Neumím vyjít s penězi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lyrica píše:
Je tam dnes v 02.53
No ano ale reaguje na diskusi založenou před rokem:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišela1 To je jedno, ne?
Reaguju na tenhle příspěvek co je novej
A to provokace prostě je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jo ty reaguješ na těch 40 tis a ne na 4500 Kč, už jsem to pochopila:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica nevím jestli provokace, ale já mám měsíční náklady skoro 20táců a to nemám hypošku. Když k tomu připočítám náklady na auto, jídlo, drogerii a founy dostanu se i někdy i na 40táců. Ale je pravda, že si nehlídám akce a nakupuju pouze kvalitní jídlo a hadry..teda doufám ![]()
Ale pamatuju si i dobu kdy jsme s manželem začínali a byli jsme rádi za rohlíky a ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@denisa 76 přijde mi že tím, jak to je napsané to provokace bude. A pokud není, tak pak nechápu už vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica píše:
@denisa 76 přijde mi že tím, jak to je napsané to provokace bude. A pokud není, tak pak nechápu už vůbec
Mě se to jako provokace nezdá. Co je na tom provokativního, že se zdá někomu 4500 na měsíc extrémně málo? (mě se to zdá teda taky extrémně málo). Nebo je snad provokativní, že někdo vydělává 40.000 a ví, že některým jeho kolegům ani toto nestačí? Já teda znám spoustu lidí, co by se 40.000 nevyžili ![]()
- Citovat
- Upravit
Ano, přijde mi provokativní, když někdo starou diskuzi o tom, jak zakladatelka dře bídu s nouzí obnoví s takovou odpovědí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lyrica spousta lidí neví co to je obnovit diskuzi. Ani si nevšímají, že je diskuze stará. Třeba jen Mike hledal diskuze s tím, že nedokáže vyjít s penězi a zjistil u toho, že někdo žije i jen ze 4500 tisíc, tak mu třeba nedalo aby svůj názor nevyjádřil
. Ale to je fuk, jen bych nehledala za vším provokaci. Vždyť 40.000 mají lidi čistě jen hypotéky a kde jsou ostatní náklady…Je jasné, že pro někoho z takového světa bude neuvěřitelné, že někdo žije celý měsíc jen z částky, kterou dá někdo např. za benzín.
- Citovat
- Upravit
V krame nekoukat na prostredni regaly tam jsou ty nejdrazsi potraviny. A kupovat potraviny v akcich. Nase 3clena rodinka ma kure treba na 4 dny, hezky ho naporcuji stehna zvlast z tech mam obed na 2 dny(kure na paprice maso oberu a nakrajim na male kousky a dam do omacky) prsa prekrojim jeste na pul a jsou z toho 4 kureci rizecky, a z kostry polevku na 2 dny pridam mrazenou zeleninu a k tomu testoviny nebo strouhane testicko z hr. mouky s vajickem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit