Neustále se snažíme...

27
7.11.09 15:46

Neustále se snažíme...

Ahoj všem, které mají podobný problém. Už jsem jednou psala a dotazovala jsem se na Duphaston. My se snažíme 2 roky a tři měsíce, už je to docela dlouhé a stále nic. Nejdřív jsem se ani nějak moc nechtěla svěřovat jenom spíš nakouknout a pozeptat na onen Duphaston, ale teď po nějakém čase snažení bez výsledků se zapojuji do debaty.
Od poslední návštěvy tady jsem přešla k jiné doktorce (Helios- Dr.Petrovová). Jsem s ní prozatím spokojená, protože od předešlé lékařky mi udělala potřebná vyšetření (mimulá doc. mi jenom napsala Duph. jinak nic.). Po odběrech krve mi přišla na zvýšenou dávku prolaktinu, dostala jsem na to Dostinex, prozatím na měsíc. A teď čekám. :nevim: Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
7.11.09 15:55

jo ten prolaktin je prevít, takže pokud se to podaří srazit otěhotníš asi hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
7.11.09 20:21

Taky jsem měla vysoký prolaktin, dostala jsem na to Medocriptine a výsledek můžeš vidět v metříku :-) A to je prosím výsledek jediné nechráněné soulože v měsíci :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.11.09 17:58

Ahojky, no to jsem fakt zvědavá :-D .Už aby to bylo. 8-o Měla jsem ho okolo 600 což prý není moc, ale doktorka řekla, že nejdřív ho snížíme a potom budeme podporovat vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
8.11.09 23:50

Ahoj Ulmino, my se snažíme rok a půl. Dostinex jsem brala taky a bylo mi po něm pěkně šoufl :-(. Jinak mi moje doktorka dala jen utrogestan a tím to haslo. Ai mi neudělala hormony ve správný DC. Teď už chodím do CAR a začínám stimulovat clostibegytem, tak jsem sźvědavá.
Přeji ať se brzy zadaří :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.11.09 09:52

Ahojda, jo někdy je to těžký s pány doktory, nejdřív je pořád čas a potom se najednou diví, že stále nic a jak je to jen možné. Kdyby alespoň řekli, že nevědí a ať jdeme raději jinam ušetřilo by to všem spoustu času a stresu. :-? Co jsem tu četla, tak většina holek brzy otěhotněla po užívání Clos…, takže držím moc palce a budeme nadále čekat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.11.09 19:51

No my máme i špatný výsledek SPG, tak uvidíme co bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.11.09 07:38

Tak ten mi pro jistotu nemáme vůbec. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.11.09 08:09

Já čekám do 17.11. na výsledky prolaktinu, potom se uvidí co dál, zda ještě budu brát jeden měsíc nebo už stimulace. Jinak jsem to měla dostat před dvěma dny, nevím zda je zpoždění kvůli Dostinexu či co. :-) Ale břicho mne bolí a prsa také, test jsem se zařekla, že dělat nebudu, protože stále nic a jak říkám příznaky mám spíš, že to přijde. :-? pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.11.09 20:35

Ahojky :-) Myslím, že po dostinexu zpoždění mít nemůžeš. Zkus počkat ještě tak dva dny a potom zkus test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí