Neutišitelný noční pláč a teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20513
5.10.14 14:07

@Janinka1983 děkuju za uklidnění, mě malá právě ještě nikdy nemarodila, tak jsem trošku vykolejená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.10.14 14:29

@weyky Nase mala mela presne ve veku tvoji male poprve anginu, uplne jsem se z toho hroutila, ale nebylo to tak hrozne. ATB zabraly rychle a bylo dobre. Pokud se mala z niceho nic zacala budit s placem, urcite to neni jen tak. A jeste pokud ma teplotu, tak urcite navstevu u Dr neodkladej. Dej vedet, jak jste dopadly :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.10.14 14:34

@Janinka1983 Momentálně má zvýšenou, uvidíme v noci, ale stejně mám v plánu jít za dr. Vědět určitě dám :kytka: Je to šílený, když marodí takovej prcek, kdyby to tak šlo vzít na sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.10.14 14:36

@weyky Jooo, presne tohle si rikam uz asi 3 tydny, tak dlouho si s malou porad predavame nejaky bacily a od minule nedele ma anginu. Ted uz je na tom lip, ale zas sileny kasel a ryma, furt se toho nemuzeme zbavit :-(. Snad na tom budete lepe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.10.14 14:42

Syn mel 4 dny teploty pres 39, hodne spal, nejedl. 5.den jsem se chystala k dr. a teplota zadna a venku vsechny spicaky. Ja osobne bych hned k dr nehnala. Mohly to byt klidne zuby.

• Citovat
  • Upravit
20513
5.10.14 14:53
@Verun83 píše:
Syn mel 4 dny teploty pres 39, hodne spal, nejedl. 5.den jsem se chystala k dr. a teplota zadna a venku vsechny spicaky. Ja osobne bych hned k dr nehnala. Mohly to byt klidne zuby.
špičáky má všechny venku už skoro 14 dní a poslední stoličky nikde, ale díky :) nesedí mi k těm zubům to špatné dýchání prostě :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.10.14 14:53
@Janinka1983 píše:
@weyky Jooo, presne tohle si rikam uz asi 3 tydny, tak dlouho si s malou porad predavame nejaky bacily a od minule nedele ma anginu. Ted uz je na tom lip, ale zas sileny kasel a ryma, furt se toho nemuzeme zbavit :-(. Snad na tom budete lepe :kytka:

to mě mrzí :hug: brzy se uzdravte obě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
5.10.14 14:55

@Verun83 Nemyslim si, ze by v necelych 14m rostly petky. Jako samozrejme mozne to je, ale pokud se jakoby dusila, bude problem v krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
5.10.14 14:57
@Janinka1983 píše:
@Verun83 Nemyslim si, ze by v necelych 14m rostly petky. Jako samozrejme mozne to je, ale pokud se jakoby dusila, bude problem v krku.

to samé si myslím i já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.10.14 14:59

A dusi se jeste nebo zadychava?

• Citovat
  • Upravit
20513
5.10.14 15:04
@Verun83 píše:
A dusi se jeste nebo zadychava?

jen v noci, už jsem si toho všimla minulé dvě noci, ale myslela jsem si, že se jí jen něco zdá. A dnes v noci byla vzhůru a lapala po dechu. Přes den nic, jen teplota. A není ani zahleněná, nemá kašel, prostě nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.10.14 15:04
@Janinka1983 píše:

Muzou se chystat nekolik mesicu dopredu, nevyrostou ze dne na den

• Citovat
  • Upravit
20513
5.10.14 15:08
@Verun83 píše:
Muzou se chystat nekolik mesicu dopredu, nevyrostou ze dne na den

to se jí chystaly i ty předtím, ale nikdy ne až takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.10.14 15:10
@weyky píše:

Jestli se ti nezda to dychani, tak minimalne zitra zavolej dr a uvidis co ti rekne.

• Citovat
  • Upravit
Verun83
5.10.14 15:11
@weyky píše:

A kdyz synovi rostly jiny zuby, tak jsem to zjistila, az kdyz byly venku. Az ty spicaky mu daly takhle zabrat. Takze na to taky nemuzes spolehat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA