Neuro problém?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
15.6.15 19:02

Sice je to už starý příspěvek, ale můžu se zeptat, jak se to u Vás nakonec vyřešilo? Nám se dnes stalo něco podobného. Malého jsem ráno kojila, on u toho dělal blbosti, otáčel se po manželovi a culil se na něj. Pak jsem si z ničeho nic všimla, že mu trochu kmitají očička ze strany na stranu, trvalo to pár vteřin, jakmile jsem na něj začala mluvit, přestalo to a smál se na manžela dál. Jsem z toho dost hotová :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.6.15 20:19

@terezka3 a jak je starý? miminům do tři měsíců ty oči všemožné jezdí… to nemusí nic být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.6.15 20:57

@krasnodar Za 3 dny mu budou 3 měsíce. Mám strach, aby to třeba nebyla epilepsie. No v pátek jdeme na očkování a na 3M prohlídku, tak to řeknu doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.6.15 21:02

@terezka3 tipuju, že to nic nebude, ale radši se doktorce zmiňte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
29.6.15 16:13

Dobrý den, také si jdu sem pro radu. Dcera 8 měsíců začala také dávat oči v sloup. Vysledovala jsem, že to dělá při jídle, dá oči vsloup jak kdyby se zadívala na něco vysoko (trvá to cca 2-3sekundy), pak se tváří normálně dalších pár sekud a opět oči v sloup. Opakuje se to tak 4-5×. Dělá to většinou u jídla, co nechce - což kromě jogurtu je v podstatě všechno. Očkovaná nebyla v nedávně době. Zítra asi budu volat doktorce, ale jsem z toho fakt nervozní. Je celkově opožděná ve vývoji, drobounká, cvičíme vojtovku.. do toho ted jak kdyby byla víc unavená a místo pasení koníku se rozplácne na podložku a nedělá nic… bojím bojím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.8.17 11:57
@careynka píše:
Ahoj vsichni, dnes se mi stala prihoda, co me dost vydesila. Maly plakal (2mesice) a kdyz jsem ho pokladala na postel, abych si svlekla mikinu na kojeni, tak najednou strnul, prestal plakat a kmitaly mu oci ze strany na stranu, to trvalo asi 3 vteriny a pak se zase rozplakal. Potom uz papal a smal se na hracky atd…Volala jsem na neuro a objednali me nas na EEG.
Jsem z toho vydesena a moc se bojim, stalo se to uz nekomu nebo nevite co by to mohlo byt??? :cry:

Ahoj, vim, ze uz je to hodně starý příspěvek a doufam, ze sem jeste chodíš? Prosím jak jste nakonec dopadly? Dnes jsem spozorovala úplně to samé. Je nám 6 týdnu. Myslím, ze uz jsem to spozorovala i ve 3. Týdnu, ale myslela jsem, ze se mi to zdálo. Ale dnes se mi to potvrdilo. Mam strašný strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí