Netypické příznaky boreliozy

757
29.12.15 16:54

Netypické příznaky boreliozy

Ahoj, zajímalo by mě, s jakými netypickými příznaky boreliozy jste se setkali? Vím, že ve většině případech se na to ani v nemocnici nepřijde, protože tam dělají testy jenom na ty základní typy. Slyšela jsem, že někdy napadá i nervový systém a může způsobovat deprese, apod. Myslíte, že by mohla způsobovat i ochabování svalů?
Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
29.12.15 17:16

Mohla i nemusela. Spíš bych se zaměřila na samotné vyšetření než dedukovat, coby kdyby. Čím dříve, tím lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.12.15 17:32
@Martina1991 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, s jakými netypickými příznaky boreliozy jste se setkali? Vím, že ve většině případech se na to ani v nemocnici nepřijde, protože tam dělají testy jenom na ty základní typy. Slyšela jsem, že někdy napadá i nervový systém a může způsobovat deprese, apod. Myslíte, že by mohla způsobovat i ochabování svalů?
Děkuji za názory.

borelioza může naprosto cokoliv ( s nadsázkou) ale musí to být správně diagnostikováno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
29.12.15 17:36

@Martina1991 - Může. U mne se projevila ochabováním svalů na nohou a únavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.12.15 18:19

Nevím, jak moc je to typické nebo ne, ale manžel byl velmi unavený a brněly ho rty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.12.15 11:19

@Oter a objevili ti ji klasickými krevními testy v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
30.12.15 13:16

@Martina1991 - Já si krevní testy vydupala u obvodní, ale potvrdily delší výskyt v těle. Přeléčilo se to pak antibiotiky, ale polyneuropatie mi zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí