Nesprávná autosedačka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
1.6.12 13:11

Prostřední syn přesedlal do sedačky 15-36 (Romer) až po šestém roce. To už měl 18 kg. :) Je malý a drobný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.6.12 13:12
@atominnka píše:
Já to nepřirovnávala, to sibi :lol:

jj já vím ;)

• Citovat
  • Upravit
23847
1.6.12 13:12
@Hanule píše:
To je hovadina, benzín kupuju když na něj mám, autosedačku na splátky dají málokde. Ne každý má našetřeny tisíce bokem aby mohl koupit „kvalitní“ drahou sedačku kdykoliv se mu zachce.
@atominnka píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: A nebo ty našetřený tisíce potřebuje na něco jinýho, že? :nevim:

Co je jako důležitějšího než bezpečnost dětí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.6.12 13:13
@atominnka píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: A nebo ty našetřený tisíce potřebuje na něco jinýho, že? :nevim:

no třeba na holé přežití, zaplatit nájem atd. ono jsou totiž hrozný rozdíly ve finanční situaci rodin.Někdo je rád že přežije, a někdo má víc, a někdo má ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
101644
1.6.12 13:14
@Hanule píše:
To je hovadina, benzín kupuju když na něj mám, autosedačku na splátky dají málokde. Ne každý má našetřeny tisíce bokem aby mohl koupit „kvalitní“ drahou sedačku kdykoliv se mu zachce.

Tak v tom případě nemusím jezdit autem a sedačku ani benzín nepotřebuju vůbec…
Prostě pokud autem jezdím a kvalitní sedačku koupit chci, tak to nějak udělám, i na ty splátky je některé obchody nabízejí, pokud nechci, tak ji kupovat nebudu, ale tvrdit, že musím koupit nějakou noname protože na lepší nemám je prostě blbost, jako všechno je to o prioritách. Jo a sedačku člověk nekupuje kdykoliv se mu zachce, ale pokaždé ví minimálně 9 měsíců dopředu, že bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.6.12 13:14

on se třeba taky někdo může rozhodovat mezi tím, jestli koupí romera nebo bude měsíc o hladu :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
1.6.12 13:15
@madi píše:
on se třeba taky někdo může rozhodovat mezi tím, jestli koupí romera nebo bude měsíc o hladu :mrgreen: :mrgreen:

tak, tak :palec:

• Citovat
  • Upravit
23847
1.6.12 13:17
@j.a.n.i1 píše:
Tak v tom případě nemusím jezdit autem a sedačku ani benzín nepotřebuju vůbec…
Prostě pokud autem jezdím a kvalitní sedačku koupit chci, tak to nějak udělám, i na ty splátky je některé obchody nabízejí, pokud nechci, tak ji kupovat nebudu, ale tvrdit, že musím koupit nějakou noname protože na lepší nemám je prostě blbost, jako všechno je to o prioritách. Jo a sedačku člověk nekupuje kdykoliv se mu zachce, ale pokaždé ví minimálně 9 měsíců dopředu, že bude potřeba.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
Tuhle jsem viděla votřískanou stodvácu, v dnešní době fakt rarita, ale dítě v ní sedělo v Romerce. Jenže pak mi došlo, že do tohohle vraku je to to nejlepší, co mohli pořídit, když už tam to dítě cpou a na jiné auto asi nemají. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
1.6.12 13:18
@madi píše:
ke kouření bych to nepřirovnávala… u nás nekouří v rodině nikdo, takže tudy bychom se k penězům asi nedostali :lol: :lol:

no ale co tak pozoruji tak mě někdy přijde že jim je ta cigareta přednější. neberu to, že jí někdo má na pár dní, ale ti co si jí kupují denně. to bylo jen přirovnání k tomu že někteří šetří na dětech a né na sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.6.12 13:22
@sibi píše:
no ale co tak pozoruji tak mě někdy přijde že jim je ta cigareta přednější. neberu to, že jí někdo má na pár dní, ale ti co si jí kupují denně. to bylo jen přirovnání k tomu že někteří šetří na dětech a né na sobě

tak to zas s tebou souhlasím… já nechápu kuřáky obecně, že si ještě z vlastní vydělaných peněz platí za zničení svýho zdraví, ale to by bylo už na jinou diskusi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
1.6.12 13:24
@Gina108 píše:
Co je jako důležitějšího než bezpečnost dětí? :nevim:

co třeba jídlo, ¨boty, šaty?? nebo třeba když se ti udělá díra ve střeše(jo vím, to by 5000nespravilo), přijde nedoplatek za energie, vys.. se ti spotřebič(sporák, lednice), přijdeš o práci… Ne každej žije v dostatku nebo vpřebytku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.6.12 13:26
@j.a.n.i1 píše:
Tak v tom případě nemusím jezdit autem a sedačku ani benzín nepotřebuju vůbec

JO aha… zajímavej názor.. a co když třeba bydlí někdo na samotě a to auto potřebuje ??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
1.6.12 13:29
@atominnka píše:
JO aha… zajímavej názor.. a co když třeba bydlí někdo na samotě a to auto potřebuje ??????

našetří si napřed na kvalitní autosedačku a pak až si půjde koupit auto :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
1.6.12 13:30
@madi píše:
našetří si napřed na kvalitní autosedačku a pak až si půjde koupit auto :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.6.12 13:31
@madi píše:
našetří si napřed na kvalitní autosedačku a pak až si půjde koupit auto :mrgreen: :mrgreen:

sem blbá, to mě nenapadlo.. ideállně si napřed koupí sedačku, pak auto a nakonec si pořídí mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí