Neustálé vykašlávání v noci a ráno

Anonymní
20.12.12 09:58

neustálé vykašlávání v noci a ráno

Ahoj, holky, chci se zeptat, malej 1,5 roku byl přes víc jak měsícem nemocný, horečku, rýmu a pak i kašel. Vyléčil se ale od té doby vždy ráno a večer děsně vykášlává a vše spolkne :nevim: Jinak nemocný není, přes den nekašle, ale tohle mě trápí, ale nevím jestli není zbytečný s ním běžet k doktorovi. Vždyt i starý chlapi ráno vykašláváj, ne? a nevíte proč?
já měla období taky kdy jsem se ráno vzbudila a musela jsem vyplyvnout. pak byl asi rok dva klid a ted zase. :oops:
Může to být třeba suchým vzduchem nebo něčím takovým v ložnici?
Vlhkost máme dle barometru 50% a teplutu vždy kolem 19stupnů.

Snad to nic není.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
20.12.12 10:11

Ahoj, my to máme to samý, už vykašlává 14dní, dáváš mu něco? zkus koupit něco aby se mu odkašlalo líp. a v noci má suchý kašel? nebo taky vykašlává? na noc dávám fenistil kapky(bez receptu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.12.12 10:11

Já když jsem yla zahleněná, tak jsem vykašlávala ráno ještě dlouho, kašel když už je, tak se mi vždycky pekelně vleče :zed:
Jinak ale tu vlhkost máte fakt nízkou, pořešila bych aspoň nějaký odpařovač na topení nebo koupila zvlhčovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.12 10:28

Takže to může být tou vlhostí? přítel totiž trvdí, že má být tak 40-60% tak dle něho bych řekla že 50% je ok.
nebo nemáte někdo zkušenost s čističem vzduchu? nebo zvhlčovačem?
Jinak mu zatím nic nedávám. právě, že ani když byl nemocnej, tak se z toho dotal sám.

• Citovat
  • Upravit
941
20.12.12 10:34
@Anonymní píše:
Takže to může být tou vlhostí? přítel totiž trvdí, že má být tak 40-60% tak dle něho bych řekla že 50% je ok.
nebo nemáte někdo zkušenost s čističem vzduchu? nebo zvhlčovačem?
Jinak mu zatím nic nedávám. právě, že ani když byl nemocnej, tak se z toho dotal sám.

zašla bych určitě pro něco, usnadní mu to vykašlat, do 100Kč koupíš a na spaní dej na radiátory vlhké ručníky, vlhko je tam tak akorát řekla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí