Neustávající kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
74
5.2.14 12:42

Neustávající kašel

Ahoj maminky, potřebuji radu, co na neustávající kašel. Mladší syn- 5 let už skoro 14 dní kašle. Původně jsem byla na pohotovosti s tím, že se mi dusil, doktorka napsala atb, že se jedná o anginu, druhý den jsem byla u své lékařky, kt. řekla, že anginu rozhodně nemá, pouze kašel, ale atb už jsme dobrat museli, Po 10 dnech jsme přišli na kontrolu, vše v pořádku, pouze kašel, ale na průduškách je prý čistý. Po celou dobu nemoci jsme dávali sirup. Teď už je to skoro 14 dní od toho dne, co jsme byli na pohotovosti a malý pořád kašle, spíše dráždivě, ale už trochu začíná vykašlávat, už nevím, co s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
131
5.2.14 12:58

Zkus ho objednat na plicní. Taky jsem to teď měla - 14 dnů ATB, kašel přetrvával. Výsledkem bylo podráždění dýchací trubice. Teď na to beru 5 dnů léky a je to podstatně lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
5.2.14 13:01

Můj starší syn, který nastoupil v září do školky, kašlal nebo pokašlával zhruba od začátku listopadu do půlky ledna téměř nonstop. Bylo to zakašlání někdy ostrý, někdy vykašlávací, někdy jednou za dvě hodiny, jednou co 10 minut. Hodně záleží, jak často tvůj syn kašle a v jaké situaci. Popřemýšlej o tom. Nemusí to být nutně bacil, prostě mu může něco vadit. Můj malý se třeba děsně rozkašlal skoro každý ráno v šatně školky, nejspíš mu tam vadí saponát/dezifekce/něco jiného. Víc než sirup pomáhaly kapky Stoptussin nebo Sinecod, oboje volně prodejný. A čaj z cibule s medem a majoránkou podle receptu mojí babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.2.14 13:03

Já dělám klukům preventivně když uslyším nějaký kašel cibuli s medem a dávám jim 2× denně tu šťávu na lžičku a pak na večer potírám hrudník psím sádlem. Opravdu nám to zabralo a za letošní zimu jsme nebyli nemocní. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí