Nemocné dítě, už nevím, co mám dělat

Anonymní
19.12.12 08:00

Nemocné dítě už nevím co mám dělat

Moje holčička je 3,5 měsíce nemocná, a to doslova v kuse, nebyl jediný den aby byla v pořádku…byly jsme nepočítaně u dr. na pohotovostech i 3 krát v nemocnicích na příjmu, začalo to zánětem oušek jenže záněty má celou dobu, píchaná je už 6 krát, mezitím měla 3 chřipky, 5 viroz a další poblémy s refluxem ap, nechce jíst je jí pořád zle v noci pláče s krátkýma přestávkama do rána pláče bolestí i když se ouško píchne neni žádná ůleva, dávala jsme ji všechno možní nurofen každý večer, vitamíny, čínskou medicínu v naději že to pomůže, jedna dr. měla podezření na zánět v kosti ale v nemocnici i když napsala doporučenku dvakrát na speciální vyšetření tak ji ho neudělali, dostala ATb podruhé za krátkou dobu ale zlepčení bylo jen krátce co je brala, jak je dobrala vše nanovo pláče mi 3 měsíce v noci nespí ted je 3 dny po dobrání ATB a zas píchané ucho a pláče počád, zas na pohotovosti nás odbyly a poslali domu s tim ýe ji zas píchli ouško, dcera už má panickou hruzu z doktorů a i cizích lidí, jakmile na ni někdo promluví už začne plakat chová se jinak než předtím…já už nevím co mám dělat, jsme zoufalá denně koukám na to jak se trápí a nevim jak ji pomoct! Včera se něco ve mě zlomilo a já od veřera jen brečím, klepu se a nejsem už schopná se o ni starat :,( :,( :,( mám hrozné stavy a už nezvládám! Vím že to došlo daleko a já jsme zralá na Bohnice ale nemužu nikam jet kvuly strachu že mi napíšou do papíru že nejsem schopná se postarat a bojím se že mě zavřou do nemocnice, ale nevím jak z toho ven, nevím jak bojovat už mi to nejde, potřebovala jsme se aspon vypsat i když mi to nepomáhá, prosím co by jste dělaly v mé situaci co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.12.12 08:02

Omlouvám se za překlepy, ale přes slzy nevidim na monitor

• Citovat
  • Upravit
1147
19.12.12 08:05

To je mi líto :,( Co zkusit změnit doktora a nebo jinou nemocnici???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
19.12.12 08:06

Ježiš, to musí být hrozný, pro vás pro obě. Hele mně se to nějak nezdá, to přece není možný, aby byla pořád nemocná. Nechceš přecejenom ještě zkusit konzultaci s jiným pediatrem? To, že ani není, to je zralé tak na hospitalizaci v nemocnici. Pro tebe to musí být hrozně náročné taky, je někdo z rodiny, kdo by ti třeba pomohl?

• Citovat
  • Upravit
7240
19.12.12 08:08

Já se obávám, že nemůžeš dělat nic.. Snad jen dopovat vitaminy a doufat, že bude brzy jaro, pak určitě přestane marodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3096
19.12.12 08:09

JAk je stará holčička?? Kam jezdíte do nemocnice?? Jestli je to nějaká okresní, sbalila bych ji a jela do Prahy třeba do Motola, tohle je trápení dcerky. 3,5 měsíce je hrozně dlouho. Ty nebreč a začni za zdraví svoji holčičky bojovat, být průbojnější a nenechat a všechno od Dr. líbit, stát si na svém. Brali ji krev? Dělali kompletní krevní obraz?? Nikdo donemocnice nezavře, to je spíš zralé na stížnost na nějakého Dr. a ne na tebe jako matku, toho se NEBOJ!!!
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
19.12.12 08:10

Šílený. Teplotu zvýšenou má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
19.12.12 08:11

Odkud jsi, byla jsi s holčičkou i na na ORL? CO zkusit jiného dětského doktora ve městě a jeho názor? Jinak chápu, jak se cítíš, tento podzim mám se synem také pořád něco, virozy, nemocnice, podezření na zánět ledvin, střevní virozy, do toho já vleklé problémy se zády. Ještě můžu kdyžtak doporučit jednoho léčitele tady u nás ve městě, jestli chceš, také by mohl pomoci, posílám ti na něj odkaz http://www.hakl.nymbursko.com/. Drž se, jsem s tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
19.12.12 08:11

Odmítli si ti udělat vyšetření, když jsi měla žádanku? Nehla bych se odtamtud, dokud by mi to nedali písemně!!! Řekla jsi to dr? To nemůžete jet do jiné nemocnice? Bože - zkusila bych zavolat do Motola do PH… a vylíčit, co se u vás děje. Přeci nenecháš dítě trpět jen kvůli tomu, že je konec roku a oni nemamají peníze, tak se snaží ušetřit na jakémkoliv vyšetření!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 08:12
@sad 1 píše:
Ježiš, to musí být hrozný, pro vás pro obě. Hele mně se to nějak nezdá, to přece není možný, aby byla pořád nemocná. Nechceš přecejenom ještě zkusit konzultaci s jiným pediatrem? To, že ani není, to je zralé tak na hospitalizaci v nemocnici. Pro tebe to musí být hrozně náročné taky, je někdo z rodiny, kdo by ti třeba pomohl?

