Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To asi ne, ale může se „zavrtávat“ do sliznice. Jestli mi rozumíš
a určitě byla ovulace před těmi 12, 13 dny?
Me se mala uhnizdila 12. den po ovulaci. Delala jsem si ovu testy a vim, ze byla 14 den cyklu, 12 dni na to uhnizdeni a pozitivni test az 30 den cyklu. Zkousela jsem tehu testy od 25 dne cyklu a nic. Pri uhnizdeni 26. den cyklu jsem pul dne spinila, myslela jsem, ze uz prichazi ms, ale jak kdyz utne a nic, az pak 30. den pidi duch na testu ![]()
@Kamkam ovulacia potvrdena ultrazvukom, prichadzaju do uvahy len tie dva dni preto si nie som ists ci som 12. alebo 13.den po ovulacii. Len rozmyslam nad tymi „priznakmi“ a nad dnesnym negativnym testom. Ak by uhniezdenie prebehlo teda az dnes, a zmysel robit test zajtra ci az neskor?
@Zoe1122 spíš bych ho udělala tak za týden.. To už by měl být výsledek jistota… Teda, já bych ho udělala třeba pozítří, já jsem nedočkavá. Ale ten týden je takový rozumný. Držím palce.
@Zoe1122 delala jsem od 25. dne cyklu kazdy den. Pidi duch az 30. den cyklu, tedy 2 dny po predpokladane ms a 4 dny po uhnizdeni.
Mně se jednou pokusilo uhnizdit 11 DPO, doprovazeno jednodenními bolestmi a implantacnim poklesem BT, a bohužel nic z toho. Asi to bylo moc pozdě.
@Zoe1122 píše:
Ahojte, je mozne ze sa vajicko uhniezdilo az 12 alebo 13 dni po ovulacii? Dnes som 12 alebo 13 dpo a citila som pichlavu bolest a zvysila sa mi tvorba hlienu (priesvitny az bledy). Dnes rano test este negativny. Co myslite?
Počkat na nedošlou MS. Udělat test.
@Russet a ked neviem aku dlhu mam lutealnu fazu? Neviem tym padom kedy mi „uz meska“.
@Zoe1122 píše:
@Russet a ked neviem aku dlhu mam lutealnu fazu? Neviem tym padom kedy mi „uz meska“.
Tak se nic nestane, když týden ještě počkáš. Že jsi měla ovulaci, to neznamená, že stopro otěhotníš.
Mám dojem, že se ti motá víc věcí najednou, zakladatelko…
Každopádně dobrá rada tu už padla. Testuj obden, klidně až za týden, pokud nedorazí MS. Ať se zadaří.
@TRG asi som to popisala zmatocne. Mala som od porodu len 2 cykly - 33 a 35 dnove, ale bez odsledovania ovulacie. Teraz ovulacia potvrdena utz tak sa doktor vyjadril ze tym ze bola tak neskoro (24 dc) tak aj cyklus bude dlhsi. Cize oproti minulym dvom cyklom mi MS uz meska, ale som len 13 dni od ovulacie cize to neviem posudit.
@Zoe1122 Aha, tak už chápu tvoje úvahy. Kdybys neměla potvrzenou tu ovulaci, tak bych ti řekla, že takhle po porodu to může trvat pěkně dlouho, než se cykly ustálí. Takhle s tou potvrzenou ovulací si netroufám soudit. Ale jak píšou holky - testuj obden, jestli to nevydržíš týden a uvidíš. Nic lepšího se asi vymyslet nedá. Leda si ještě zajít jako samoplátce na krev. Já měla v den zpoždění leda duchy. Kamarádce pokaždé vyšel test až po 14 dnech zpoždění. Nedávno tu byla diskuse, kde pozitivní TT nevyšel vůbec i přes těhotenství. Někomu vyjde test ještě dlouho před zpožděním. Tak si vyber. ![]()
Vážně si myslíš, že zahnízdění je jako když se něco o velikosti vejce nacpe do živé tkáně?