Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak do roka jsem mela syna bud na rukach skakajici na mici, u prsu, nebo v kocare. S kocarkem ven, kazdy den i nekolik hodin v kuse.:)…
Ja mela s kocarem odkrokovane nase mesto
byla jsem venku dopo i odpo za kazdeho pocasi
Jo a edit,nekdy mi rval i v kocarku,takze jsme se domu tteba vraceli se sirenou.
Moje dcera prorvala prvni mesice durch. Od 6 rana do pulnoci. Nosila jsem ji nonstop cely den.
Bud rada, ze mas alespon nejaky zpusob, jak ji uklidnit. Nedelej si zadne vycitky, ze se ji nedokazes venovat jinak, jeste to ani nejde. Muzes ji cvicit nozickami, aby lepe odchazeli prdiky. Muzes ji zpivat, muzes ji masirovat slapky.
Z tohoto rvouciho obdobi bude muset vyrust, s tim nic nenadelas. ocekavej, ze se to zepsi spis tak na 4m a vys.
U nás nespokojene miminko, hrůza, ale pomohlo vysadit mléko - asi alergie či jen špatné trávení syrovátky. Že dne na den spokojené dítě. A vše se upravilo po asi půl roce, mohla jsem zase jist mléčné výrobky (kojila jsem) a i teď on sám vše jí.
Tohle jsem měla s druhým dítětem do cca 4 měsíců. Po kojení byl tak deset minut v pohodě a pak další dvě až tři hodiny řval. Takhle to bylo až do začátku 5. měsíce. Pocity šílené, ještě starší dcera vůči ní jsem měla ještě výčitky, že na ní kašlu.
Držím ti palce