Nervozita, úzkost

91
23.7.18 21:28

Nervozita uzkost

Ahojte Asi před 5 lety jsem začala trpět silnym strachem o své zdraví Mám vrozenou.DMO 1 stupeň. Nic vážného, od mala jsem.byla kvůli, tomu šikanována. Poté byli problémy I doma, rodiče se hádali atd:Nikdy jsem nebyla moc uznávaná a byla jsem středem posměchu. Byla jsem často sama, kamarady jsem.moc neměla. Ani ted je nemám mám, milujícího přítele Bydlíme spolu. Dřive jsem bydlela 8 let sama a zabývala jsem se. svými zdr: problémy I když jsem to zvládala, přepadali mě stavy ùzkosti. Z toho mi bylo I nevolno až jsem zkolabovala a skončila v nemocnici.Nic vážného mi nezjistili A poslali mě k psychologovi ten zjistil že mám postraumatickou socialni poruchu, a nasadil. Asentru ze začatku. užíváni mi bylo hodně zle motala se mi hlava a nevěděla jsem, co dělam po 3 měsících to ustalo a já se citila zase v poho našla jsem si toho přitele a práci. Ted po letech užívání jsem ji před pul rokem vysadila, samozřejmě postupně. Ted jsem opět tam kde, jsem byla, před lety Jsem vyklepaná, nervozní až agresivni, plačtivá Mám práci jako prodavačka kde musim být v poho, dělam s penězi apod. :think: nervozita probíhá že z ničeho nic dostanu strach klepu se a př: na ulici začnu utíkat, div mě nesrazí auto tak moc se bojim, ale nevim čeho. Přemýšlela jsem, že bych si tu asentru znovu nasadila, ale bojim se.Doma máme po tchýni zbytek Lexaurinu je to dost silný ale nevim jestli by mi to pomohlo nebo by se to mohlo, naopak zhoršit Už ani nechodim k dr:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
23.7.18 21:36

To prece musis resit s psychiatrem. Evidentne s tebou vysazeni prasku zamavalo, tak se objednej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.7.18 21:53

Vraťte se do péče lékaře a k lékům co fungovaly- tedy k asentře- evidentně bylo moc brzo. Lexaurin neřeší příčinu, jen tlumí a je návykový.

A především vstupet někam do psychoterapie - úzkosti je možné držet na uzdě léky, ale především je potřeba pochopit jak fungují, co je u vás spouští a jaké vzorce chování je potřeba změnit a jak, abyste se jich zbavila.

držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
23.7.18 22:46

@Olkipe jasny priklad toho, ze leky pouze prekryji problemy, ale nevyresi nic! (mnoho let jsem delala ve farmacii, takze o tom vim svoje, aniz bych nejaky brala…) Znam nekolik holek, ktery mely hodne podobny problemy (sestrenka, dve kolegyne, kamaradka) a psychoterapie udelala divy!! Clovek ma pocit, ze mu nic nepomuze, ale pod spravnym vedenim muze hodne zmenit.Poptej se treba i tady na emiminu, jestli nekdo nezna dobryho psyhologa/psychoterapeuta (NE psychiatra ten vetsinou jen predepisuje chemii a moc nepokecate), nejlepe takovyho, ktery se na tyto veci specializuje. Nic neodkladej a objednej se. :hug:
Jinak co se tyce vylozene nervozity a uzkosti velmi zabira cca po14ti dnech az 3 tydnech Šišák bajkalsky, ziram jak blazen na ucinky 8o, je to bylina-prodava napriklad www.jukl.cz pod nazvem Fyrosan Šišák bajkalsky-vedlejsi ucinky nula, narozdíl od chemie.

• Citovat
  • Upravit
9371
23.7.18 22:52

Na youtube dava skvele rady psycholog Jordan Peterson. Rozhodne doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neonka
23.7.18 22:53

Jo ted jsem si vzpomnela-na tvoje problemy je nejlepsi hledat psychologa/terapeuta, co dela kognitivne behavioralni terapii. Koukni tady nebo na net. A taky by to asi chtelo posilit sebevedomi, na to jsou udajne taky nejaky figle i dobry knihy. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex