Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@PaníBovaryová
boze muj..ja uz rodice davno nemam a nikdy jsem nesrovnala, co jsem dostala ja a co sourozenci. Snazis se me analyzovat a vubec Ti to nejde.
@Monchichik píše:
No taky hezký…
Je a baví se jakoby se nic vlastně nestalo. Však ona má, takže jak jsi psala, ať se o ně pak postará, bude-li třeba. Třeba nebude. Ale ona rozhodně není tip na starání, čas ukáže.
No a u vás jak sourozenec se k tomu postavil, nejspíš to samé….?
@Tarjei píše:
@PaníBovaryováboze muj..ja uz rodice davno nemam a nikdy jsem nesrovnala, co jsem dostala ja a co sourozenci. Snazis se me analyzovat a vubec Ti to nejde.
Ale minimálně máš děti, jak by se na to dívaly kdyby dvě dostaly to co jim udělá radost a co si přejí a třetí jen něco oby se neřeklo, co mu vůbec nesedí? Jde o ten zájem a vnímání člověka. Zamrzí to (říkám jako někdo kdo k Vánocům dobrovolně skoro nic nedostává a většinou jen dává)
@Tarjei píše:
@PaníBovaryováboze muj..ja uz rodice davno nemam a nikdy jsem nesrovnala, co jsem dostala ja a co sourozenci. Snazis se me analyzovat a vubec Ti to nejde.
Ale deti mas. A ze by ti nektere vpalilo rodicovska selhani, te naplnuje vztekem ![]()
@Temnástranasíly mam deti a ony maji svoje nazory. Stejne jako ja. A muj nazor proste je, ze nikdo neni povinen nicim co se darku tyka.
@PaníBovaryová to by asi mohlo platit v pripade, ze o sobe nabydu dojmu, ze neselhavam. Kazdej nekdy selze. Takze to se asi nepovede no.
@Anonymní píše:
Je a baví se jakoby se nic vlastně nestalo. Však ona má, takže jak jsi psala, ať se o ně pak postará, bude-li třeba. Třeba nebude. Ale ona rozhodně není tip na starání, čas ukáže.
No a u vás jak sourozenec se k tomu postavil, nejspíš to samé….?
Sourozenci…dva…oba dostali..jeden víc, druhý méně…vysvětlení nijak nežádali, jen mi řekli, že ví, že to není spravedlivé, ale nic s tím neudělali a neudělají…ale už došlo z mé strany na to, že jak se do lesa volá… ![]()
@Tarjei Tak to snad není o povinnosti, ale o tom, že máš svoje děti ráda…a nechceš jim vědomě ublížit tím, že by se některé cítilo méně milované, i když to tak třeba je.
@Tarjei píše:
@SlečnaDahlia ale moje sebehodnoceni fakt nezavisi na okoli..a proto by se me tohle nedotklo.
Kdyby to nebyla pravda, tak by se tě to dotklo… To znamená, že to pravda je a proto se tě to nedotklo…
@Monchichik píše:
Sourozenci…dva…oba dostali..jeden víc, druhý méně…vysvětlení nijak nežádali, jen mi řekli, že ví, že to není spravedlivé, ale nic s tím neudělali a neudělají…ale už došlo z mé strany na to, že jak se do lesa volá…
Tak aspoň něco, u nás když náhodou přijde na to řeč, tak se tchán diví proč se nebavíme, a že neví co má dělat, aby to zpravil
![]()