Nepříjemný a protivný dopravce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
853
4.12.15 16:11

Jo tendle řidič taky volá 10 minut před příjezdem, přitom ve zprávě je, že řidič zavolá dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3443
4.12.15 16:13

@aterka je videt, ze to dela schvalne, tak bud stiznost (napis podobne jak jsi to napsala tady) nebo at si s nim „promluvi“ manzel ;) Muj by mu asi velmi durazne vysvetlil jak se ma chovat. Jde to slovne a bez zvysovani hlasu a vetsinou ucinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
4.12.15 16:17

@aterka: Z kterého století pán vypadl? Co je mu do toho, co nakupuješ?
My objednáváme přes internet často, jen za poslední měsíc to bylo dohromady tak 10 balíčků a ještě další čekám. Ne všechno je pro mě, často na svoje jméno objednávám věci, co chce manžel, protože jsem doma a snáz můžu balík převzít. Takže pindat něco o tom, že by mi měl manžel zakázat internet, by si mohl někdo zkusit :mrgreen: A výčitky kvůli kamenným obchodům teda nemám. Možná je problém v tom, že ty sama se cítíš provinile. Ono to z člověka vyzařuje a pak si k němu druzí dovolí víc.
Jinak s řidiči od různých přepravních společností mám zkušenosti povětšinou dobré. Nejhorší je Česká pošta, kde se balíkáři často ani neobtěžují zazvonit a rovnou hážou lístek, tam už jsem si stěžovala několikrát. Soukromé společnosti jsou většinou v pohodě a dá se s nimi dobře domluvit. Zrovna teď v úterý jsem čekala balíček od DPD, řidič volal, jestli budu za půl hodiny doma, já byla zrovna s dcerou u doktorky a nevěděla jsem, jestli to stihnu domů a on ať teda zavolám, až skončíme a domluvíme se, jestli má jet ke mě domů nebo ke zdravotnímu středisku. Byl velice ochotný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
4.12.15 16:46

@dandysek To je dobrá story, takový přístup jsem zažila akorát s Českou poštou (to je moje největší noční můra, bohužel zdravotnický materiál mi dodávají z Německa a tam to jde klasicky poštou…).

Geis mi právě přijde hodně vstřícný, vždycky by ti měla přijít SMS (stejně jako u PPL), se samotným řidičem jsem nikdy neměla sebemenší problém, dokonce mi vezl balík s dobírkou přes půl města, protože jsem byla na jednání mimo práci.

Ze zkušenosti se Geis hodně lepší, snaží se dohánět PPL i co se nadstandardních služeb týče (sobotní doručení, večerní doručení, cargo, same-day-delivery). Já jsem mírně zaujatá, protože do jejich systému vidím zevnitř (v práci jsem součástí týmu, co dělá PPL i Geis logistický software), takže je možné, že máme speciální protekci:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
4.12.15 16:56

Vyloženě na sprostý řidiče jsem nenarazila, to bych byla sprostá taky. Když jsme bydleli na vesnici, jezdil úžasnej PPLák. Jak to byla pr.del světa, jezdil k nám docela často. Ráno zavolal, že kdy se mi to hodí doručit (většinou ten den), nebyl problém říct, že za dva dny. Přijel s úsměvem, psům dal preclík a pomuchloval je, mně odnes balíky pod první střechu (stání na auta). Kdybych tenkrát věděla, že můžu poslat nějaký pochvalný mail vedení, dala bych si záležet. DPD a GSL bylo i tam i tady v Praze někdy na ránu. Ráno sms, že během dne balík doručí..a pak volá, že je v ulici. Asi si myslí, že kvůli nim budu celý den doma na zadku, děti nepůjdou do školky, já nepůjdu nakoupit, pes se nevyvenčí :nevim: Tak když volají, tak říkám podle situace- buď že jsem zrovna venku, vrátím se třeba za hodinu. Nebo jsem už několikrát do poznámky zadala, že pouze odpoledne. A volali dopo. Říkám, že sice jsem doma, ale nemám vybrané peníze, prostě smůla. Už se kvůli nim nerozčiluju, ale ani nedělám sebemenší ústupky, aby to oni měli jednodušší. Přijde jinak, než má a já jsem venku? Jsem prostě venku, má smůlu, domů nepoběžím. Je to sebranka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
4.12.15 17:15

Si myslím, že je zbytečný mu něco vpalovat a hrát si na báby na trhu, ale stížnost bych napsala určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný