Nervové zhroucení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lightsun
13.5.12 11:10

O neurogenní tetanii se toho ví dost, neboj, je to tak běžné až to pěkné není.
např.
 http://www.zbynekmlcoch.cz/…odnicka-ruka

Hořčík je první pomoc i dlouhodobě, psycholog by se určitě hodil ale spíš než Ty ji k němu „dokope“ obvoďák, však víš, autorita…

• Citovat
  • Upravit
13141
13.5.12 11:30

Nejsem odborník, ale řekla bych, že SAMO se nevyřeší prostě nic. Otec nakonec řešil s psychiatrem, ale než pořádně zabraly léky, tak spáchal sebevraždu. :nevim: Začal s léčbou moc pozdě a zřejmě čekal rychlejší účinek. Psychiatr řekl, že to udělal ve zkratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.5.12 11:48

Ahoj,
já to zažila u maminky i u sebe. Já jsem to zvládla bez léků, jen jsem prostě takhle párkrát jakoby psychicky zkolabovala. Když je toho na organismus moc a drzí to v sobě, tak to prostě takhle jde ven. Kolaps mohl nastat z nedostatku kyslíku, křeče a únava. Pokud je maminka jinak v pořádku, neprojevují se u ní stavy podobné depresím a úzkostí, asi bych ji k lékaři netlačila. Prostě jsou období, kdy je toho fakt až moc. Dobrá je třeba Třezalka, prodává se i v drogeriích, je na zklidnění.
A moje maminka měla taky takový záchvat, byla jsem u toho, mělo to dost stejný průběh. Akorát ona se dlouhodobě léčila z depresí a úzkostí, čachrovala s léky, měnila si dávkování a v té době se toho na ni nahrnulo šíleně moc (smrt v rodině) a už to neustála. Hned další den šla za svým psychiatrem a ten ji změnil léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
13.5.12 11:50

No, zacala bych asi obvodakem, ale psychiatr bude asi na miste, podle me je to na nejakou medikaci a to nemusi obvodak uplne presne trefit. Urcite v pripade, ze to bude trvat dele a se to bude opakovat. Psycholog akutne nepomuze. Sama bych to doma neresila, to vetsinou nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí