Nespavost u 6měsíčního přes den

3157
3.11.12 19:57

Nevím jestli tě to uklidní, ale syn od 4m už přes den nespí. Max v kočáře když ho hooodně uvozím. Doma by to fakt nehrozilo. Takže zkus v kočáře aspon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
3.11.12 20:03

@Grejs a neni třeba přetažená? náš malej když ho dám spát o chvíli dýl než jindy tak taky pláče, mne si oči, dudlík plive a dokud nedám prso na uklidnění tak neusne.. jinak my vstáváme kolem 9, v 11 usíná v kočáru na 25min, v poledne oběd a hned po něm ho dávám do postýlky, občas usne třeba až za půl hodiny, ale je v postýlce, vypráví si a až to na něj přijde tak usne a spí tak 2,5-3hod, vstane kolem tý půl čtvrtý a ještě kolem 17.30 usíná na půl hodinky (ne teda pokaždý) a pak kolem sedmý jde zas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
3.11.12 20:09

Zkus si přečíst knihu Každé dítě může dobře spát, dá se stáhnout na ulozto. Jinak souhlasím s @peťulís, malá když už je přetažená, usíná taky pěkně blbě a spí i míň. Co v kočárku, neusne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
3.11.12 20:27

@Grejs Podle mě je přetažená zkus jí ráno po tom, co se vzbudí dát za hodinu a pul možná i trochu dřív spát a je dost možný, že to pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
3.11.12 20:56
@Grejs píše:
Mala kocarek moc nemusi :). Knizku mam prectenou, snazim se ji davat spat porad stejne a nic :(.

malá mi špatně přes den spala když měla malý dávky mlíka. Zvedla jsem a zase to bylo dobrý. Hlady nebrečela, akorát prostě špatně spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
3.11.12 21:54
@Grejs píše:
Mala kocarek moc nemusi :). Knizku mam prectenou, snazim se ji davat spat porad stejne a nic :(.

a intervaly dodržuješ? To třeba ani po půl hodince neusne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
3.11.12 22:13

Nase mala ma neco pres 5mesicu…a presne jak rikas-spi tak 2×-3× po 20minutkach..ale u nas je to horsi..usina az kolem 22h vecer a vstavame kolem 8-9h… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
4.11.12 08:30
@Grejs píše:
@petrul dodrzuju intervaly. Vcera jsem ji dala do pelechu ve 12:15 a usla az ve 14:30

a to celou dobu brečela? Já tu knížku nečetla, jen jsem si zjistila ty intervaly a to u nás stačilo. Nevím, jak tam popisují sitauce, kdy dítě spát nechce ani po tak dlouhé době :nevim: Možná bych ji vytáhla dřív a zkusila dát spát zase později :think: A jak baští? Nemůže mít třeba hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
4.11.12 10:21

@petrul to taky občas dělám, když se právě rozčiluje v postýlce a nepomůže ani prso na uklidnění, tak ho vyndám, dám na deku, chvíli si hrajem, po 20min ho zkusim dát znova a už usne.. naštěstí to je u nás fakt výjimečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.11.12 20:35

Ahoj, já hlídám našemu mimi spaní po 2hod. Jakmile vidím signály, že se ji chce spát-drbe se za uchem nebo zíve, dávám do postýlky. Strašně moc nám taky pomohla hudba-uspávánky. Naše uspávání je o 90% lepší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
5.11.12 20:41

@Grejs ahoj, no nám je 7 měsíců a taky toho moc nenaspí, jak kdy. Někdy spí hodinu dopoledne a hodinu odpoledne, někdy taky jen po půl hodinách. Někdy si mne očíčka, dám do postýlky a lehnu se vedle na postel, většinou usnu já první, po půl hodině se vzbudím, malej se tam mele a je živej, odejdu a za 10 minut je zázrakem tuhej :) Když ti doma brečí, zkus ten kočár, venku většinou usnou pěkně. Nebo zabavit doma a utahat, u nás nejvíc zabírá válení sudů na posteli nebo řádění ve vaně, to je pak úplně hotovej :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
5.11.12 20:48

Mě ještě napadlo co jí zavinout? Buď do nějaký zavinovačky nebo tetra pleny? Třeba potřebuje těsnost na spinkání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
6.11.12 13:44

Nejsem si jistá, jestli se to nedělá jen u nejmenších miminek :nevim:. Ale zkusit to můžeš. A co ta hudba? Nám to strašně pomohlo

@peťulís píše:
Mě ještě napadlo co jí zavinout? Buď do nějaký zavinovačky nebo tetra pleny? Třeba potřebuje těsnost na spinkání :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.11.12 14:25

Nevim, jestli te to potesi, ale maly mi delaval to same cca do 7mi mesicu, ted je mu 11m a spi dvakrat po dvou hodinach, prislo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
7.11.12 15:09

@prdelka17 já myslim že některý dětičky to vyžadují i po tom půl roce - pár maminek to psalo že je musí zavinovat, ale asi záleží na mimču, náš to neměl rád ani po narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí