Nestačím synovi???

113
18.11.17 13:52

Nestačím synovi???

Dobrý den, synovi jsou akorát dva roky, žiju s ním sama. Tatínek si ho bere dvakrát týdně na odpoledne a každý druhý víkend + týden přes prázdniny. Myslím, že se synovi opravdu hodně věnuji, trávíme spoustu času venku, podnikáme výlety, hrajeme si, plaveme. Snažím se mu život obohatit i jinými lidmi a tak se stýkáme se spoustou přátel, ať už také s dětmi, nebo bez nich.
V poslední době jsem si všimla toho, že prakticky vždy, když přijdeme domů, tak volá: děda, teta a podobně a kouká ke dveřím. Vlastně nevím, co to znamená. Nestačím mu? Je raději s jinými lidmi než se mnou? Dělá něco podobného vaše dítě?
Možná to zní hloupě, ale co jsem sama, tak na mě některé věci více doléhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12883
18.11.17 13:58

Určitě není raději s jinými lidmi než s tebou. Zatím, až přijde puberta, tak bude radši s kýmkoli jiným. 8)
Když jste s ostatními, tak je více zábavy.
Navíc dnešní zvyk žít téměř o samotě není moc zdravý.
A ne, moje děti to nedělaly, protože věčně věkův spaly u nějaké návštěvy, takže jim to doma se mnou a s manželem bylo vzácné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.11.17 14:03

Myslim ze se chova uplne normalne a logicky.sama jste to psala.jste s nim porad venujete se mu porad. ostatni jsou vzacni.Ale je dobre ze je socialni a vyzaduje i.jine lidi. Podle me se dneska vse moc analyzuje,2lete dite podle me ani neni schopne takovych slozitych psychologických her…urcite vas ma rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
18.11.17 14:05

Já to mám teď taky. Žiju s otcem dítěte a celé dny neposlouchám nic jiného než táta, táta… Když se zmíní babička nebo děda, tak se jde hned oblíkat, obouvat, že odjíždí :mrgreen:
My jako mámi jsme jistoty, jsme s nimi každý den. Je to normální vývoj. Buď ráda, že má zájem o okolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85315
18.11.17 14:08

Dcera chodi do skolky od 18m a jednu dobu porad rikala jmeno ucitelky. Ja byla rada, ze se ji ve skolce libi, preslo ji to asi po mesici. Taky bych se v tom moc nerypala ;) moje dcera ma taky rada spolecnost, bude mit vyhodi ve skolce pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.11.17 14:14

Určitě jsi u syna jednička, jen je zvyklý i na jiné lidi a to je dobře. Než jsem začala s prací, syn pořád maminka, maminka. Teď je víc i s tatínkem a kolikrát mě i tak osloví. Ale pořád jsem ta jediná ;-) Do puberty ho to přejde, to je holt život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
18.11.17 14:54

My žijeme s manželem a náš dvouletý klučina neustále požaduje, tátu, tety, babičky a dědy nebo i psy. Maminka je dobrá jenom když potřebuje pofoukat a pohladit, nebo když má hlad. Je to úplně normální, máma je prostě inventář, asi jako lednice. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
18.11.17 20:52

Dva a čtvrt roku a mám to denodenně: bába, táta (od rána než přijde z práce):) Dědu neříká jen proto, že se mu to slovo nezdá a „bába“ to shrne :D. Prostě na mě kouká furt, ostatní jsou změna a víc zábavy. A nejvíc samozřejmě vede táta a to si myslím, že opravdu tatínkovské zbožňovací období nás teprve čeká.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML