Nešťastná z mateřství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
10.9.11 21:12

Naprosto chápu tvé pocity.U mě šestinedělí naprostá hormonální katastrofa.Babičky v jiných městech, přítel často v práci.Únava, problémy s kojením, bezmoc.Nevím jestli víc brečela malá nebo já.Pak se to výrazně zlepšilo. Nicméně malé budou 4 měsíce a tyto pocity mě občas chytají stále.Malá vyžaduje neustálou pozornost, nic nestíhám, má své uřvané dny…a já pocity, že jsem špatná matka a že jsem matka snad ani být neměla.Že chci zpět normální život.Ale strašně moc ji miluju a věřim, že to přejde:o).Tak se drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1447
14.9.11 21:26

Bubu, moc ti rozumím, taky jsem měla podobný splín a to malý zas tak moc neplakal…a taky jsem si myslela, že nejsem normální a že jsem neměla být matkou (přitom ostatní děti tak miluji a dítě jsme moc chtěli) …

Teď jsou malému 4.5 měsíce a já si to už bez něj nedokážu představit, i když, někdy má své uplakané dny a to si pak připadám opět neschopně…ale naštěstí je takových dnů málo a zdá se mi, že jich je čím dál míň :)

Jen pár rad, co zabralo u nás:
Na bolavé bříško pomohly kapky Bio Gaia a pak hlavně když jsem já pila kmínový čaj! Normálně jsem zalila vařící vodou do pullitru 3 lžíce kmínu a pila. Pak malý kakal a prděl krásně…Sabsimplexy a jiné kapky absolutně bez výsledku.

Určitě malou chovej! U nás se osvědčiil šátek. V tom je uplně nejspokojenější vždycky! A vždy utiší i ten nejhorší pláč a taky v něm vždy usne…

A pak ještě doporučuji přečíst Koncept kontinua…hodně jsem se tím dokázala vžít do pocitů miminka a nebyla pak tak nazlobená, protože miminko to určitě nedělá naschvál…

A taky jsem občas předávala bobka manželovi se slovy, že takové ubrečené mimino nechci…a pak jsem plakala, jaká jsem to hnusná matka :(

Neboj se, vydrž! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky