Neustálý nepořádek na lině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Padme93
6.6.16 11:40

@tiffany Já se cejtím blbě, když pak vidím, že mají ty chlupy a drobky nalepený na ponožkách. :D

• Citovat
  • Upravit
2338
6.6.16 11:43

@Sinquinita Taky o nej uvazujeme. Mame i kocku, z te jsou chlupy, takze ho vyuzijeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.6.16 11:44

@Prcíček Jo vlasy, kdyz vidim to mnozstvi, znejistim, jestli mi na te hlave jeste neco zustalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.6.16 11:47

Jinak diky za uklidneni. Nechci mit doma uplne sterilni prostredi, ale hrozne me ten prach drazdi. Na slunicku je videt, jak se to viri, kdyz maly beha. Asi poridime ten roboticky vysavac. Navic mam jeste 4 morcata, takze to u nas nekdy vypada jako ve staji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
6.6.16 12:04

@tiffany na dlažbě to vidět moc není. Spíš je problém, že chodím bosky, tak cítím všechen ten binec. A hlavně písek nesnáším doma písek, ale mám ho doma každou chvíli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
6.6.16 12:24

Já zametám každý den, 2× do týdne vytírám, někdy i víc. Máme tmavou plovoučku a to je teprve síla, je na ní vidět úplně všechno. Navíc mi přijde, že barvý, pořád máme černý ponožky. Zase si říkám, že v koberci ten nepořádek a prach, i když není vidět, zůstává. A to vytírám i za nábytkem, stejně vždycky od někud ten prach vyběhne…taky mě to rozčiluje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 12:37
@koala123 píše:
Ahoj:-)
nechapu, kde se u nas porad bere neporadek na podlahach. Zametam denne, ale prekvapuje me, kolik toho pokazde smetu. Sem tam drobky od maleho, ale hrozne jemneho prachu (ulomku kuze). Manzel ma lupenku, ale tvrdi, ze z neho to neni, ale pochybuju, ze ma nekdo porad takovy binec na podlaze :(.

lino a plovoučka jsou peklo.. vysaješ, vytřeš a za hodinu to vypadá, že na to člověk nešáhnul.. neboj, rozhodně nejsi sama.. :zed: kde se to bere fakt netuším, vysávám velmi důkladně, denně a stejně :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
6.6.16 13:18

Porid si koberec. Bordel tam sice bude pořád, ale nebude vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.6.16 13:50
@Padme93 píše:
@tiffany Já se cejtím blbě, když pak vidím, že mají ty chlupy a drobky nalepený na ponožkách. :D

Tak na sobě trochu zamakej. Až ti to bude jedno, bude to ok. :mrgreen: ;) :P Taky pomáhá mít horší zrak. Čím jsem starší, tím hůře vidím a tím méně uklízím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.6.16 13:53
@tezi píše:
@tiffany na dlažbě to vidět moc není. Spíš je problém, že chodím bosky, tak cítím všechen ten binec. A hlavně písek nesnáším doma písek, ale mám ho doma každou chvíli :zed:

Jo tak to mi taky vadí, když se mi něco lepí na nohy. Já jsem přísná a tak se musí všichni zvenku zouvat, tak to není taková tragédie. Ale v sobotu jsme tu měli dětskou oslavu a to jsem trpěla :mrgreen: Dětičky pěkně venku bosky a pak šup do bytu. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.6.16 13:55
@pikola píše:
Porid si koberec. Bordel tam sice bude pořád, ale nebude vidět :mrgreen:

Přesně tak a navíc se bude v koberci držet a nebude se vířit, což je super pro alergiky. Taky se nemusí vytírat. :palec: Jen tedy bych nechtěla ty koberce na umělém latexu nebo gumě. To mi smrdí. My máme všude dlažbu a místy vlněné kusové koberce a nemůžu si to vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
6.6.16 13:55

@tiffany bydlíme v baráku a máme zahradu. Děti běžně běhají venku bosky. Sice se snažím ať chodí hlavním vchodem, ale jakmile je otevřeno na terasu, tak pobíhají pořád tam a zpátky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.6.16 13:57
@tezi píše:
@tiffany bydlíme v baráku a máme zahradu. Děti běžně běhají venku bosky. Sice se snažím ať chodí hlavním vchodem, ale jakmile je otevřeno na terasu, tak pobíhají pořád tam a zpátky :lol:

Jo tak u nás je to to samé, ale jen když jsou tu na návštěvě děti. Svoje dítě mám vycepované. :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
6.6.16 14:06

Máme psa a dítě a lino, takže drobky a chlupky jsou všudypřítomné, nejhorší bylo, když malá začala lézt a nebylo vyluxování - to vypadala jak kiwi 8o

luxuju denně, jinak nemůžu existovat - strašně mi to leze na nervy, robota nemáme, protože to by se pes pos.al nervama, ale byt jsme zařizovali tak, aby se dobře udržoval, tzn. závěsné skříňky, knihovny, abych furt nemusela všechno nadzvedávat nebo odstrkovat

navíc dáváme psa pravidelné trimovat a to FAKT extrémně snižuje množství chlupů

pro návštěvy mám odchlupovací válečky a taky jim vnucuju bačkory, kdo si nevezme - jeho problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
6.6.16 14:08
@Conulka píše:
Máme psa a dítě a lino, takže drobky a chlupky jsou všudypřítomné, nejhorší bylo, když malá začala lézt a nebylo vyluxování - to vypadala jak kiwi8o

luxuju denně, jinak nemůžu existovat - strašně mi to leze na nervy, robota nemáme, protože to by se pes pos.al nervama, ale byt jsme zařizovali tak, aby se dobře udržoval, tzn. závěsné skříňky, knihovny, abych furt nemusela všechno nadzvedávat nebo odstrkovat

navíc dáváme psa pravidelné trimovat a to FAKT extrémně snižuje množství chlupů

pro návštěvy mám odchlupovací válečky a taky jim vnucuju bačkory, kdo si nevezme - jeho problém

Děkuji!! Dlouho jsem se tak upřímně nezasmála… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný