Neustávající večerní pláč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
15.6.12 15:44

:mrgreen:
U nás: Dú valaši dú :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.6.12 16:43

Dámy, já se přidám, u nás je hit „Já jsem muzikant a přicházím k vám z české země“. Dokonce takový, že jsme ke čtyřem oficiálním slokám vymysleli asi patnáct dalších nástrojů, které různě třískají, bouchají a pískají :mrgreen: Někdy stačí dojet jen k bubínku a je klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.6.12 16:53

kliste

Ahoj holky. mala ma mesic a dnes sem ji vytahovala na hlavicce velke psi kliste. mam strach aby nebyla nemocna. jak se to pozna prosim poradte mi co delat. ma to osetrene desinfekci. je mi ji strasne lito sama sem brecela hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
15.6.12 20:39

@jaja777 zkusenosti s tim nemam, ale kazdopadne bych sledovala teplotu :think:

holky, mohly byste mi prosim napsat slova k pisnicce Malé kotě :mrgreen: vzpomenu si jen na zacatek a chtela bych to jednou naucit dceru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.6.12 21:00

@jaja777 Jak se proboha k měsíčnímu mimi dostane klíště? A jak může být velké? No nic, už se stalo, pokud by bylo nakažené, měl by na místě zůstat červený flek. Poradila bych se s dr., jestli je třeba sledovat ještě něco kromě té horečky. A taky jak dlouho je potřeba sledovat. Blbé je, že u miminek může být horečka z kde čeho a ty se teď budeš nervovat, jestli to není od klíštěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
15.6.12 21:07

Ahoj! Já bych šla s tím k lékaři. Udělají jí testy. Od klíštěte jsem měla boreliozu, nijak se neprojevovala, přesto jsem jí měla. U takového mrňouse by to mohlo být nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
18.6.12 09:08

Tak flicek tam neni. neni na tom miste ani pamatka ze tam nejaka potvora byla prisata. zitra jedem s nozickama a pak k doktorce no v tom vedru a s malou v aute :think: tak to s ni jeste proberu a ozvu se vam tady. jinak diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí