Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Slaba ovulace rekl bych.. Test je pozitivni jen kdyz jsou obe silne.
@SnažilkaVendy testujes ve stejnou dobu a nejlépe večer? Nepijes před tím moc?
Hladina lh v tele kolísá. Je bezne, ze testy jsou slabe pozitivní, pak zase negativní a tak porad dokola cely cyklus. Podstatné je zachytit ten pozitivní
většinou před ním testy postupně sili, ale nemusí to byt vždy. Do toho se časem dostaneš ![]()
@Safrik píše:
Slaba ovulace rekl bych.. Test je pozitivni jen kdyz jsou obe silne.
slabá ovulace?
@ivašot.
No kdyz neni pozitivni test tak asi neni uplne 100% ne? ![]()
Ahoj dekuji za reakce,takze to neznamena ze kdyz tam vcera nebyla draha carka skoro videt ze uz je po ovu?
Testuji kazdy den +-ve stejnou dobu.Jsem z toho jelen jak jsem jiz psala testuji prvni mesic
![]()
Ahoj prosim jeste o radu s ovu testem.Jak jsem jiz psala tak testuju prvni mesic.
3× byla druha carka slaba a bvera zadna,ted je opet slaba.Je to tim ze jsem treba vic pila nebo je to normalni ze to takhle kolisa.Ovu uz probehla nebo jeste teprve bude?Moc dekuju za rada Vendy
@SnažilkaVendy je to normální. Jestli uz proběhla nebo ne se takto říci nedá. Bud jsi ji nezachytila nebo teprve bude. Chce to testovat více cyklů ![]()
@SnažilkaVendy můžeš. Někdo ma pozitivní test jen v radu hodin. Proto je ten prvni testovací cyklus jen takový pokus ![]()
No mozna to bylo jen brzo a nebo testama mela jsem od dr max a dneska jsem si koupila v benu lekarne (6ks ovu +2 tehotensky zdarma)a prouzek je mnohel lip citelny,u testu z dr.max byla druha carka jen uzka(nemyslim slaba ale uzsi jen linka)tak treba byly naky vadny uvidime,ale kazdopadne dekuju
![]()
@SnažilkaVendy max tak vypadá normálně, ale určitě zkus jinou značku, třeba ti to bude víc vyhovovat. To cos koupila jsou wondfo, pozor na ne jsou hodně citlivé a vypadají pozitivne delší dobu - ale u nich platí, ze pozitivní jsou pouze, když je testovací silnější než kontrolní. Stejne silná nestačí. Držím palce.
Teda ty se vyznas ![]()
Dekuju moc
pockam tedy az bude kontrolni carka silnejsi.
jeste jednou dekuju za rady ![]()