Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
bereš ho na doporučení lékaře? 4 měsíce? pak už dávno závislá jsi ![]()
a to ti nějaký doktor píše? tak dlouho? to už asi závislá jsi. Já měla kdysi na nespavost neurol 0,25 a i toho jsem si dávala půlku a totálně mě uzemnil.
Mimo budeš asi z toho Neurolu
Jsi zavisla. Zjistis to, az zkusis vysadit. Najdi si poradneho psychiatra, at ti pomuze se zavislosti a prejit na ad.
Užívám 0.5 4× denně víc jak rok a půl závislost těla na max . Momentálně odvykám ale dle dr je to na dlouhou dobu. Pokud bereš 4 měs už si tělo zvyklo. Raději co nejdřív vyměnit buď ad nebo xanax rivotril a pod
to ti někdo píše tak dlouho aniž by tě upozornil, kdy vzniká závislost? Příbalový leták ti také nic neříká ?
Člověk nestačí zírat..
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, beru Neurol 2 tbl. Neurolu 1.0 denně. Asi ho beru denně cca. 4 měsíce.
Po jaké době vzniká závislost?Moc mi pomáhá, při stresu, uklidnění apod., neboť jsem trošku mimo a je mi všechno jedno.
Mám teď velmi těžké období.Bere ho někdy také a na jakou nemoc či jak dlouho?
Díky za odpovědi.
Zkus Trittico… nevzniká závislost…
@jenny.fields vysadit při této dávce ze dne na den je velmi rizikové . Musí pozvolna po půl tabletě a ještě s odstupy dnů
@Anonymní píše:
@jenny.fields vysadit při této dávce ze dne na den je velmi rizikové . Musí pozvolna po půl tabletě a ještě s odstupy dnů
Jak jsem psala, s psychiatrem. Ostatne jisze je uz zavisla i psychicky.
@jenny.fields píše:
Jak jsem psala, s psychiatrem. Ostatne jisze je uz zavisla i psychicky.
Jj určitě pod dozorem psychiatra . Mě ho víc jak rok psal právě psychiatr . Ale už ho mám tak akorát dost . Když mám dobrý den kolikrát i zapomenu vzít ale nèkolik hod poté se ozve tělo
. Takzě teď mám nového psy. A postupně vysazujeme ale tak na půl roku mám určitě vystaráno ![]()
@Anonymní píše:
Jj určitě pod dozorem psychiatra . Mě ho víc jak rok psal právě psychiatr . Ale už ho mám tak akorát dost . Když mám dobrý den kolikrát i zapomenu vzít ale nèkolik hod poté se ozve tělo. Takzě teď mám nového psy. A postupně vysazujeme ale tak na půl roku mám určitě vystaráno
Tak at se to zdari, pry je to opravdu makacka.
@jenny.fields děkuju. Je to fakt svinstvo nechápu že mi jej předešlý stále takto psal a zvedal dávky. Nový se zcela zděsil . Nejhorši je když je člověk zcela na dně hlava vůbec nemyslí a dostane se do takové situace aniž se naděje a pak že máme věřit doktorům
@Annabela11 píše:
@Andrea.Tom Je nutné tohle psát??taky nestačím zírat…
Presne tak.A co ten lekar? Proc to predepisuje? Ten uz to mel davno nejak resit.Ach jo.
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, beru Neurol 2 tbl. Neurolu 1.0 denně. Asi ho beru denně cca. 4 měsíce.
Po jaké době vzniká závislost?Moc mi pomáhá, při stresu, uklidnění apod., neboť jsem trošku mimo a je mi všechno jedno.
Mám teď velmi těžké období.Bere ho někdy také a na jakou nemoc či jak dlouho?
Díky za odpovědi.
Standardně se bere 0,25 pouze při obtížích a právě proto, že je návykový. Jestli máš potíže je to na návštěvu psychiatra, který ti napíše léky, které závislost nevyvolávají. Ty dávky které bereš jsou cestou do pekla, kde už nespíš skoro jsi.
M.
Po jaké době vzniká závislost?
Moc mi pomáhá, při stresu, uklidnění apod., neboť jsem trošku mimo a je mi všechno jedno.
Mám teď velmi těžké období.
Bere ho někdy také a na jakou nemoc či jak dlouho?
Díky za odpovědi.