Nepravidelné krvácení v šestinedělí po císaři

andílekxyz
31.12.14 10:23

Nepravidelné krvácení v šestinedělí po císaři

Ahoj maminky, chci se poradit. Dnes je to přesně 6 týdnů od druhé sekce a mám problém, že pořád nepravidelně krvácím. Asi 3 týdny jsme měla klasické očistkyjako krev, a pak vždy 4 dny nic a pak 3 dny krvácení, není to nijak silné, ale je to červená krev občas tmavá, někdy s malými kousky. K Dr. jsem objednaná na kontrolu za 14 dnů.
Po první sekci už si nepamatuji jak to bylo, ale mám dojem že jsem měla normálně očistky v kuse a pak už nic, tak mi tohle překvapilo. Jinak mě nic nebolí a plně kojím, v noci tedy po delší době cca po 6h, přes den co 3 hodiny.
Máte některá podobnou zkušenost. Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101939
31.12.14 10:55

@andílekxyz Já tedy nebyla po císaři, ale po klasickém a u obou dětí jsem krvácela takhle nepravidelně a cca 8 týdnů, pak na kontrole vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
31.12.14 10:56

Já teda po SC taky krvácela nepravidelně. První tři týdny klasické očistky, pak týden nic a pak další tři týdny trochu silnější špinění :nevim: Při prohlídce po šestinedělí bylo všechno v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
31.12.14 10:59

@andílekxyz ahoj, já císaře měla, jsem si po dvou týdnech myslela že mám klid a za tři dny to přišlo zas ale jen na týden. pak zase pár dní pauza a zase se to spustilo. takže normálka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.12.14 12:13

Já mysláím, že je to v pohodě, já sice rodila normálně, ale měla jsem to taky tak, u první 7týdnů, u druhýho asi 6. Vždycky byl chvíli klid a pak znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
31.12.14 13:03

Já po první sekci krvácela jen 5 dní, pak ještě dva dny špinila a ok a po druhé (komplikovaný zákrok) jsem to měla taky tak, 8 týdnů, občas ano, občas ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí