Neusne vleže

6
16.9.13 07:27

neusne vleže

Ahoj maminky, mám 10 měsíčního Ondráška. Od narození spí v postýlce, občas usnul v ní, většinou ne. Máme totiž houpací křesílko :roll:, na které si zvykl, a jinak mi neusne. Jak ho dám do postýlky, nebo k nám, nebo kamkoli do lehu, okamžitě si začne stoupat nebo lézt, i když minutku před tím zavíral únavou oči. Je to horor dokonce i u přebalování, to brečí, protože ho nepustím, jak kdybych ho…! Zkusila jsem ho přestěhovat do svého pokojíčku, ale nezabírá. On v té postýlce vůbec nebrečí, jen když ho položím, jak odejdu, je hned na nohou a hraje si. :zed: Takže metoda s minutovým přicházením je zbytečná. Máte to taky tak někdo? Přítel mi říká, že je to to samé, jako jiným maminkám usnou jen v náručí, nebo u prsu, co myslíte vy? A jak ho to odnaučit? Děkuji za odpovědi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
16.9.13 07:33

Měsíční syn mi spí jen v závěsné houpačce (postýlku tedy zatím ani nemáme), jak to budu dělat později, nevím… A co ho nechat chvíli si pohrát, třeba si po pár minutách lehne a usne :think: Starší (2,5 roku) si kolikrát v postýlce hraje i víc jak hodinu a pak usne). Pokud nepláče, nechala bych ho a odešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
16.9.13 07:34

@dddenisag a co se stane když ho tam prostě necháš si hrát? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
16.9.13 07:58

@dddenisag ja bych ho taky nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.9.13 08:39

No ještě si neumí ze stoje sednout, tak by asi neusnul. Dnes v noci se vzbudil, dala jsem mu mlíčko, normálně hned usne, tak jsem odešla a za chvilku jsem ho slyšela broukat. Opět stál, oči jak baterky a smál se. Tak jsme ho schválně nechali, byl tam asi půl hodiny, a furt ani náznak únavy. Tak jsem ho zas uhoupala. Ale dneska večer ho zkusím vykoupat, nakrmit a nechám ho tam. Jen se bojím, aby si tam nehrál třeba do deseti a pak mi neusnul, protože bude přetažený. Tak držte palečky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
16.9.13 08:47

Ahoj!

A co ho takhle vždycky třeba co pět minut jít znovu uložit, pohladit…? (bez zbytečně zdlouhavých řečí)
Třeba za čas pochopí, že se prostě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.9.13 08:59

Já jsem syna chodila v pravidelných intervalech pokládat, vždy ho pohladila, dala pusu, řekla mu, že ho miluju, že budu vedle a až se vybudí, že mě má zavolat, a odešla. První den to trvalo déle, asi půl hodiny, i brečel, druhý den to bylo lepší a od třetího dne spokojeně usíná do deseti minut, spíš dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.9.13 09:07

@dddenisag náš to taky dělá, v noci ho položím spícího do postýlky, ale když se v noci vzbudí na mlíčko, tak už tam nespí, stoupá a čučí na nás, takže ho pak buď uhoupu a nebo ho dám k nám do postele, tam usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.13 09:25

Moje malá pokud není úplně k. o., tak se taky furt otáčí, stoupá a chce být se mnou. Jak je ale hodně unavená, třeba 5 hodin od posledního spaní, tak jí dám flašku, dudlík do ruky, vypije UM, dá si dudlík, otočí se a spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.9.13 11:19

Také ho tam dávám unaveného, ale prostě tam ožije!!! Zkusím ty pravidelné intervali, pohladit, položit… Jsem zvědavá, snad to vyjde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.9.13 21:14
@dddenisag píše:
Také ho tam dávám unaveného, ale prostě tam ožije!!! Zkusím ty pravidelné intervali, pohladit, položit… Jsem zvědavá, snad to vyjde :,(

Ahoj, já mám to stejné. Dcera má 9,5 měsíce a v 5. měsíci přestala sama spát. Vyzkoušela jsem všechno (i docházení v intervalech), ale prostě si taky pořád stoupá a nechce spát. Jakmile jí dám do postýlky, tak ožívá, i když před tím byla už hodně unavená.
Do té doby spala krásně, stačilo položit do postýlky když si mnula oči a byla tuhá. Po 3.hexe jak když utne. Ale ona se v té době hodně motoricky posunula, tak nevím, čemu to připsat. Musím jí uhoupat na rukách až dokud není tuhá, jinak jí položím a opět se otáčí na bříško a pochoduje. Dobře mi usne i v kočáru. Taky se bojím, že bude v postýlce lumpit, pokud jí neuhoupu, pak bude přetažená a neusne. Navíc jí rostou zuby, se kterými máme problémy už skoro 5 měsíců. Dcera má nateklá dásna jako blázen, ale zuby ne a ne se prořezat, tak je pořád vyřízená a často brečí. Moje záda už to uhoupávání moc nezvládají.
Navíc před 6 týdny dostala vysoké horečky, nechtěla pít, v noci se budila na kojení i 9×, no a od té doby musím kojit minimálně v noci 3-5×, jinak neusne. Ale často nepomůže ani to prso, tak jí musím uhoupat znovu Tak všem držím pěsti a pokud máte někdo radu, tak sem s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Busina
23.10.13 15:39

Jako bych četla o nás…do půl roku mi dcera spala sama a bez problémů od prořezání prvních zoubků je to děs běs…večer taky uhoupávám…a v noci vsávám nespočetněkrát…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510