Nepravidelná menstruace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
16.11.12 21:43

Ahoj holky :mavam:

ja ted cekam na 1.MS po vysazeni HA, mam tedy 4. den spozdeni, coz neni tak hrozne, ale asi budu mit „krasne“ rozhazeny cyklus, diky tomu, ze jsem mela 14dni anginu a byla jsem na antibiotikach (nejdrive penicilin, ktery mi nezabral, pak mi byl nasazen Sumamed). :zed:

5 dni pred MS mi byl delany krevni rozbor ( + i test na HCG), ktery vysel negativne, 3× tt test od zpozdeni MS - negativni = proto si myslim, ze tehu nejsem, bolesti bricha a prsou jsem mela asi do 3. dne od vynechani MS (ale stale „v norme bolesti pred prichodem MS“) :think:

Moje otazka je ta, jestli mela nektera z vas zkusenost s pitim hermankoveho caje i v pripade, ze MS je jiz opozdena :?: a pripadne do kolika dnu se vam asi MS dostavila? :kytka:

Omlouvam se za pitome otazky, ktere se tady propiraji celkem casto, ale ja proste budu rada, kdyz co nejdriv MS dojde a telu se ulevi… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elusha
2.3.13 00:54

Předčasná menstruace

Ahoj, potřebuju poradit…
Minulý týden jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk, neberu HA a,,nebyl do mě", ale po styku jsem trochu špinila, což se behem jednoho dne spravilo. Celý týden jsem měla trošku tlaky v podbřišku, jako bych to měla dostat a dnes jsem začala silněji špinit. MS mám mít až cca za 7-10 dní.. nevíte čím by to mohlo být?? Máte někdo zkušenosti?? Mám strach abych nebyla těhu, ale to by se asi neprojevilo už po týdnu od styku ne??
Díky za rady a zkušenosti :)

• Citovat
  • Upravit
1468
14.8.13 09:36

.

Příspěvek upraven 02.10.17 v 07:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.1.14 14:11

Dobrý den, jen bych chtěla oživit diskuzi… Před 9 měsíci jsme vysadila antikoncepci. Musím se přiznat, že jsem svůj menstruační cyklus nijak nesledovala, ale myslím, že nijak výrayzané odchylky v něm nebyly. Až te%d když mám jít na kontrolu, tak jsem začala sledovat… 3 byli naprosto v pořádku, ale ted poslení mesíčky přišly o 7 dní dříve po šeti dnech skončil a a za další č dni začali znnova… Jsem z toho trošku rozhozená, protože se mi to nikdy nestalo… Je fakt, že procházím pěknou virozou a poslední dobou toho bylo celkově docela dost… Je možné, že takový to zmatek by mohl být způsobený i tím to? Máte někdo podobné zkušenosti, že by jste dostali měsíčky takhle rychle po sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.14 22:24

Ahoj,

Mám problém s MS, snažíme se o miminko a MS jsem měla celkem pravidelnou 28-32dní, minulá MS ale byla až za 45dní a tento měsíc jsem ji dostala 30den, ale je tmavě hnědá :( a nejedná se o špinění, ale ani o MS… něco mezi tím.. :( myslíte, že by to mohlo být MT? děkuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.15 12:12

Určitě vyzkouším.

Já po vysazení HA tři měsíce v pohodě. Pak 3 měsíce zpoždění na 7-14 dní, z toho jednou vyvolávačka.
Pak tři měsíce mám menstruaci tak 2-3 dny zpoždění a teď zase týden čekám a nic!

Taky bychom rádi uvítali přírůstek do rodiny. Ale dá se říci že jsme si přestali dávat pozor až teď. První měsíc. :think: no psycho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.15 12:14
@JitkaMichal píše:
Určitě vyzkouším.

Já po vysazení HA tři měsíce v pohodě. Pak 3 měsíce zpoždění na 7-14 dní, z toho jednou vyvolávačka.
Pak tři měsíce mám menstruaci tak 2-3 dny zpoždění a teď zase týden čekám a nic!

Taky bychom rádi uvítali přírůstek do rodiny. Ale dá se říci že jsme si přestali dávat pozor až teď. První měsíc. :think: no psycho

ten heřnámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.2.16 14:19

Ahoj holky, dovoluji si´to tu znovu otevřít a budu doufat v pár cenných rad.

