Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dámy, já se přidám, u nás je hit „Já jsem muzikant a přicházím k vám z české země“. Dokonce takový, že jsme ke čtyřem oficiálním slokám vymysleli asi patnáct dalších nástrojů, které různě třískají, bouchají a pískají
Někdy stačí dojet jen k bubínku a je klid ![]()
Ahoj holky. mala ma mesic a dnes sem ji vytahovala na hlavicce velke psi kliste. mam strach aby nebyla nemocna. jak se to pozna prosim poradte mi co delat. ma to osetrene desinfekci. je mi ji strasne lito sama sem brecela hodinu
@jaja777 zkusenosti s tim nemam, ale kazdopadne bych sledovala teplotu ![]()
holky, mohly byste mi prosim napsat slova k pisnicce Malé kotě
vzpomenu si jen na zacatek a chtela bych to jednou naucit dceru ![]()
@jaja777 Jak se proboha k měsíčnímu mimi dostane klíště? A jak může být velké? No nic, už se stalo, pokud by bylo nakažené, měl by na místě zůstat červený flek. Poradila bych se s dr., jestli je třeba sledovat ještě něco kromě té horečky. A taky jak dlouho je potřeba sledovat. Blbé je, že u miminek může být horečka z kde čeho a ty se teď budeš nervovat, jestli to není od klíštěte.
Ahoj! Já bych šla s tím k lékaři. Udělají jí testy. Od klíštěte jsem měla boreliozu, nijak se neprojevovala, přesto jsem jí měla. U takového mrňouse by to mohlo být nebezpečné.
Tak flicek tam neni. neni na tom miste ani pamatka ze tam nejaka potvora byla prisata. zitra jedem s nozickama a pak k doktorce no v tom vedru a s malou v aute
tak to s ni jeste proberu a ozvu se vam tady. jinak diky moc