Neustále krvácím - měli jste to tak někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
21.2.15 14:37
@Anonymní píše:
Milé maminky, chtěla bych poprosit o radu a možná také o trochu podpory. Je to pro mě dost osobní téma, proto raději anonymně. Mám dceru skoro 2roky a dosud večer kojím. Po porodu jsem cca 4 měsíce neměla menstruaci, poté jsem začala krvácet ale v režimu 14dnů ano, 14ne. Před těhu jsem měla MS pravidelně a krvácela vždy 2-3dny, 4.den pak jen špinila a dost. Se svým problémem jsem již byla několikrát na gynekoligii bohužel mi bylo vždy řečeno že při kojení je možné cokoliv a dokud nepřestanu úplně kojit nemohou se ani pokoušet s tím cokoliv dělat. Postupně se to ale zhoršovalo a přesto, že stále beru antikoncepci jsem nyní na režimu 4dny NE a 7dní ANO. Jsem už úplně zoufalá, vyčerpaná. Nemám už skoro sílu vstát. Dcera odmítá jakýkoliv jiný přísun mléka a když prso nedám je schopná řvát celou noc i zvracet, já sama ani ji ještě odstavit úplně nechci (nemyslím si že v tom mléku má ještě kdovíco ale je to přecijen JEDINÝ její mléčný produkt). Ke všemu jsem na dceru sama, manžel dlouhoddobě dojíždí za prací, u nás bohužel moc práce není a když už je doma chce si samozřejmě také odpočinout, babičky daleko a já už prostě nemůžu. Padám na hubu! Posledních pár dnů se ploužím po domě který už vypadá jak po vpádu vojska a prostě nemůžu najít ani píď energie. Teď vzal chlap malou ven na spaní a já mám pár hodin na „rekonvalescenci“ a pak mě čeká zas 14dnů :zed: Ke všemu se teď přidaly noční děsy u malé a celonoční probouzení. Někdy ale spí i hezky tak se vyspím docela dobře, mám ale pocit že ta vyčerpanost už není z nedostatku spánku, spíše se cítím slabá a malátná jako dříve když jsem chodívala darovat krev. Ten den jsem vždy byla jak praštěná. Už vážně nevím. Měla jste to některá také tak? Poradíte jak doplnit energii? Děkuji

neber tu anitokoncepci, mela jsem nekolik kamaradek ktere kvuli tomu mely tyhle problemy…neustale ms…neustale krvacely…az prestaly byl pokoj!!!
A nesouhlasi s tim ze mas prestat kojit, kojeni je prirozene…to ten binec nedeela!!!

Příspěvek upraven 21.02.15 v 14:38

• Citovat
  • Upravit
4486
21.2.15 14:38

Přestaň kojit. Ať můžeš řešit sebe. Vždyť nemůžeš vůbec fungovat!
Já jsem také ještě nechtěla přestat (dcera měla myslím 13 nebo 14 měsíců), ale dr. mi to víceméně poručila také ze zdr. důvodů. Přestala jsem ze dne na den a najednou dcera, která do té doby byla skoro jen na tom MM, začala jíst normální jídlo a pít UM. Je to v hlavě! Rozhodla jsem se, že to tak bude pro nás obě lepší a bylo.
Kdyby náhodou tvoje dcera mléko a mléčné výrobky po odstavení nechtěla, tak zas tak zdravé, jak si myslíme, také nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.2.15 14:41

Jen bych dodala ze to bylo HA ze jim neustale prerustala sliznice…musely na zakrok a vyhodit ten bordel! A byl navzdy klid.

• Citovat
  • Upravit
33005
21.2.15 15:31

Vysprdla bych se na kojejíní ( a to jsme jeho zastánce). **Takhle velké dítě už v podstatě žádné mléko nepotřebuje.****** Dát dítě na 3 dny tatínkovi (přes víkend, nebo ažt si v zájmu tvého fyziockého a duševního zdraví vezme dobolenou) a ty odjeď od dítěte (ke kamarádce, k rodině) a neřeš, co bude dítě dělat… ono si to sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.15 15:35

Další anonym. Já krvácela téměř 2 roky v kuse. Bylo to strašné. Už jsem pak padala na pusu, k tomu se postupně přidávaly další a další zdravotní potíže. Lítala jsem po doktorech, zkoušeli na mne kde co. Nejdřív mi dávali různou antikoncepci, že mám rozházené hormony (bylo to ještě před dětmi, ne po porodu), zkoušeli noretisteron, nakonec že mám antikoncepci vysadit, že krvácím z ní. :zed: :zed: :zed: To pro mne byla poslední kapka. Vyzkoušela jsem všechno možné, pomohla mi tradiční čínská medicína. Tam mi řekli, že nekrvácím z hormonů, ale z vyčerpání a to mne zase dále vyčerpává a je to začarovaný kruh. Brala jsem nějaké byliny a časem jsem byla úplně ok. Ale třeba to u Tebe bude něčím jiným. Každopádně bych doporučila přestat kojit, zkusit víc odpočívat a rozhodně teď neotěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
1857
21.2.15 15:48

