Neštovice a červené oblečení

94
14.2.22 19:53

Neštovice a červené oblečení

Ahoj,

v jedné diskusi na Facebooku jsem zahlédla, jak jedna paní psala, že když obléknete dítku červené oblečení, zastaví se výsev neštovic, že jim to prý fungovalo. Nikdo se k tomu už nevyjadřoval, tak nevím no. Nás se to zatím netýká, ale zaujalo mě to velice 8o

Slyšeli jste to někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
14.2.22 20:03

Jo, a taky když zapálíš hromničku, tak do baráku neuhodí blesk….. Co tam máš dál?

• Citovat
  • Upravit
21566
14.2.22 20:07

Prosím tě nemůžeš věřit každé kravině, kterou si přečteš na Facebooku. To už se dej rovnou na zaříkávání proti uhranutí. Bude to mít podobný efekt. Když použijete jen zlomek kůry mozkové, tak ti musí být jasné, že to je totální nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.2.22 20:07

@new.doc ne, neslyšela, blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.2.22 20:08
@new.doc píše:
Ahoj,

v jedné diskusi na Facebooku jsem zahlédla, jak jedna paní psala, že když obléknete dítku červené oblečení, zastaví se výsev neštovic, že jim to prý fungovalo. Nikdo se k tomu už nevyjadřoval, tak nevím no. Nás se to zatím netýká, ale zaujalo mě to velice 8o

Slyšeli jste to někdy?

Ne. A opravdu to fungovat nemůže. Neštovice způsobují viry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80008
14.2.22 20:11

@Russet třeba ten virus nemá rád červenou, lekne se a uteče. Nebo na něj ta červená funguje jako červená na semaforu na řidiče - stůj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.2.22 20:14

Fajn, já taky nepsala, že tomu věřím :lol:
Jen takových babských rad je habaděj a jak se říká, na každým šprochu pravdy trochu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@inkakřivák píše:
@Russet třeba ten virus nemá rád červenou, lekne se a uteče. Nebo na něj ta červená funguje jako červená na semaforu na řidiče - stůj!

Tak to jsem měla vědět před 5 lety, když se syn osypal a byl jak muchomůrka. Rudé trenky a hned by bylo o dost pupínků míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
@inkakřivák píše:
@Russet třeba ten virus nemá rád červenou, lekne se a uteče. Nebo na něj ta červená funguje jako červená na semaforu na řidiče - stůj!
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.2.22 20:30
@new.doc píše:
Jen takových babských rad je habaděj a jak se říká, na každým šprochu pravdy trochu :)

Jsi vrah

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
14.2.22 20:32
@ludmilaadamkova píše:
Jsi vrah
8o
@new.doc píše:
Jen takových babských rad je habaděj a jak se říká, na každým šprochu pravdy trochu :)

Hele teď jsem o tobě četla že jsi vrah. Můžeš se laskavě obhájit. Psala jsi že na každém sproxhu pravdy trochu. Tak koho si zabila?
Už je to napsaný tak to musí být pravda.

• Citovat
  • Upravit
94
14.2.22 20:39

@ludmilaadamkova

Hmm, toto se trochu zvrhlo, tímhle směrem se mi ta diskuse moc vést nechce ;)

Fakt mě jej zajímalo, jestli to někdy někdo slyšel, nic víc :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
14.2.22 20:41
@new.doc píše:
@ludmilaadamkova

Hmm, toto se trochu zvrhlo, tímhle směrem se mi ta diskuse moc vést nechce ;)

Fakt mě jej zajímalo, jestli to někdy někdo slyšel, nic víc :andel:

Je to lež. Červená samotná nefunguje. Musí to být bílá s cervenejma puntikama. Jako od neštovic. oni ty puntíky to do sebe vcucnou.

• Citovat
  • Upravit
15995
14.2.22 20:42

Tak cervena je pry vyborna proti uhranuti, takze pokud jsou ty nestovice z toho, tak by to mohlo zabrat :think: (Mimina s cervenou snurkou kolem ruce obcas vidam, takze nekdo tomu veri).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
14.2.22 21:12

Hm, my našli dceři první pupínky a vánočního stromečku. Měla na sobě zrovna červené šaty :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí