Nepříjemný a protivný dopravce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
853
4.12.15 14:19

Nepříjemný a protivný dopravce

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s dopravci z internetového prodeje. Já už jsem hotová z jednoho řidiče. Je pravda, že objednávám dost věcí přes net, hlavně kvůli cenám. Vím, že to asi není OK vůči kamenným obchodům, ale já taky nemám prachy navíc. Tento řidič tu byl naposledy někdy v září ( kupovala jsem dětskou ohrádku a pak věci z MAllu pro psa), a ted před Vánocemi přivezl včera a dnes opět balík z Mallu ( přesnídávky, pleny v akci apod.) ještě dorazí s jedním balíkem ježíškovským. Má blbé keci pořád. Dneska mi třeba řekl, že být mým manželem, tak by mi internet zakázal 8o Mě tím vykolejil, nestihla jsem ani pořádně reagovat. není to žádný známý. Dost mi vadí, že když se člověk tváří příjemně, tak si k němu druhý mají tendenci dovolovat. Věřím tomu, že kdybych otevřela jako pořádná semetrika, tak ani necekne. Asi budu šetřit úsměvy a řečnicky slušnými frázemi :,( Nejraději bych si na něj stěžovala. přijde vám to normální? Jo a ještě mi řekl, že chudáci prodavačky nemají peníze ( kvůli nám, co objednáváme z netu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101534
4.12.15 14:21

@aterka Tak mu příště řekni, že nebýt tebe a podobných, tak nemá práci on… a jinak bych ho prostě ignorovala a dělala, že nic neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.12.15 14:23

@j.a.n.i1 Jo, to jsem mu chtěla říct, že možná prodavačky práci nemají, ale on ano. jenže to mi mozek dokázal vyprodukovat, až jsem zavřela dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711

@aterka
Zvol jiného dopravce a máš to :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1

No ja jsem dostatecne nasertivni, tak bych mu vpalila, ze mu do toho nic neni a at se stara o svoje. Pokud ti to vadi, tak ho priste setri nebo si stezuj rovnou na dopravce.

Ja jednou servala chlapika z PPLky, maji depo ob vesnici od nas a ten dement obvolaval lidi pred sestou hodinou ranni, mne konkretne volal v 5.50 h., tak dostal takovou sodu, ze mi pak volal az po osme hodine.

• Citovat
  • Upravit
853
4.12.15 14:25

@zvidavajanca Mall jiného nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.12.15 14:25

@j.a.n.i1 souhlas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
4.12.15 14:26

To je pitomec :D Mě se jednou stalo, že mi borec z PPL dovezl balík, co vážil přes 20 kg, donesl ho do vchodu, otočil se na patě a zmizel…Já tam stála s pusou dokořán, byla sem asi v 7 měsíci, takže břicho musel vidět a (i když vím, že to není jejich povinnost) se ani nenabídl, jestli s ním chci pomoct. Naopak podruhé přijel ochotný řidič a ten se neptal a vynesl mi to sám od sebe do patra..Je to vše o lidech ;) Nejde na tom internetovém obchodě změnit dopravce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.12.15 14:27

Po té hlášce, že být můj manžel…bych si normálně stěžovala. Napsala bych mail dopravci, oni si podle čísla balíku dohledají, který člověk to vezl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.12.15 14:27

@Hanka1 Z ppl k nám jezdí zrovna tak milý kluk :lol: :oops: Ale tenhle mě tak dneska i před tím vytočil, že to muselo ven. Jinak normálně kraviny neřeším. Hlavně ta věta, že být mým manželem, tak mi zakáže internet…hrozně mě to naštvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
4.12.15 14:28

Stěžuj si na něj, pokud dělá v nějaké větší logistické společnosti (PPL, Geis, DPD…), budou to řešit. Většinou to ale ty společnosti mají tak, že najímají dopravce a řidiči jsou až těch dopravců, zase na druhou stranu, samotní řidiči dostávají čočku i přímo od logistických společností, takže to je asi jedno.

Já bych si to líbit nenechala, už jsem si jednou stěžovala na řidiče, co hodně hrubě manipuloval se zásilkami a od té doby jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
4.12.15 14:29

@Etcetera78 Právě to mě naštvalo nehorázně a zároven jsem naštvaná na sebe, že jsem mu skoro nic nevpálila zpátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.12.15 14:29

Heh ja si nechavam vozit zradlo pro psa, jednak je na netu levnejsi o 500 nez treba v pet centru a druhak ma 12kg, tak se s tim nechci z kramu tahat. A taky jeden uz mel pindy, ze k nam jezdi furt a ze na stesti konci. Ja byla vzdy mila + pokazde davam dyzko :pocitac: no debil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.12.15 14:31

@aterka mě taky ty nejlepší odpovědi napadají až se zpožděním. Dobré je, že pokud k vám jezdí často a pokaždé má kecy, můžeš si zásobu vtipných uzemňujících odpovědí připravit dopředu a v den dovozu je šprtat z papírku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
4.12.15 14:33

Já mám dnešní zkušenost s Řidičem a už jsem volala k nim na centrálu. Doručoval mi tento týden každý den zásilku a dnes měl opět ale náš barák přejel, tak jsem si říkala asi mi to teda doručí někdo jiný, ono pořád nic. Za chvíli mi volá, že můj balík který je zaplacený v hodnotě něco málo přes 2tis.dal jakési sousedce ze satelitu, že náš baràk nemohl najít. Chápete to? Samozřejmě balík pořád nemám jelikož tu je přes 50 domů a já tu znám pár lidí. Ale to co jsem mu řekla si za rámeček nedá a od jejich centrály mám domluveno, že až rozveze zásilky pojede opět sem balíček vyzvedne a předá mně. Je velmi arogantní kdykoliv nedodržuje čas 1-2h není pro něj čas. Nejsem žádnà stěžovatelka ale tohle bylo moc. Už se na něj večer těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný