netový obchod www.detatko.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
26.3.07 19:53

netový obchod www.detatko.com

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s internetovým obchodem www.detatko.com? Chtěla bych si tam koupit autosedačku a samozřejmě chci, aby byli seriózní… Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
752
26.3.07 23:06

Já myslím, že seriozní jsou… ale jak na tom jsou s cenama netuším.. a hlavně jestli berou od výhradního dovozce, ať není problém s reklamacemi… ale mám pocit, že na svých stránkách píšou, že berou… tak by neměl být problém.

Já nakupuju tady www.babystyle.cz a jsem naprosto spokojená…

Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.3.07 21:55

...nakupovani

zuzanag píše:
Já myslím, že seriozní jsou… ale jak na tom jsou s cenama netuším.. a hlavně jestli berou od výhradního dovozce, ať není problém s reklamacemi… ale mám pocit, že na svých stránkách píšou, že berou… tak by neměl být problém.

Já nakupuju tady www.babystyle.cz a jsem naprosto spokojená…

Zuzka

.....taky nakujeme u Martiny na www.babystyle.cz a nedam na tento obchudek dopustit!

• Citovat
  • Upravit
51
29.3.07 12:13

Já si objednávala fusak přes www.babylife.cz a jsem fakt moc spokojená, do dvou dnů zboží doma. Pak taky ráda objednávám přes www.fortel-katalog.cz . Teď mi přišlo krásný medvídkový povlečení do dětské postýlky a prostěradýlka, přijdou mi kvalitní a nejlevnější, je to česká výroba. Máte ještě nějaké tipy??? :D Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák