Nespokojenost Ústí nad Labem

Anonymní
1.6.18 12:33

Nespokojenost Ústí nad Labem

Zdravim, bydli tu nekdo v Usti nebo nekde pobliz? Brzy se s pritelem budeme stehovat jelikoz jako slusny lide uz to tu nezvladame. Vsude samy fetaci nebo tmavsi nepracujici spoluobcane kteri nadavaji a delaji bordel, centrum mesta totalni hnus jak uz stavby tak obyvatelstvo, neni kam jit, zadna zabava a kdyz uz nekam o vikendu nebo v patek jdete mate strach se ve vecernich hodinach vracet domu ze vas nekdo nekde bodne(ano a ze uz se to tady kolikrat stalo), lavicky v parcich nas tu staly 70tis a mohla bych pokracovat. Mozna pro nekoho z jineho kraje znim precitlivele, proto se ptam primo ustecaku jaky tady na to mate nazor? My mizime jelikoz uz je nam tady z toho spatne a vychovavat treba dite si tu nedokazeme predstavit :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nmdl
1.6.18 12:53

I na severu se najdou výjimky a pěkné lokality, ale obecně není náhoda, že většina vysokoškoláků se odtamtud raději stěhuje pryč, nejen kvůli pracovním příležitostem, ale prostě to obrovské množství rómů a sociálně slabších je tam do očí bijící.
Nedávno psali, že Ústí chce učinit kroky, aby zamezil sestěhovávání další sociálně slabších do města, radnice chce razantně zakročit proti těm, kteří účelově skupovali byty za účelem rejžování peněz (respektive státních dávek na bydlení) od cikánů atpd.
Tak snad se to pohne nějak kupředu a z celých severních čech se nestane do pár let jedno velké gheto.

• Citovat
  • Upravit
1332
1.6.18 13:05

V Ústí jsem se narodila a vyrůstala tam, ve dvaceti jsem zmizela a bydlím už 11 let u Prahy v klidném maličkém městečku. Už by mě tam nikdy nikdo nedostal ani za miliardu. Už když jsem byla na střední, tak se nás za bílého dne v největším návalu na Miráku snažili okrádat a mlátit nepřizpůsobiví občané. Jet 57 z Mojzire na konečnou je téměř sebevražda. Pokud bydlí člověk na kraji a nemusí moc do centra nebo do těch horších části, tak se to dá, zbytek je silenej. Kdysi se mě mamka ptala jestli se v Praze večer nebojím, když jdu z práce přes centrum nebo když jdeme v noci z hospody. Tady teda fakt hodně min, než Ústí za bílého dne. Rychlé zabalit kufry a zmizet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
1.6.18 13:16
@Anonymní píše:
Zdravim, bydli tu nekdo v Usti nebo nekde pobliz? Brzy se s pritelem budeme stehovat jelikoz jako slusny lide uz to tu nezvladame. Vsude samy fetaci nebo tmavsi nepracujici spoluobcane kteri nadavaji a delaji bordel, centrum mesta totalni hnus jak uz stavby tak obyvatelstvo, neni kam jit, zadna zabava a kdyz uz nekam o vikendu nebo v patek jdete mate strach se ve vecernich hodinach vracet domu ze vas nekdo nekde bodne(ano a ze uz se to tady kolikrat stalo), lavicky v parcich nas tu staly 70tis a mohla bych pokracovat. Mozna pro nekoho z jineho kraje znim precitlivele, proto se ptam primo ustecaku jaky tady na to mate nazor? My mizime jelikoz uz je nam tady z toho spatne a vychovavat treba dite si tu nedokazeme predstavit :zed:

Hm, mě přijde že to co popisuješ je budoucí český standard, tak si hlavně pořádně vyberte, ať to není z bláta do louže. Praha je taky pěkná špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.18 13:31

@Jirka765 chceme do zahranici, celkove uz mame ceska dost i kdyz ma nadhernou krajinu a je to domov, je tady tak silene negace ze uz nemuzeme :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3084
1.6.18 14:32

My jsme si tam asi před půl rokem vyhlídli byt, chtěli jsme ho koupit a naštěstí jsme to neudělali. Nebylo to tedy přímo Ústí nad Labem ale Ústecký kraj ano. Byt byl krásný, ale když jsme začali courat po okolí a vyptávat se lidí, jak jsou spokojení, nestačili jsme se divit. Už nás tam nikdo nikdy neviděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
1.6.18 14:59

Mě se Ústí děsně líbí, škoda, že to je tolik neobyvatelné. Takhle se tam jen tak v létě projít v centru je děsně příjemné (za dne), mohla by to být luxusní dovolenková destinace. Takový český Insbruck s nádechem industriální historie.

Příspěvek upraven 01.06.18 v 15:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
1.6.18 15:00
@Nmdl
Nedávno psali, že Ústí chce učinit kroky, aby zamezil sestěhovávání další sociálně slabších do města, radnice chce razantně zakročit proti těm, kteří účelově skupovali byty za účelem rejžování peněz (respektive státních dávek na bydlení) od cikánů atpd.

to by mě zajímalo, jaké lze udělat kroky, aby to nebylo rasistické

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56073
1.6.18 15:02
@Pudloslava píše:
Mě se Ústí děsně líbí, škoda, že to je tolik neobyvatelné. Takhle se tam jen tak v létě projít v centru je děsně příjemné (za dne), mohla by to být luxusní dovolenková destinace. Takový český Insbruck s nádechem industriální historie.Příspěvek upraven 01.06.18 v 15:01

ja mam Usti rada, prokouklo. Priroda nadherna. Ta stezka podel Labe ku Praze nadherna.
Ale platove bida a je to skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
1.6.18 20:44

Jsem z Teplic v Usti pracuji a musim rict, ze Usti je otresne. Mirak je jeden velky cikanov, mestska policie misto toho, aby se zabyvala bezdomovci a cikany, tak resi spatne parkovani. Z toho jim kapne vic penez. Usti je zanedbane. Kdybych nebyla v praci spokojena, urcite bych do usti nejela co je rok dlouhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný