Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jestli je to nějaká starší krabička, tak asi odešel. Řešili jsme asi před 2 roky - taky O2. Přijel chlápek, zkouknul, pousmál se, že to už je fakt muzejní kousek, vyměnil a od té doby bez problémů. Ani jsme tenkrát myslím nic neplatili ![]()
Jinak tedy proč anonym, co je na tvém modemu intimního? ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím,
dnes ráno jsem po probuzení zjistila, že na modemu svítí jedna červená (internet) a dvě žluté kontrolky (LAN). Neblikaly, svítily.
To se jednou za pár měsíců stává, tak jsem jej klasicky vypla, vypojila a nechat cca 30 minut být.
Po zapojení se ale rozblikaly jen dvě žlutě (LAN).
Tak jsem ho znovu vypla a nechala pár minut vypnutý, ale když jsem ho znovu zapla, nerozsvítil se vůbec a tváří se mrtvě.
Moje otázka zní, je chyba na straně routeru nebo to značí výpadek?
Máme O2, ale tam se mi nedaří dovolat, tak ať znám aspoň potenciální příčinu.
Díky moc všem za případné rady
Pokud se nerozsvítil vůbec tak bych řekla že odešel. Nám se tohle u O2 taky občas stane, že svítí internet červeně, vypnu, zapnu a rozsvítí se normálně, nikdy se mi nestalo, že by se nerozsvítil vůbec.
@cukýnečka píše:
Pokud se nerozsvítil vůbec tak bych řekla že odešel. Nám se tohle u O2 taky občas stane, že svítí internet červeně, vypnu, zapnu a rozsvítí se normálně, nikdy se mi nestalo, že by se nerozsvítil vůbec.
Jojo, nakonec se ukázalo, že shořel. Ale už to byl opravdu dědeček, tak už má nárok ![]()
Ještě ten den jsme si vyřídili modem nový, a jako příjemný bonus cenově ještě výhodněji ![]()
Zdravím,
dnes ráno jsem po probuzení zjistila, že na modemu svítí jedna červená (internet) a dvě žluté kontrolky (LAN). Neblikaly, svítily.
To se jednou za pár měsíců stává, tak jsem jej klasicky vypla, vypojila a nechat cca 30 minut být.
Po zapojení se ale rozblikaly jen dvě žlutě (LAN).
Tak jsem ho znovu vypla a nechala pár minut vypnutý, ale když jsem ho znovu zapla, nerozsvítil se vůbec a tváří se mrtvě.
Moje otázka zní, je chyba na straně routeru nebo to značí výpadek?
Máme O2, ale tam se mi nedaří dovolat, tak ať znám aspoň potenciální příčinu.
Díky moc všem za případné rady