Věc se má asi takhle antiko. neberu už cca od srpna do minulého měsíce my MS chodila pravidelně po 28 dnech, jako hodinky byla sice bolestivější, ale nebylo to tak hrozné. Minulí měsíc se mi opozdila o 10 dnů a pak jsem málem pošla byl to masakr ( velká bolest, hodně velé množství krve ) po MS jsem měla ještě asi 14 dnů křeče v podbříšku hlavně na praví straně, následně bylo vše v pořádku. ted mám již 6 den opoždění opět a mám znovu velmi slabé křeče na pravé straně.

Co si myslíte že by to mohlo být? Máte nějaké rady jak si MS urovnat, kontryhel piju, dostala jsem ještě radu pupálková olej, ale podle informací to moc nepomáhá.

Děkuji moc za všechny rady.

PS: včera TT negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.17 07:54

Nepravidelnost

Ahoj holky už asi půl roku mám neptavidelnou memstriaci spustibse mi. Jen kdyz dostanu injekci na vyvolání.. dostala jsem tablety provera beru tak jak mám, ale už mne nebavi kazdy mesic lítat ma gyndu ze jsem to zase nedostala, je neco co mi mestr. ZPravidelní? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 21:04

Prosím poraďte

Dobrý den.
Před 2 dnema jsme měli s přítelkyní nechraneny styk. Nestihl jsem vyndat a trošku jsem se do ní udělal. Asi 2 hodiny po tom jsme šli do lékárny pro escapelle přípravek pilulku po. Nejhorší je že přítelkyni je 16 a první menstruaci dostala teprve v prosinci tím pádem ji má nepravidelnou. Poslední menstruaci měla 11.6. Máme celkem strach neboť nevíme kdy je vhodné udělat si test abychom byli v klidu. Matka nechce nechat předepsat antinkoncepci takže se nám to velmi komplikuje.
Chtěl bych poprosit o nějakou pomoct prosím.

• Citovat
  • Upravit
5892
11.7.18 21:07
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Před 2 dnema jsme měli s přítelkyní nechraneny styk. Nestihl jsem vyndat a trošku jsem se do ní udělal. Asi 2 hodiny po tom jsme šli do lékárny pro escapelle přípravek pilulku po. Nejhorší je že přítelkyni je 16 a první menstruaci dostala teprve v prosinci tím pádem ji má nepravidelnou. Poslední menstruaci měla 11.6. Máme celkem strach neboť nevíme kdy je vhodné udělat si test abychom byli v klidu. Matka nechce nechat předepsat antinkoncepcitakže se nám to velmi komplikuje.

Nepotřebuje souhlas rodičů. :nevim: Jestli si vzala pilulku po, tak těhotná s největší pravděpodobností nebude, zvlášť když menstruuje zatím jen cca půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37262
11.7.18 21:14

Anonymní, stejné téma tu bylo někdy odpoledne, buď přítelkyně psala první to samé nebo seš vyděšená pořád a píšeš za přítele otázku znova. Náhoda by to byla veliká kdyby šlo o někoho jiného 8)
 https://www.emimino.cz/…ivne-183777/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.18 21:14

@Paola21 Děkuji vám moc úplně jste mně uklidnila jsem v těžkých depresich. Rodiče by mně asi zabili. Celé 2 dny studuju všechno co je možné. Její matka prostě nepřichází v úvahu aby o to přišla do 18. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.18 21:16

@Kriss Tina ano to byla má přítelkyně. Jsme zoufalý. Nejsme připraveni na to mít v 16 dítě.

• Citovat
  • Upravit
14379
11.7.18 21:18
@Anonymní píše:
Dobrý den.
Před 2 dnema jsme měli s přítelkyní nechraneny styk. Nestihl jsem vyndat a trošku jsem se do ní udělal. Asi 2 hodiny po tom jsme šli do lékárny pro escapelle přípravek pilulku po. Nejhorší je že přítelkyni je 16 a první menstruaci dostala teprve v prosinci tím pádem ji má nepravidelnou. Poslední menstruaci měla 11.6. Máme celkem strach neboť nevíme kdy je vhodné udělat si test abychom byli v klidu. Matka nechce nechat předepsat antinkoncepci takže se nám to velmi komplikuje.

Tak existuje i taková věc,kondom se to jmenuje…pak nebudete muset mít neustále strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí