás přišlo,než ty prášky opravdu bude brát. Ve vašem věku je touha silnější než rozum.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
11.7.18 21:32

Používejte kondom :-) Opravdu bych s antikoncepcí chvíli počkala, aby si to za 10 let, až ji vysadí a bude chtít otěhotnět, nevyčítala…
https://e-kondomy.cz nebojte vše přijde dobře zabalené, nelze poznat, co je to za zásilku :-) Např. Glyder jsou levné a dobré :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.18 10:53

@Aduš8 děkuji moc poučili jsme se a bud3me více zodpovědní. 16 let je dost malý věk na to být rodicem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.18 12:28

@Aduš8 prosím vás dnes si přítelkyně dělala test a vyšel pozitivní je to normální 6 dní po styku.

• Citovat
  • Upravit
598
14.7.18 12:33
@Anonymní píše:
@Aduš8 prosím vás dnes si přítelkyně dělala test a vyšel pozitivní je to normální 6 dní po styku.

Tak největší šance otěhotnět je přibližně v půlce cyklu. V první řadě bych čekala na menzes. Pokud nepřijde, tak teprve pak test. Jestli už měla přítelkyně menstruaci dostat, pak je nepravděpodobné, (Ikdyz ne vyloučené) že by byla těhotná protože jste měli styk až po ovulaci. Nic méně ať je v jaké koliv fázy cyklu je nepravděpodobné, že by šest dní po oplodnění měla pozitivní test. Toť můj názor, ale třeba tu bude mít někdo jinou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.18 12:39

@hanisv děkuji.
Jenže ona má nepravidelnou ms

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.18 21:04

Zdravím je to měsíc co jsem tu řešil problém teď už s ex přítelkyni. S tím práškem po po tom co si ho vzala tak asi 4 dny po dostala menzes a píše že to byli příznaky těhotenství jak tomu mám rozumět.

• Citovat
  • Upravit
21091
21.8.18 22:29
@Anonymní píše:
Zdravím je to měsíc co jsem tu řešil problém teď už s ex přítelkyni. S tím práškem po po tom co si ho vzala tak asi 4 dny po dostala menzes a píše že to byli příznaky těhotenství jak tomu mám rozumět.

Že ti kecá, 4 dny po nemůže mít příznaky těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 10:31

@P4ja Říkala mi ještě že má teď poslední dobou bolesti prsou hlavy a v podbřišku. Prý ty ms trvalý asi 4 dny. Ale ona ji začala mít až v prosinci tu ms.

• Citovat
  • Upravit
21091
22.8.18 11:13
@Anonymní píše:
@P4ja Říkala mi ještě že má teď poslední dobou bolesti prsou hlavy a v podbřišku. Prý ty ms trvalý asi 4 dny. Ale ona ji začala mít až v prosinci tu ms.

JAsný, tak se seber naklusej s ní na gyndu a uvidíš, co ti tam řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.18 11:18

@P4ja To je ten problém nevím jestli jste nečetla předešlé příspěvky. Ale je nám 16 A její matka ji nechce nechat předepsat ani prášky. A jít s ní na gynekologii by neprošlo. Ji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex