Nespolehlivost při hlídání dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
12.7.10 21:01

přítel si dost zakládá na pořádných obědech a né nějakých rychlovkách z pytlíku a i pro děti je to určitě lepší.

No knedlo vepřo zelo oproti bezpečnosti dítěte???
No myslím, že když kvůli hlídání vašich dětí nestihneš uvařit, tak to manžel pochopí.Máš novorezence, nejsi kuchařka a uklízečka.
Zkus trochu slevit ze servisu a alespon než druhé trochu povyroste upravit svůj program..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17745
12.7.10 21:05

No, tak je vidno, že přítel té bezpečnosti moc nedá, viz prodlužovačka pod proudem.Je tedy především na Tobě všechno kontrolovat, protože při takovémto přístupu by mohlo hravě dojít k tragédii.
To, že nesnese Tvou kontrolu bych vůbec neřešila.
Tvou důvěru si musí vybudovat přístupem k těmto věcem :think: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.10 21:34

Lizbeth - no nepochopí, bys měla vidět jak šílí, když je hladovej a já to jen nestihla a oběd je ve tři. Jak je hladovej, tak je na pěst. :evil: To cos mi napsala jsem mu říkala, ale jeho odpověď zní: jsi na mateřský, máš na starosti jen domácnost a děti (ještě do toho pracuju), takže to musíš zvládat, jak to dělali asi dřív, když měli dětí 10. Ale vyměnit si to se mnou nechce a to mě štve nejvíc, že mě nechápe a místo, aby mi to ulehčil, tak ještě musím hlídat i jeho další mimino, ale běda, jak mu něco v tom smyslu řeknu. :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Marchi
12.7.10 21:43

Holky, opravdu nechápu, proč se po zakladatelce tak vozíte :-o :nevim: Podle mě je to vina jejího přítele, je to JEHO roztržitost a nedbalost, kterými ohrožuje dítě. Jednou jsou na výchovu dva a není v jejích silách být všude u všeho, tím spíš, že má na starosti ještě miminko. U nás hlídá ten, kdo má dítě zrovna poblíž, je jasné, že když něco dělám v kuchyni, tak prostě nemůžu hlídat zároveň dítě na zahradě. A proč taky, když je tam manžel??? Proboha pokud má on dítě na dohled, tak jak může spoléhat na to, že ho pohlídá matka, která zrovna vaří a stará se současně o mimino??? 8-o 8-o
Zakladatelko, dle mého jsi v tom nevinně a byla bych z toho stejně zničená jako ty. Holt se musíš chovat, jako bys byla na obě děti sama. Přítel má evidentně dost práce jen sám se sebou a zodpovědnosti za dalšího člověka není schopný.
Sorry za román, trochu mě vytočilo, jak to tady všichni hází na tebe. Já mám jiný názor.

• Citovat
  • Upravit
Marchi
12.7.10 21:48
jeho odpověď zní: jsi na mateřský, máš na starosti jen domácnost a děti (ještě do toho pracuju), takže to musíš zvládat

Ty bláho… 8-o Na mateřské máš na starosti NE domácnost, ale DĚTI. Takže bych se po těchto incidentech, kdy nebyl schopen pohlídat dítě, na něho vykašala, a hleděla si především dětí.
Je to idiot, nemáš to jednoduché. Mně by to za to nestálo :cert:

• Citovat
  • Upravit
4118
12.7.10 21:50
Anonymní píše:
Lizbeth - no nepochopí, bys měla vidět jak šílí, když je hladovej … jsi na mateřský, máš na starosti jen domácnost a děti …

No já bych s ním hodně rychle vyběhla.
Tvůj chlap by si měl hodně rychle uvědomit, že je otec, že má taky nějakou zodpovědnost a že se svět netočí jen kolem něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.10 21:55

Marchi - děkuji, takové reakce jsem taky nečekala a mrzí mě to, vystihla si to skvěle a proto jsem v prvním příspěvku psala o rozchodu, protože se ai budu muset začít chovat jako když jsme sami, to že mám přítele, místo aby mi to ulehčilo, tak naopak mi přijde, že je to ještě těžší. :-( Mám ho ráda, ale potřebuju oporu a moct se na chlapa spolehnout a to bohužel nemůžu, tak na co mi je?

Bohužel tohle se před dětma poznat nedalo.

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
14721
12.7.10 21:57

Marchi, ano, tak jak to zakladatelka vysvětlila, tak za to může spíš on.

zakladatelko, ty máš doma blbce. Promiň, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.7.10 22:06

Já si myslím, že se tady po zakladatelce nikdo nevozil. Jen jsme se ve většině shodly na názoru, že samotné děti na zahradě nejsou to pravé ořechové. Navíc, když neustále slyšíme o nehodách, které se můžou na zahradě přihodit.

