Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, my to máme to samý, už vykašlává 14dní, dáváš mu něco? zkus koupit něco aby se mu odkašlalo líp. a v noci má suchý kašel? nebo taky vykašlává? na noc dávám fenistil kapky(bez receptu)
Já když jsem yla zahleněná, tak jsem vykašlávala ráno ještě dlouho, kašel když už je, tak se mi vždycky pekelně vleče ![]()
Jinak ale tu vlhkost máte fakt nízkou, pořešila bych aspoň nějaký odpařovač na topení nebo koupila zvlhčovač.
Takže to může být tou vlhostí? přítel totiž trvdí, že má být tak 40-60% tak dle něho bych řekla že 50% je ok.
nebo nemáte někdo zkušenost s čističem vzduchu? nebo zvhlčovačem?
Jinak mu zatím nic nedávám. právě, že ani když byl nemocnej, tak se z toho dotal sám.
@Anonymní píše:
Takže to může být tou vlhostí? přítel totiž trvdí, že má být tak 40-60% tak dle něho bych řekla že 50% je ok.
nebo nemáte někdo zkušenost s čističem vzduchu? nebo zvhlčovačem?
Jinak mu zatím nic nedávám. právě, že ani když byl nemocnej, tak se z toho dotal sám.
zašla bych určitě pro něco, usnadní mu to vykašlat, do 100Kč koupíš a na spaní dej na radiátory vlhké ručníky, vlhko je tam tak akorát řekla bych.
Ahoj, holky, chci se zeptat, malej 1,5 roku byl přes víc jak měsícem nemocný, horečku, rýmu a pak i kašel. Vyléčil se ale od té doby vždy ráno a večer děsně vykášlává a vše spolkne
Jinak nemocný není, přes den nekašle, ale tohle mě trápí, ale nevím jestli není zbytečný s ním běžet k doktorovi. Vždyt i starý chlapi ráno vykašláváj, ne? a nevíte proč?
já měla období taky kdy jsem se ráno vzbudila a musela jsem vyplyvnout. pak byl asi rok dva klid a ted zase.
Může to být třeba suchým vzduchem nebo něčím takovým v ložnici?
Vlhkost máme dle barometru 50% a teplutu vždy kolem 19stupnů.
Snad to nic není.