Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte chci se zeptat 25.4-26.4.byla ovulace.
Testy Mamatest a zda se mi ze nesili 🥹 🥹 v patek odpoledne delany test, pak sobota rano a rano dnes 😔
A proc vlastne delas tri
? Ja vzdycky mela jeden pozitivni a pak sla az po par tydnech k Dr.
. Takze neporadim, ale prijde mi, ze nadmernym sledovanim si clovek jenom zbytecne pridelava stresy
. Na tri deti jsem celkem udelala 4 testy, jeden byl negativni 2 dny po vynechani MS.
Ja byla tehotna dvakrat. Jednou silil test krasne a nevyslo to. Podruhe nesilil a taky to nevyslo. Takze sila carky ti neukaze, ze to dopadne. Pockej na 6tt-7tt a jdi na ultrazvuk. Opravdu se ted zbytecne stresujes. Druha carka tam je, tehotna jsi. Drzim palce
Ony ty testy nejsou kvantitativní, ale to by tu mohlo být napsané milionkrát a stejně si všichni budou myslet, jak musí sílit, aby to značilo prosperující těhotenství. Nemusí. Máš pozitivní test (stačil by jeden), gratuluju, objednej se na gyndu a hoď se do klidu.
@Hobitka testu jelikoz delam zahranici a taham se s pacientkou ktera ma infekcni nemoci ac se chranim tak chci vedet jak to vypada a mam za sebou uz 16potratu ( od 18ti let) tak asi i proto.
@trki
, ale stejne bych si nepridelavala stresy kdyz nemusim, tehotna jsi, podle toho se chovej.
@trki píše: Více
Jestli máš tolik samovolných potratů, tak bych do práce nechodila.
@trki píše: Více
Ajoj prosim ta ako ti to vtedy dopadlo? Tiez to tak mam:(