Rektální rourka - do kdy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
488
8.9.11 07:43

Rektální rourka - do kdy?

Do kterého měsíce nebo roku se může používat rektální rourka nebo do kdy jste ji používali vy? Malá má 4 měsíce, tak nevím, jak dlouho ji můžu ještě používat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
8.9.11 07:49

no dokud je potřeba…když neublíží malýmu mimi tak věšímu už vůbec ne.My jsme v ji použili ještě v roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.9.11 08:01

My jsme ji využívali celé šestinedělí, pak už nebyla třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.9.11 08:04

Bála jsem se, že je to nějak omezené, ať malé nějak neuškodím. Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.9.11 08:27

taky

to zrovna resime my… máme problem jedine vecer a rourku taky používáme tak snad to nevadi a bude pak kakat normálně??… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
8.9.11 08:56
Dannca27 píše:
to zrovna resime my… máme problem jedine vecer a rourku taky používáme tak snad to nevadi a bude pak kakat normálně??… :think:

Bude. Nevím, že s tím všude tak straší, že pak bude mít problémy, ale neznám jediného puberťáka, co by kakal přes rourku. U syna jsem jí používala 3 měsíce, pak už nebyla třeba, kámoščina holčička se bez ní nevykakala do 4 měsíců, pak už taky byla potřeba čím dál míň. Obě děti teď vyměšují úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.9.11 10:41

U mladší dcerky jsem používala rourku skoro 5 měsíců a pak najednou ze dne na den jsme ji už vůbec nepotřebovaly a malá začala kakat normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
8.9.11 12:58

já používala půl roku,pak najednou kajdil sám a já si fotila jeho první samovytlačený hovínko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
8.9.11 13:06

Používala jsem od 1. do 3. měsíce. Ze dne na den začal kakat sám. :palec:

• Citovat
  • Upravit
462
8.9.11 20:59

mám pocit,že je to jedno do kdy a ten kdo píše,že si dítě zvykne na rektální rourku,tak je blázen. To se dětem vůbec nelíbí a neboj se jí použít. S kakáním by mělo dítě problém,pokud by si na ní udajně zvyklo,ale i takové asi dítka jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí