Nerovné dary

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5598
26.12.23 10:46
@Anonymní píše:
Abych byla konktretnejsi, kdyz vymysleli darek pro sestru uvazovali nas poukazem do sportu a to jsem jim vyvratila se slovy „Dejte NÁM radeji poukaz do parfumerie nebo neco podobneho a rekla jsem primo obchod“ pozdeji jsem pro sestru vymyslela lepsi darek. No a ja dostala poukaz do sportovniho obchodu a to nejsem vubec zadny sportak, nikdy jsem v nem nenakupovala.
Nejde mi v tomto darku o hodnotu, jak si nekteri mysli, ale o to, ze uz tak jsem ji poradila a stejne to takhle dopadlo. Ale to je jedno, stejne se najdou rýpalisti, kteri me za tohle budou odsuzovat 😁 jsou tady i ti, kteri mě chapou a za to Vam dekuji.

Zakladatelko na Tvojí straně není vůbec žádná chyba a tady na tu gardu špičkových altruistek, které jsou za všech okolností nad věcí a žádná nespravedlnost se jich nemůže dotknout, protože vyznávají úplně jiné vyšší hodnoty se klidně můžeš vykašlat.
Tento Tvůj příspěvek mě jenom utvrdil v tom, že je to s přístupem Tvých rodičů přesně tak, jak si myslím :(.
Nenaděláš nic a fakt jsou horší věci :hug:
Ale postavila bych se k jejich obdarovávání stejně jako to mají oni směrem k Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32079
26.12.23 10:48

@Tarjei Děti mám a poslouchám, co by si přály, takže by se mi nestalo dát jim poukázku do obchodu, kde je to nezajímá…a dávám jim všem přibližně stejně…vánoce jsou o tom udělat radost a ne vytvářet problémy, což nespravedlnost a ignorantství vyvolá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.12.23 10:49
@Tarjei píše:
Tak si na tohle jednou vzpomen, az budes mit deti, jo? A milion starosti okolo. Jsem na Tebe zvedava, jak to zmaknes.

Tohle jsem vůbec nepochopila 8o. Můžeš to nějak rozvést a vysvětlit? A fakt nerýpu vážně tomu vůbec nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21233
26.12.23 10:50
@prokr píše:
Tohle jsem vůbec nepochopila 8o. Můžeš to nějak rozvést a vysvětlit? A fakt nerýpu vážně tomu vůbec nerozumím.

Ze je nevdecna a neuctiva ke starsim! Samozrejme 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
26.12.23 10:51
@PaníBovaryová píše:
Ona uz ale samostatna je. Pracuje, ale bydli u rodicu, protoze nema na najem. Kdyby meli byt nebo penize…davno by ji to dali. Nebo maji, ale dat nechteji :nevim:

Dobře, samostatná, ale pořád je dost mladá. Kdyby ji bylo 30 a pořád byla u rodičů, bylo by to jiné. Ve 20 mi přijde rozumnější, ať bydlí zatím u rodičů, podílí se malým příspěvkem na nákladech, a něco si zatím ze své (předpokládám nízké) výplaty našetří. Najde si chlapa a pak začnou hledat bydlení spolu.

• Citovat
  • Upravit
19388
26.12.23 10:52
@Tarjei píše:
Tak si na tohle jednou vzpomen, az budes mit deti, jo? A milion starosti okolo. Jsem na Tebe zvedava, jak to zmaknes.

Hele neprehanej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
26.12.23 10:55
@PaníBovaryová píše:
Ze je nevdecna a neuctiva ke starsim! Samozrejme 8)

Protože se zakladatelce jí nelíbí do nebe volající ignorantství rodičů směrem k ní?
Jak souvisí s" milionem starostí okolo" to, že zakladatelka jasně řekne, že do sportu nechce a ejhle hned má pod stromkem poukázku do sportu :zed:
Asi si fakt sedím na vedení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
26.12.23 10:55
@Anonymní píše:
Abych byla konktretnejsi, kdyz vymysleli darek pro sestru uvazovali nas poukazem do sportu a to jsem jim vyvratila se slovy „Dejte NÁM radeji poukaz do parfumerie nebo neco podobneho a rekla jsem primo obchod“ pozdeji jsem pro sestru vymyslela lepsi darek. No a ja dostala poukaz do sportovniho obchodu a to nejsem vubec zadny sportak, nikdy jsem v nem nenakupovala.
Nejde mi v tomto darku o hodnotu, jak si nekteri mysli, ale o to, ze uz tak jsem ji poradila a stejne to takhle dopadlo. Ale to je jedno, stejne se najdou rýpalisti, kteri me za tohle budou odsuzovat 😁 jsou tady i ti, kteri mě chapou a za to Vam dekuji.

Jestli to bylo takhle, tak to se trochu nepovedlo, no :nevim:. Říct sport ne, a přesto dostat sport. A bylo to takto poprvé, nebo už se to stalo víckrát? Z jednoho nepovedeného bych těžkou hlavu neměla :hug:

• Citovat
  • Upravit
21233
26.12.23 11:01
@Sandra.B1 píše:
Dobře, samostatná, ale pořád je dost mladá. Kdyby ji bylo 30 a pořád byla u rodičů, bylo by to jiné. Ve 20 mi přijde rozumnější, ať bydlí zatím u rodičů, podílí se malým příspěvkem na nákladech, a něco si zatím ze své (předpokládám nízké) výplaty našetří. Najde si chlapa a pak začnou hledat bydlení spolu.

Tak nevime, jestli se sestra v tech 22 odstehovavala za chlapem nebo sama a podle me je to i jedno. 22 a 20 mi neprijde nijak vyznamny rozdil. Podle me pro ni nemaji nic. To by ji uz i rekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
26.12.23 11:01

Nestiham odpovidat konkretne, tak jen obecne. Ono je totiz lehky soudit. Kohokoliv, za cokoliv. Snazit se ho pochopit je mnohem tezsi. A zakladatelko, treba Ti rodice chteli rozsirit obzory no..jestli s tim mas takovej problem, tak se odstehuj a neudrzuj s nima kontakt, easy peasy. Kdyz jsou tak strasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
26.12.23 11:05
@PaníBovaryová píše:
Tak nevime, jestli se sestra v tech 22 odstehovavala za chlapem nebo sama a podle me je to i jedno. 22 a 20 mi neprijde nijak vyznamny rozdil. Podle me pro ni nemaji nic. To by ji uz i rekli.

Ano, to je jedno. A přece nejde vše poměřovat na centimetry stejně. Třeba dostane později něco. Nevíme přece. Obě spekulujeme ;)

• Citovat
  • Upravit
32079
26.12.23 11:07

@Tarjei Proč by se stěhovala kvůli tomu, že jí dali dárek, který nechtěla? Myslíš, že nemůže být smutná nebo zklamaná? Tohle jsem zažila taky…a vztahy v rodině to fakt nevylepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
26.12.23 11:09
@kyslík píše:
hustý, to se mi líbí :-D Jasně si říct a odpadnou tyhle ublíženecké řeči, kdo měl lepší dárek.

Jo, mně to taky vyhovuje. Když jsem ohledně jednoho dárku tápala, tak chlapec napsal “A dívala ses na aktuální verzi tabulky? Já ji průběžně doplňuju, drahá.” :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
26.12.23 11:13
@Anonymní píše:

To skoro vypadá, že už ten voucher do sportovního obchodu tak jako tak měli, ještě než se zeptali. :hug:
Bylo to tak vždycky? Vždycky dávali nevhodné dárky? Nebo se jednou sekli? A dá se s nima promluvit? Když to bude v klidu. Normální rodiče chtěj, aby se jejich děti cítily dobře a milovaně. Občas se to úplně povede, ale motivace je většinou dobrá. Málokdo na děti peče a kašle na ro, jak se cítěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný