Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Živičišný uhlí a protisračkový jídlo a uvidíš, držím palce at je to brzo pryč..
V těhotenství prujem bývá. Hodně pij, ať nejsi dehydratovana.
Vem si uhlí a smectu a hodne pij. Neublizi mu to, ale: ja takle kvuli prijmu zacla rodit drive.. ve 29 tydnu… nastesti zastavili to dr… jakmile bolesti budou nabirat na sile a odeznvat a zse.. jed okamzite do nemocnice.
@MarieOVMUC Je to snad to nejhorsi co se mi mohlo prihodit
Nemuzu vubec lezet.. Pri kazdem otoceni a hybnuti s brichem mam bolesti. To bublani v brise je taak neprijemnee… Ziv. uhli doma nemam, ani auto abyych mohla nekam do mesta do lekarny… Myslite ze mi pomuze neslazeny caj a suchy rohlik nebo piskot?
Piškoty raději ne. Kdyžtak rýže s mrkví, uvařit úplně do měkka.
@ivašot. A muzu si vzit aspon Endiaron na ten prujem? Nebo to se v tehu nemuze?
Taky jsem se takhle v těhotenství vy.rala z podoby. Pomohla smecta, hodně pít a k jídlu jen rýže s mrkví… nebo prostě cokoli co staví.
Trvalo to den a něco, pak bylo dobře
Ver mi, ze tohle rozhodne neni to nejhorsi, co se ti mohlo prihodit. Ale je to extra neprijemne, taky jsem nekdy kolem 30.tt zazila. Nastesti to netrvalo dele jak den. Nemas nekoho, kdo by ti to zivocisne uhli dovezl?
Na pribalaku k Endiaronu pisou:
Těhotenství a kojení
Poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoliv lék
Bezpečnost podání v době těhotenství a kojení nebyly ověřena, proto se nedoporučuje podávat Endiaron v těhotenství a při kojení.
Ale nejsem odbornik, takze netusim, jestli by to opravdu skodilo nebo to jen spada do te kategorie „vyrobce se radeji jisti“.
@ugluk Je to siiiilene neprijemne
hodinu sedet na zachode, nic nic nic a sotva se postavim, odejdu, umyju si ruce sednu k telce tak me to bere zas
Asi si ten Endiaron vemu. Nejake uhli mi muzou privest az kolem 6 vecer ale tak dlouho nevydrzim ![]()
Ahojiky holky, kdo má zkušenosti s bolestmi bříška v prvních týdnech jako kdyby jste měli dostat menstruaci. Jak dlouho ste je měly? ![]()
Tak tu čtu, že endiarOn radši ne, ale co se smí jsou : CARBOSORB, CARBOMEDICINALIS, CARBOTOX, SMECTA, HYLAK FORTE A LACIDOFIL
@René18 měla jsem celé těhu, je to normální, prokrvuje se ti a roste děloha
Ahoj holky, mam velice delikatni potize a proto Anonym.
Dneska v noci jsem nemohla spat. Pri KAZDEM pohybu s brichem jsem mela bolesti a krece, kruceni a bublani, dneska rano se vzbudim na velkou, a zjistim ze jde ze me jen sama voda a vzduch… Ze zadnice kdyz potlacim vychazi proud vody jak po klystyru
Z bricha slysim jak mi proudi tekutiny, zaludecni stava, no zvuky silene!! Je to obycejna strevni chripka? Neublizi to diteti? Jsem 32.tt.
Prosim poradte mi.
Jeste dodam, ze vcera na veceri jsem mela housku s vajickem na tvrdo, a ze stolice (vody) jdou citet same vejce…