Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lajovka a jak, že se to jmenuje?
asi zažila, kdysi u mý mamky, ale už dlouho nic necítím.
A to se s ní nelíbám,
ale byl to smrad i když jsme mluvily přes telefon
.
Já to klidně přiznám i veřejně, taky nemám ráda francouzáky. Líbání rty na rty ano, klidně i pěkně vášnivé, ale aby mi někdo cpal do pusy jazyk, co na tom jako má být vzrušujícího?
@Larr píše:
A to se s ní nelíbám,
ale byl to smrad i když jsme mluvily přes telefon.
jooo, to byl asi ten chronickej jicnovej reflux..doslova se j
im vracej natraveny stavy do hrtanu potazmo do ustni dutiny…jako dite jsme meli souseda s timto, trpela jsem jak zvire jen pri pozdravu, pak 20 let klid a ted ten kolega…on je skvelej, docela vypada, ze ma pocit, ze mu z pusy ani nesmrdi ![]()
Francouzáka neprovozuji, v pubertě jsem to dělala v podstatě jen proto že jsem nechtěla být za divnou že to dělat nechci, jak mi to šlo nevím ale mě na tom nikdy nic nelákalo a nebylo mi to příjemné. co jsem s manželem tak fungujeme tak že se francouzky nelíbáme a ani už nevím zda jsme to dělali na začátku, nikdy jsme si o tom neřekli jakože nechci se líbat, manžel to nějak vycítil že to není moje kafe a tak se pusinkujeme, nebo vášnivě líbáme ale jen pusu na pusu, jazykama nikdy.
@Kassy píše:
Já to klidně přiznám i veřejně, taky nemám ráda francouzáky. Líbání rty na rty ano, klidně i pěkně vášnivé, ale aby mi někdo cpal do pusy jazyk, co na tom jako má být vzrušujícího?
@Virginian píše:
Libajici se par…
On: Milacku ty mas zvykacku?
Ona: ne…rymu…
No fuuuuuuuuuuj…
![]()
@Kassy píše:
Se omlouvám, ale jak se vášnivě líbá rty na rty bez jazyku v ústech?? ![]()
@Virginia píše:
Se omlouvám, ale jak se vášnivě líbá rty na rty bez jazyku v ústech??
Stejně jako s ním, akorát jazyk hezky zůstane v ústech svého majitele.
Kdyby mi to nebylo nekdy nepatricny, olizovala bych malyho jako kocka…je to nejaka pudova, davno potlacena zivocisnost v nas asi ![]()
@lajovka píše:
@Virginia Reflex oralni fixace…ma to vetsina populace
Dík. Jsem to radši smazala, přece jen je to tu veřejné, nemusí to každý vědět. ![]()
Já si to prostě neumím bez toho představit, je fakt, že jsem nikdy nepotkala slimáka, slintala, nebo blbce.
@lajovka o čem je řeč
o smradu z pusy?