Mila zakladatelko, jak uz psaly jine, rozhodne bych uz nekojila tak velike dite, nic uz z mleka nema, ba dokonce mi prijde, jak pises, ze je spis neprimerene zavisla na prsu. A takove sceny preci nemas za potrebi, ne? Sice na chvili, kdyz nakojis, prestane, ale bude se to zhorsovat. Navic ocividne nejsi v pohode.
Je mi take divny, ze s tim tvuj gyndar nic nedela, minimalne by mel aspon odbery krve a vic se snazit, popripade poslat nekam jinam na jine vysetreni. Potom ybych asi zmenila dr.
Na dalsi mimi bych taky jeste pockala, nejsi v pohode a navic mas partnera, ktery Ti ocividne nepomaha. My taky nemame hlidani, ale manzel funguje a kdyz potrebuju, vezme obe deti ven a pomuze. Nechapu, jak jeste muze premyslet o nevere, rikalas mu, ze stale krvacis? Normalniho chlapa by to ani nenapadlo, preci. A pokud radsi je pryc, nez doma, asi bych premyslela, jestli s nim chci vubec byt :-(
Jinak ja taky po 1. porodu krvacela abnormalne hodne a dlouho. Rostla mi nadmerne sliznice a dr nevedeli proc a ani to nezastavili, pomohl mi az 2. porod, ale to asi neni rada pro Tebe :nevim:
Hlavne se drz, jak holky psaly, dcerka potrebuje hlavne mamu. A kdyz nebudes v pohode ty, nebude ani ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.2.15 16:06
@Anonymní píše:
Milé maminky, chtěla bych poprosit o radu a možná také o trochu podpory. Je to pro mě dost osobní téma, proto raději anonymně. Mám dceru skoro 2roky a dosud večer kojím. Po porodu jsem cca 4 měsíce neměla menstruaci, poté jsem začala krvácet ale v režimu 14dnů ano, 14ne. Před těhu jsem měla MS pravidelně a krvácela vždy 2-3dny, 4.den pak jen špinila a dost. Se svým problémem jsem již byla několikrát na gynekoligii bohužel mi bylo vždy řečeno že při kojení je možné cokoliv a dokud nepřestanu úplně kojit nemohou se ani pokoušet s tím cokoliv dělat. Postupně se to ale zhoršovalo a přesto, že stále beru antikoncepci jsem nyní na režimu 4dny NE a 7dní ANO. Jsem už úplně zoufalá, vyčerpaná. Nemám už skoro sílu vstát. Dcera odmítá jakýkoliv jiný přísun mléka a když prso nedám je schopná řvát celou noc i zvracet, já sama ani ji ještě odstavit úplně nechci (nemyslím si že v tom mléku má ještě kdovíco ale je to přecijen JEDINÝ její mléčný produkt). Ke všemu jsem na dceru sama, manžel dlouhoddobě dojíždí za prací, u nás bohužel moc práce není a když už je doma chce si samozřejmě také odpočinout, babičky daleko a já už prostě nemůžu. Padám na hubu! Posledních pár dnů se ploužím po domě který už vypadá jak po vpádu vojska a prostě nemůžu najít ani píď energie. Teď vzal chlap malou ven na spaní a já mám pár hodin na „rekonvalescenci“ a pak mě čeká zas 14dnů :zed: Ke všemu se teď přidaly noční děsy u malé a celonoční probouzení. Někdy ale spí i hezky tak se vyspím docela dobře, mám ale pocit že ta vyčerpanost už není z nedostatku spánku, spíše se cítím slabá a malátná jako dříve když jsem chodívala darovat krev. Ten den jsem vždy byla jak praštěná. Už vážně nevím. Měla jste to některá také tak? Poradíte jak doplnit energii? Děkuji

mám úplně to samé - spuštně 3 m po porodu, ještě to neskončilo. A dr mi řekne, že s tim nic udělat nemůže.. zkoušela jsem vše možné, bez efektu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
21.2.15 16:33

Taky jsem to tak měla při atiko pro kojící (ne Azalia) při klukovi, když jsem začala kojit méně, takže až někdy v jeho devátem měsíci. Dr. - gynekoložka mi ale dala nějaké prášky (bohužel nevím jaké) i při tom kojení a pomohlo to. Kluk se ale odstavil, takže jsem pak začala brát svojí běžnou antikoncepci. U dcery jsem brala Azalii, kojila taky 2 roky a nekrvácela jsem vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.2.15 18:07

Zkus prestat opravdu kojit.Uz je velka a je na prsu zavisla! Musis byt v pohode! Mne gynekolog taky chtel cpat prasky a ja odmitla.Dal mi ty injekce a pomohlo to.Uz jsem mela na vyvolani i na zastaveni. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí