Nerostou zuby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1814
26.11.10 21:25

Šárka: 1. zub v 13 měsících a trvá to doteď (15,5 měsíců). Momentálně to vypadá, že jí vyrostou 4 zuby nahoře najednou 8-o , ale už asi týden jen „koukají“ skrz dásně :roll: Po druhé jedničce dole ani vidu, ani slechu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.11.10 21:35

Domca prvni zub presne na den ve 14ti mesicich :wink: Doufam, ze Denis to bude mit taky tak, nikdy zadny problemy a rvani se zubama jako miminko a kousani pri kojeni :mrgreen: , vylezly jak po masle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
29.11.10 22:43

Opožděně reaguju: Starší dcera 1. zub v 11 měsících (2. v roce). Mladší dcera 1. zub v necelých 15 měsících, teď je jí 17 měsíců a má 4. U obou holek přitom minimálně půl roku před prvním zoubkem byly takové ty klasické projevy růstu zoubků (pláč, kousání všeho, oteklé dásničky).
Moje sestra měla první zub v roce a půl, tu už si ukazovali jako exota a poslední mlíčný zub ji opustil až na gymplu :-). Doba růstu zoubků je dost podmíněná geneticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
29.11.10 22:47

Tak dcera měla první zub v 15měsících :mrgreen: :mrgreen: …tenkrát jsem se taky dost děsila,a když šla ve 3letech do školky ještě neměla všechny dorostlé,chyběli jí stoličky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IRENAVANs
10.12.10 20:14

No tak my máme 14 měsíců a nemáme ještě ani jeden zub :) přitom mě i partnerovi rostly zuby okolo 6. měsíce věku. Nehrotím to, beru to tak, že už jedny zuby měla… když se narodila měla 2 zoubky dole. Asi už ví co je to za bolest a co jí čeká a nějak si teď s nimi dává načas:)

• Citovat
  • Upravit
mwone
18.7.11 08:49

Náš Kuba má 14 m a ještě nemá žádný zub :-( už jsem taky nervozní, dneská má teplotu ale nemocně nevypadá, tak žeby se něco dělo???

• Citovat
  • Upravit
8petule8
18.7.11 09:41

Držím palce aby to byly zoubky! Alespoň je bude mít zdravější, když mu rostou později :wink: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
880
13.8.11 17:52

Ahoj chtěla sem se optat už měsíc máme problém s prořezáváním zoubků synovy bude za týden 5měsíců a vše kouše,slintá klasika když se má proříznout zoubek ted je čím dál tím vzteklejší nevíte jak dlouho to může eště trva.Opravdu má dásně nahoře nateklé a moc ho to chudáka bolí. :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.9.12 20:36

Ahoj, mám pouze informační dotaz (stejně s tím nic nenadělám :mrgreen: ). Dcerce narostly jedničky nahoře i dole, dvojky nahoře a teď lezou stoličky nahoře a dnes jsem našla i jednu dole. A dvojky dole nic… Tak snad vylezou?? :think: Nebo tam bude mít díry 8o :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
26.9.12 20:45

Ahojky bud rada, aspon dele pak vydrzi…
Nas malej teda mel zoubky od 5 ho, mesice..A ted bude mit za par dni 18 mesicu. A rostou nam predni stolicky, a spicaci, asi dva nebo tri lezou, a mozna i uplne zadni stolicky, ale to nevim jiste…
No zatim mame, celkem zubu 12zubu vlezlych a spicasi prosvytaji,.Tak se da rici ze 13-14 zubu mame,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
26.9.12 21:02

Ahoj, neboj, vylezou, u syna jsem to měla taky tak, s tím, že dvojky dole vylezly až jako poslední, už měl venku všechny a ty dvojky ne a ne, jeden zub má trošku křivý, zubař upozorňoval, že má velké zuby a neví, jestli se mu tam všechny vejdou pěkně vedle sebe, manžel je má křivé. Dcera má 15 měs. a má jen 4 zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.9.12 21:06

Neboj vylezou, my mame dole jednicky a dole dvojky taky ne a ne vylezt a pritom nahore uz ma 4 zoubky a derou se ven stolicky, ma to zdurele az mi ho je lito, ale cetla jsem, ze prvni zoubky rostou az do 3 let, pokud vsechny nevylezou pak se to az resi :)takze casu je dost ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
26.9.12 21:27

Děkuju, tak to díry snad mít nebudem :oops: :lol:. Chudince roste pořád něco, dneska byla k večeru nevrlá a manžel pak našel další čtyřku. Od 2. května, kdy se začal klubat první, má už 9 zoubků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.9.12 08:03

No jo, u nekoho dlouho nic a pak to leze pomalu vsechno najednou, my mame dasne taky „pekny“,v noci trochu knoura, jak prestane pusobit gel, ale jinak to snasi zatim dobre, zuby bolej kdyz rostou a pak kdyz vypadavaj :roll: ale musi se to vydrzet :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
25.10.12 08:40

Ahojte,
neviem, kam napisat moju otazku, tak som sa rozhodla sem..
Dcera ma 7 rokov, cca pred rokom jej vypadli horne jednicky a doteraz jej nenarastli trvale… :nevim:
Su tam, v dasienku ich je vidno, bola aj u zubarky, ale ta nam na to nic nepovedala,,, my sme boli u zubarky cca pred 5 mesiacmi, ale zuby jej stale nenarastli…
Co s tym?
Je to ok? ALebo treba ist opat k zubarovi???
Dakujem
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.