Orl doktroru jsem zkoušela víc vždy jen odbyly a píchli ucho že je to zánět, ale ten zánět přes trvá přes 3 měsíce! Ostatní nemoci se jen přidružují k tomu, jen jedna dr. poslala s doporučenkou a to dvakrát že měla podezření že to má malá v kosti že jsme prý velmi komplikovaný případ, ale v nemocnici žádné speciální vyšetření neudělali zas nás poslali domu že to bude jen zánět…pediatra se snaží ale ona ani neví co s ní má už dělat…

• Citovat
  • Upravit
8996
19.12.12 08:15

Já už vím co bych dělala!!! Donutila bych pediatričku aby napsala žádost o hospitalizaci, dcerce bych sbalila tašku, odvezla jí do nemocnice a ať si jí tam nechaj dokud jí nevyléčej. :pankac: Ať jí tam testujou, dávaj co uznají za vhodné a jela bych domů s klidným svědomím že je pod dohledem lékařů a že jí z toho dostanou. V zahraničí zcela běžná praxe. V austrálii když má člověk angínu tak si jde lehnout do nemocnice a až se uzdraví tak jde domů. U nás se stále preferuje samoléčba doma, s tím že doktor je jen na předepisování medikamentů a nemocnice je jen pro těžké případy. 3,5 měsíce v kuse nemocná - jasná známka toho že léčba doma a lítání po doktorech není vyhovující postup. Prostě si to tam u tý pediatričky vydupej, klidně si před ní klekni, breč, nabízej jí peníze, prostě neodejdi dokud ti tu žádost o hospitalizaci nevypíše. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.12 08:20

@aktijka žádní speciální krevní testy nedělali jen odběr krve na CRP a ten byl vždy nízký :nevim: jen ve výtěrech u pediatry měla nález a to nějaké bakterie Stafylokok, streptokok, hemofil, nic na to nedostala. Já mám o to větší strach, že jsme měla zánět v kosti sama jsme si to prožila po 2 měsících ATB na zánět uší mě museli kost pak sekat a zachránili mě jen tak tak nerv, málem jsme ochrnula na pulku obličeje měla jsme napaden lícní nerv…v te době ale dr. udělali rentgen hlavy a pak se vědělo a hned jsme musela na operaci…u ní ale žádné vyšetření nedělají a to tam pořád jezdíme a stěžujeme si jak pláče, nejí ap!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.12.12 08:22
@aktijka píše:
JAk je stará holčička?? Kam jezdíte do nemocnice?? Jestli je to nějaká okresní, sbalila bych ji a jela do Prahy třeba do Motola, tohle je trápení dcerky. 3,5 měsíce je hrozně dlouho. Ty nebreč a začni za zdraví svoji holčičky bojovat, být průbojnější a nenechat a všechno od Dr. líbit, stát si na svém. Brali ji krev? Dělali kompletní krevní obraz?? Nikdo donemocnice nezavře, to je spíš zralé na stížnost na nějakého Dr. a ne na tebe jako matku, toho se NEBOJ!!! :hug:

holčičce jsou čerstvě 2 roky právě že jsme čekala že Praha je dobrá, chodíme na Karlák :,(

• Citovat
  • Upravit
17001
19.12.12 08:23
@Anonymní píše:
Orl doktroru jsem zkoušela víc vždy jen odbyly a píchli ucho že je to zánět, ale ten zánět přes trvá přes 3 měsíce! Ostatní nemoci se jen přidružují k tomu, jen jedna dr. poslala s doporučenkou a to dvakrát že měla podezření že to má malá v kosti že jsme prý velmi komplikovaný případ, ale v nemocnici žádné speciální vyšetření neudělali zas nás poslali domu že to bude jen zánět…pediatra se snaží ale ona ani neví co s ní má už dělat…

Nevím, jak Ti poradit, ale snad Tě alespoň uklidním. Já jako maličká měla záněty uší od 6 měsíců života snad pořád - nepamatuji si to :hug: Jen mi bohužel asi v 16 praskl bubínek, ale slyším dobře :hug: Hodně síly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
19.12.12 08:25

Zkus jí dát do oušek bylinku netřesk, na záněty pomáhá.
Rozmačkej to jako česnek do gázy, udělej malý uzlíčky a strč do oušek. Vytáhne to veškerý bordel a snad to zabere :hug:
A určitě bych se obrátila na jiného dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+