Zakladatelko - jestli tvůj přítel vyžaduje fullservis, tak ať se o děti začne víc starat a nebo ať sleví ze svých nároků. Jak já jsem ráda, že mám doma nenáročnýho chlapa. Stačí mu jednoduchá jídla - pozor!! z pytlíku taky nevařím. Chápe, že ve těhle tropech nebudu postávat u plotny. Jak je nálada a čas, tak se udělá honosnější oběd nebo večeře. Jak sám říká, raději být někde s dětmi než stát půl dne u plotny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.7.10 22:10

Hodně mi to připomělo pořad Maminka stávkuje|Dávají ho myslím na Discovery. To by se asi přítel divil, kdyby musel ze dne na den přebrat všechnu starost o domácnost a ještě by k tomu všemu vařil megahostinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marchi
12.7.10 22:29
consi píše:
Já si myslím, že se tady po zakladatelce nikdo nevozil. Jen jsme se ve většině shodly na názoru, že samotné děti na zahradě nejsou to pravé ořechové.

Tady jde ale o to, že to dítě nebylo na zahradě samotné. Byl tam jeho otec a když odjížděl, měl aspoň zavolat na matku, že jede pryč, ať si jde na dítě dohlížet sama. Takhle mi to přijde naprosto normální. Kdyby to udělal, tak by si matka všimla, že nezavřel garáž a nic by se nestalo. Ale zmizet jak pára nad hrncem a nechat dítě napospas otevřené garáži a pak mít ještě kecy… :evil:

• Citovat
  • Upravit
343
12.7.10 22:30

S takovým chlapem je těžké radit. Co kdyby mu promluvili do duše rodiče? Nebo někdo známý, koho respektuje? Z Tebe si evidentně dělá domácího slouhu a je vidět, že se mu to líbí. Obvykle to bývá těžké zlomit. Ale třeba se Ti to přes někoho dalšího podaří. Chlapi totiž rádi na venek působí jako ti nejchytřejší, nejrozumnější a nejlepší tátové na světě. Když zjistí, že si o něm někdo cizí myslí opak, mohlo by ho to trknout. Jak se říká: Chytrému napověz, hloupého trkni! A pořádně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.7.10 22:33
Brusek píše:
no já bych taky dvouleťáka nenechala samotného. Můj má 2r a skoro 8měsíců, ale je to divoch, takže z něj nespouštím oči, protože mu nemůž věřit, co ho zase napadne za pitominu nebo kde co zase objeví a rozhodne se to prozkoumat. řešila bych to jak říkají holky-buĎ s oběma dětma nebo tam nepujde. A na manžela se v tomhle nespolíhám, pokud vyloženě sám neřekne-beru si ho na dvůr (prtoože já tam kvůli tchýni nechodím-takže tam si ho opravdu hlídá a bere jen k jednoduchým pracem, u kterých s ním může být). Jinak vím, že na něj moc spoleh není už jen pro typickou vlastnost chlapů-neumí prostě dělat víc najednou, takže pokud něco dělá, nekouká po malém. Taky jsem mu to tisíckrát říkala, že takové živé stříbro musí neustále koutkem oka sledovat a pořád nic. I když je tu mám nadohled jen na terase, vždycky když tam s ním je, něco vyvede nebo já letím zavčasu zachraňovat, protože já už z kuchyně vidím, že se chystá malý něco vyvést a on přesstože je prakticky vedle něj to nevidí. Prostě to tak neumí a já už s tím počítám a když je s ním, tak ho pořád hlídám stejně i já a kontroluju.

Chlapi totiž nejen neumí víc věcí zaráz, ale hlavně neumí PŘEDVÍDAT dopředu!

Mně to sice hlava nebere, jak je to možné, že jim není jasné, co se stane za 20 vteřin, ale je to tak a je potřeba s tím počítat. :-) Ale stejně vždycky nadávám! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
12.7.10 22:51

Marchi - jasně, chlap je kapitola sama pro sebe. Já jsem to spíš brala tak, že bych nikdy tak malé dítě nenechávala samotné. Jak zakladatelka v úvodním příspěvku psala. :kytka: Prostě to vidím jinak, i když bych měla přehlednou zahradu, tak bych si to netroufla. Jak jsem uvedla ve svém příspěvku, naše dcera má 3,5 let a jediná vyjímka, kdy je na chvíli sama - tak v okamžiku, kdy vařím. A to se nesmí vzdálit od fr. okna, kterým koukám na zahradu a je u něj přistavena terasa, takže jí mám stále na očích. Prostě za sebe říkám, že když děti na zahradě, tak určitě né samy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marchi
12.7.10 23:01

Consi, chápu a souhlasím, že děti bez dohledu, a to v podstatě kdekoliv, jsou risk.
Na tom, o čem píše zakladatelka je blbé to, že ačkoliv má partnera a otce společných dětí, tak je v podstatě veškerá zodpovědnost za děti na ní. A ještě k tomu musí posluhovat jemu… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky