Nespolupracující dítě ve školce - zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
2.10.25 22:32

@Salome123 Evidentně ani vy nevíte jak se chovat, když takhle nazvete něčí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
2.10.25 22:35
@Černá Madonna píše: Více

prý byly ve slevě, tak jich vzala víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
2.10.25 22:45
@Alvikys píše: Více

A můžeš tedy odpovědět, jestli máš pocit, že vy tu výchovu zvládáte, když si dovolí to, co popisuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77577
2.10.25 22:50

než peskovat ostatní uživatelky, tak by sis měla lépe vychovat vlastní dítě, které je nezvladatelné,
očividně miláček, který si doma může dělat, co chce a myslí si, že se tak může chovat všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16384
2.10.25 22:55
@stinga píše: Více
:mrgreen: :palec:
No asi tak nějak to bude…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.10.25 07:48

@stinga Očividně? Tak proč mam jeste dceru, ktera je prave ta vzorná holčička? Když podle Vás je to výchovou, tak bych asi mela obě děti takové, ne? A učitelky nepeskuju, ja je chápu - jen to co dělá ve školce nemohu úplně ovlivnit.
Ja si ho doma zpracovat umím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
3.10.25 10:13
@ibis píše: Více

Pochopitelně i tahle varianta je možná. Popisovala jsem svou zkušenost s otřesnými učitelkami, ale mám i dobrou zkušenost. Věřím, že různou zkušenost s různým přístupem různých rodičů mají i ty učitelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
3.10.25 10:13
@stinga píše: Více

Tady si troufám oponovat. Děti se dokáží chovat v různých prostředích hodně různě. V lepší variantě jsou na zabití doma, ale v MŠ vzorné. I takové případy znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
3.10.25 10:15
@Anonymní píše: Více

Uváděla jsem spíš příklad, ale OK, ráda slyším, že někdo nemá s „živějšími dětmi“ problém.
Dovedu si představit i statického paličatého.

Prostě práce s lidmi není jednoduchá, ani s dětmi, ani s dospělými. Já si v práci třeba taky nevybírám, s kým jednám. Některým lidem bych své služby taky nejraději odepřela, a nemůžu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12746
3.10.25 10:19
@mokkk píše: Více

Myslím, že jsi to vystihla. Fakt ten učitel toho může o dost méně, než mohl v době, kdy jsem do MŠ chodila já. Ne, že bych na ty časy vzpomínala s nostalgií, některé praktiky byly dost hrozné, ale něco bych klidně i ponechala, ale nelze.

Ten asistent je trochu problematický v tom, že ho PPP dá až v návaznosti na nějakou diagnózu, třeba PAS nebo ADHD. Ale podle mě spousta nespolupracujících dětí žádnou diagnózu nemá, respektive nabízí se otázka, jestli se třeba v hodně případech ty diagnózy nenadužívají právě proto, aby MŠ byla fakticky personálně posílena. A to je podle mě z více důvodů špatně. Není hlavně divu, že se pak na odborníka čeká tak dlouho a že se k němu ten, kdo by ho fakt potřeboval, nedostane včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12983
3.10.25 13:39

Neumíš, když se Vám směje do obličeje. Můžu tě ujistit, že toto temperamnetní ale vychované dítě nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.10.25 15:00
@Sany80s píše: Více

Vaše dítě nikdy nezkoušelo hranice? Přítel mu hračku samozřejmě znovu vzal a už si to nedovolil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí