Jak dlouho trvají neštovice u 3letého?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lizzi
6.4.16 14:16

@Pekoni @AnnaP od tekutého pudru se už upouští, alespoň nám to říkala dr., dostali jsme gel ViraSoothe, oprvdu to po něm nesvědí

• Citovat
  • Upravit
4611
6.4.16 14:28

Naše bude doma 14 dní a pak už může do školky. Ale je fakt, že těch pupínků měla docela málo. Osypala se na velikonoční neděli a dr. včera říkala, že v pondělí už může do školky. Je to hodně individuální. Infekční to je cca 10 dní po obsypání a 3 dny předtím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.4.16 19:43

Nase decka je měli loni na podzim.
Zacla prostřední a 14 dni po ní to chytli další dva.
Dětská nám dala ViraSoothe gel. U vsech tři to trvalo od prvního pupinku 14 dni do posledního, doma jsem je nechávala ještě týden po pak šli do skolky.
Zdlouhavé to bylo tím než se prostridali.
Průběh byl hezký, opupinkovani byli hodně, ale jinak žádný zádrhel.
Taky jsem kvůli práci měla decka u prarodičů. První kolo nestovic to byl muž doma, tak byl s dcerou a až odjel, tak to chytli další dva, tak jeli léčit se k prarodicum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.4.16 19:50

Vlastne ne prvnacka a mladsi skolkar je měli od utery 17.listopadu, datum které nikdy nezapomenu :-D a skolacka byla doma jen necelych 14 dni a pak už šla hned do školy, že strupy už byly pryč, tak sla aby moc nezameskala. Tak ta byla doma jen přesně do posledního strupu, skolkar ten byl o týden dyl v marodce.
Po tom gelu to hezky mizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.4.16 19:55
@Liszane píše:
@Lizzi můj je teda asi divnej :D má teda asi jen 40 pupínků, ale běžně mi spí po obědě a teď co je doma už 5 dní nespal :D až na pupínky je úplně zdravej…dokonce mi včera tvrdil, že už může do školky, že to nejsou neštovice, ale pihy :mrgreen: :mrgreen:

Naši taky nebyli nijak unavení, podle toho co děda průběžně hlásil.
Speciálně 2,5r divoch tam dělal běžnou klučičí neplechu, z nudy, že je zavříty doma a neradi s klukama ve skolce nebo nelita venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
7.4.16 10:49

Malej dostal Imazol pastu…snad to tedy brzy zabere… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.4.16 12:07

@AnnaP to mě taky napadlo, hodně to vysušuje, ale je to Clotrimazol a ten je na plísně, kvasinky a houby :think:

• Citovat
  • Upravit
22939
7.4.16 12:17

@AnnaP
Syn i vnuk to měli krátce po sobě. Prvně syn byl nakažený ve školce, cca ve 4 letech, vnuk, tím pádem v roce.
Oba to nesli dobře, syn má jen jednu rozškrabanou na čele, vnuk ani ťuk. Jak byl malý, tak si to ani neškrabal.

Oba byli doma 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
7.4.16 12:19
@AnnaP píše:
Malej dostal Imazol pastu…snad to tedy brzy zabere… :)

Neměla jsem Imazol, ale Fissan pasta, je to skoro stejné, ale nesmrdí to tak.
Jinak jsem je koupala v heřmánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+