Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@P4ja To je ten problém nevím jestli jste nečetla předešlé příspěvky. Ale je nám 16 A její matka ji nechce nechat předepsat ani prášky. A jít s ní na gynekologii by neprošlo. Ji
Tak pokud nemůže jít ani na gyndu, tak jste měli zvážit sex resp.se chránit. Nevím proč si hraješ na hrdinu s přerušovaným sexem. A to, že jí matka nechce nechat napsat prášky, to plně schvaluju. Je to pěkný humus, obvzlášť v 16ti. Jenomže všichni vidí jen to pohodlí.
@P4ja Buďto to není moje nebo si dělá srandu že mně.
Vzala si pilulku po po 2 hodinách následně za pár dní dostala ms prý byli krátký ale i tak a příznaky typu bolení prsou hlavy v podbřišku by se dostavili dřív a ne měsíc a půl skoro po styku. Nebo se mýlím?
Už by dávno měla dálnice na těstu. Příznaky těhotenství žádné nejsou, každý to má jinak.
Hezký den holky, ráda bych obnovila diskuzi a poprosila o radu. Je mi 32,mám dvě malé děti 4 a 2 roky. X let mám pravidelnou menstruaci po 25ti dnech. Dokonce i po porodu při plném kojení, nastoupila pár týdnů po šestinedělí a opět zase po 25ti dnech. Teď už skoro třetí cyklus nepravidelný, nejdříve po 34,teď už dokonce po 48. Na gynde jsem se o tom jen tak zmínila a byla mi doporučena antikoncepce, kterou můj Dr doporučuje snad na všechno. Antikoncepci nechci, nějak jsem to teda neřešila, když to neřešil ani můj Dr. Ale nějak jsem se zmínila před mamkou, že se mi asi zbláznilo tělo a ta se do mě pustila, že se tyhle věci řešit musí, že to klidně může být vážná nemoc a podobně
No, jsem z toho taková všelijaká. Měla bych to tedy nějak více řešit? Četla jsem i o stresu, ale to si myslím že u mě nějak nemá vliv, menstruace mi přišla až jsem byla v jakékoliv rozpoložení. Krev na štítnou žlázu mi brali loni a taky všechno v pořádku. Moc vám děkuji.
Jinak jsem ještě četla o kontryhelu, ale ten mi nedělá dobře.