Nesprávná autosedačka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
1.6.12 14:40
  • Citovat
  • Upravit
Hodaka
1.6.12 14:42
@j.a.n.i1 píše:
@Hodaka A má ty pásy utažené? Pokud je málo utáhneš, tak je to nejčastější příčina toho, že se vyvlíká z pásů…

nj, já už nevím, on ani bordel nedělá, že by se třeba vztekal :think: utažený je :think: ale já chci stejně jinou tahle se mi barevně nehodí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
1.6.12 14:43
@Hodaka píše:
nj, já už nevím, on ani bordel nedělá, že by se třeba vztekal :think: utažený je :think: ale já chci stejně jinou tahle se mi barevně nehodí :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
22614
1.6.12 15:17
@Hodaka píše:
nj, já už nevím, on ani bordel nedělá, že by se třeba vztekal :think: utažený je :think: ale já chci stejně jinou tahle se mi barevně nehodí :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.12 07:37
@Barbulka píše:
Ahojky, včera u nás byla na návštěvě nevlastní ségra se svým dvouletým synem, mimojiné se zmínila, že pro synka má už autosedačku 15-36kg, která se zapíná už jen klasickým pásem 8o prý dítku lépe vyhovuje.
já teda nevím, ale pro dítko 2,5 roku, výšky cca 93 cm a váhy 13 kg mi přijde absolutně nevhodná :nevim:
ona mi oponovala tím, že jim to schválila prodavačka i dětská lékařka 8o
jaký je Váš názor? já na to pořád musím myslet :think:

Nevím zda je to aktualní.
Zrovna toto řeším.
Od policie (tedy krom jedné paní) a dodavatele sedačky vím, že dítě kol 2roku v této sedačce nemá co dělat. Jde mu pás kolem krku a co hrozí asi psát nemusí. Je maličké na tuto sedačku. Nejvhodnější je 9-18kg

Jedna perlička: policistka i řekla s co když se dáte dítěti něco třeba polstšářek pod zadek aby byl vejš 8o :roll: :zed: a to už jsem fakt neměla slov

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix