Nespokojené 4 měsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
18.7.17 12:08
@kvmatonka píše:
Hele já jsem malého prostě přes den spát naučila, nekompromisně stanovila nějaké spací doby a bylo. On se naučil. Jinak taky spal vždycky max. půl hodiny a pak byl protivný nevyspalý a nic ho nebavilo. Prostě jsem si vzpomněla na Karpa, pevně svázala ruce tetra plenou, zavinula do zavinovačky, pustila Humíky (MyHummy s bílým šumem) a tak spí dvakrát denně přes dvě hodiny. Jinak souhlasím více stanovišť, já mám doma dvě hrací deky, hrazdičku, deku s hračkama, houpátko, zrcadlo, balkón, když je horko tak vana a hlavně psa :lol: Tento věk je takový blbý, ještě se sám neotočí na bříško, když jo tak moc dlouho nevydrží, hračky ho zatím moc neberou. Bohužel musíš toto vydržet a pak bude jenom a jenom lépe. Já sama nevěřila, že s půlročním zvládnu dovolenou v Jižních Čechách a hle zvládli jsme to suprově. :palec: Zatni zuby a věř v lepší zítřky, budou určitě. Vlastní zkušenost :hug: :*

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.7.17 14:02

@diginiga Zkusila jsi ho brát co nejvíc ven, mezi lidi? Mě doma děti jako miminka řvaly nejvíc z toho důvodu, že se tam nudily. A to myslím i opravdu malá miminka. Sice byli kluci oba částečně nošení, ale i když se jim venku v šátku líbilo, tak doma v něm nechtěli být ani náhodou, hlavně ten starší, ten mladší je mazel, takže ještě jakž takž jo, ale taky ne pořád. Hodně stanovišť nezabíralo, máme velký byt, stanovišť měli spoustu, ale brzo se jim to omrzelo. Ještě se spokojili s tím, když se k nim šel pomazlit pes, ale jak jinak doma vyžadovali 100 procentní pozornost a nošení na rukách. A to jsem ze začátku ještě měla naposloucháno, že miminka unavuje příliš mnoho podnětů - no kdeže naše děti. Čím víc, tím líp. Takže jsem je už od miminek brávala ven, klidně s kamarádkami a jejich staršími dětmi do herničky, do restaurace, do zoo, na výlet, na trhy a různé akce, kde byli lidi, děti… S čtyřměsíčním už můžeš zkusit cvičení s dětmi nebo brzo plavání, to naši úplně milují. Klidně akce určené pro dospělé, třeba food festival, ale kde bylo možné i miminku něco ukazovat, kde byl ruch, případně kde se dalo v létě mimčo vybalit na deku a nechat protáhnout. U nás bylo oběma dětmi velmi oblíbené ježdění ve sporťáku na bříšku - měli rozhled a přitahovali tak pozornost, což se jim líbílo. Můžu ti říct, že moje doma ukňourané a náročné děti mi každý záviděl, jak jsou hodné, usměvavé, spokojené… Fakt nepřeháním, to jsem slyšela tolikrát a vždycky si říkala „jo, kdybyste jen věděli“, hlavně v zimě, kdy těch možností tolik nebylo to bylo náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
18.7.17 17:07
@Hoa Mai píše:
@diginiga Zkusila jsi ho brát co nejvíc ven, mezi lidi? Mě doma děti jako miminka řvaly nejvíc z toho důvodu, že se tam nudily. A to myslím i opravdu malá miminka. Sice byli kluci oba částečně nošení, ale i když se jim venku v šátku líbilo, tak doma v něm nechtěli být ani náhodou, hlavně ten starší, ten mladší je mazel, takže ještě jakž takž jo, ale taky ne pořád. Hodně stanovišť nezabíralo, máme velký byt, stanovišť měli spoustu, ale brzo se jim to omrzelo. Ještě se spokojili s tím, když se k nim šel pomazlit pes, ale jak jinak doma vyžadovali 100 procentní pozornost a nošení na rukách. A to jsem ze začátku ještě měla naposloucháno, že miminka unavuje příliš mnoho podnětů - no kdeže naše děti. Čím víc, tím líp. Takže jsem je už od miminek brávala ven, klidně s kamarádkami a jejich staršími dětmi do herničky, do restaurace, do zoo, na výlet, na trhy a různé akce, kde byli lidi, děti… S čtyřměsíčním už můžeš zkusit cvičení s dětmi nebo brzo plavání, to naši úplně milují. Klidně akce určené pro dospělé, třeba food festival, ale kde bylo možné i miminku něco ukazovat, kde byl ruch, případně kde se dalo v létě mimčo vybalit na deku a nechat protáhnout. U nás bylo oběma dětmi velmi oblíbené ježdění ve sporťáku na bříšku - měli rozhled a přitahovali tak pozornost, což se jim líbílo. Můžu ti říct, že moje doma ukňourané a náročné děti mi každý záviděl, jak jsou hodné, usměvavé, spokojené… Fakt nepřeháním, to jsem slyšela tolikrát a vždycky si říkala „jo, kdybyste jen věděli“, hlavně v zimě, kdy těch možností tolik nebylo to bylo náročné.

Děkuji za reakci jen nemám možnost někam chodit bydlím na vesnici kde nikoho neznám a jsem věčně sama..,tak pokusím se jezdit někam..doma mi už hrabe a budu ho někam brát..vždy se bojím, že mu něco je…,ale nic…děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.2.19 10:29

@diginiga Ahoj, sice odpovidam opozdene ale jak to tak tady ctu tak musim pridat svuj koment k tvymu prispevku.. Sama mam maleho taky 4 mesice a ze zacatku do tech 3 mesicu to taky nic moc nebylo. Udelala jsem mu rezim a sice zacal spat v noci cca od 21:00 do 9 az 10 do rana a bez probuzeni ale ve dne snim nebylo zadna sranda. Snazila jsem se ho pres den pretahovat a on byl pak protivnej a unaveny. Nedalo se nic doma udelat. Az jsem proste zacala uspavat vzdy ge stejnou dobu a vzdy po 2 hodkach co byl vzhuru a zacal krasne spat i pres den. Dopoledne nekdy i 3 hodky a odpoledne po prochazce venku i 5 az 6 hodin a pak spal i v noci celou noc :lol: ono to chce udelat ten rezim a mimi si na to zvykne a vi co se bude dit. Hlavne at je poradne nakrmeny, odrihnuty, vykakany a vyhrany a bude spokojeny 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.19 16:24

@diginiga To vypadá, že jste ho naučila na nosení…Já koupila lehátko a malá je přes den od 2 měsíců v něm…Spinká sama v pokojíčku a spí mi teď, ve 4. měsících, i 12hod…Chce to chvilku vydržet a nemít na rukách, kdykoliv si zakňourá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
6.2.19 13:32

@horakova.verunka myslím, že paní uz problém davno vyřešila, ted uz ma doma skoro dvouletaka a pokud miminko nenechala řvát a nosila tak udělala dobře. Každé dite je jiné, některé spí v lehatku,nektere se nosi, ale nemyslite si přece ze bude spát v lehátku už navždy,protože jste ho to naučila? Stejně jako se nebude chtit dite do nevim kolika mesicu/let nosit, prostě to casem přejde. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.19 14:34

@Zaluzie Nerikam,ze tam bude cely zivot…Jen,ze neni dobre dite naucit na noseni,protoze pak neni clovek schopen nic udelat…Kdyz nebude chtit lehatko a ja se ji nebudu moci venovat,zprovozni se ohradka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí