Nepřipsané peníze na účet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Sice tomu uplne nerozumim, neb pises, ze se nepripsal a pak ze se nezmenil zustatek, ale neva, my ti nepomuzeme, budes muset jit do sve banky a tam to vyresit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Prosím o radu, včera mi přišel rodičák v historii ho mám napsaný, ale nepřičetl se na účet. Včera jsem si ho zkusila přeposlat na druhý účet a šlo to, mám ho i normálně v odeslaných transakcích.. ale peníze na ten druhý účet nedošly, zůstatek na prvním účtu se nijak nezměnil (jakobych s tím účet nic nedělala a jakoby tam furt peníze nepřišly). Nevíte někdo, co by to mohlo být?
tak pokud přišel a zase odešel, tak se zůstatek nezmění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uplně tomu nerozumím. Přišel rodičák, ale nezměnil se disponibilní zůstatek? To nevadí, to je jen kontrolní, občas se to stává. Peníze jsou teď zřejmě „ve vzduchu“.
Ale to je jen moje dedukce samozřejmě, lepší by bylo zavolat do banky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáš exekuci na účtu? To by odpovídalo, peníze přišly, ale disponovat s nimi nemůžeš ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosím o radu, včera mi přišel rodičák v historii ho mám napsaný, ale nepřičetl se na účet. Včera jsem si ho zkusila přeposlat na druhý účet a šlo to, mám ho i normálně v odeslaných transakcích.. ale peníze na ten druhý účet nedošly, zůstatek na prvním účtu se nijak nezměnil (jakobych s tím účet nic nedělala a jakoby tam furt peníze nepřišly). Nevíte někdo, co by to mohlo být?
Tak logicky pokud včara přišel a rovnou si ho někam odelala, tak se zůstatek nemohl změnit. A pokud si posílala včera, tak jelikož ještě ani není 11, tak na tom druhém účtu nemusí být připsaný, klidně se tam může ukázat až večer, banky to musí stihnout do druhého dne, ale o tom do kolika hodin už se nehovoří…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, těžko říct, kdyby měla účet blokovaný, asi by se jí nepodařilo peníze odeslat
Každopádně bych zkusila zavolat do banky..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemáš exekuci na účtu? To by odpovídalo, peníze přišly, ale disponovat s nimi nemůžeš
Disponovala s něma přece tím, že je přeposlala, né?
- Citovat
- Upravit