Neutišitelný pláč u mimi

1032
6.1.13 12:29

neutišitelný pláč u mimi

Ahojky, už dva dny můj malý brouček nonstop pláče, má trošku teplotu. Je to hrůza, nic nepomáhá, jen do něj rvu sirup :roll:
Myslela jsem, že by to mohly být zoubky, ale nic v pusince nevidím, tak přemýšlím, zda má cenu jet s ním na pohotovost :nevim: Podle mě mi tam nic neřeknou :roll: Jeli byste??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
6.1.13 13:20

Tak jestli je to fakt strasny neutisitelny plac, tak bych jela. Poslechni svuj instinkt!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
6.1.13 13:25

Nebyl nedávno očkovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
6.1.13 13:29

Nemá bolení bříška, teploku muže mít i z toho pláče. Muj malej plakal taky a dlouho my měly problémy s větříkama dojela sem na pohotovost a nic plakal mě tenkrat pul dne a nebyl k utišeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
6.1.13 14:01

Nebyli jste očkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
6.1.13 14:05

Také mě napadlo očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.1.13 14:17

Ale když rostou zoubky, nejvíc to právě bolí, když to ještě není vidět víš??ted ještě nic nevidíš, ale přitom se mu začínají prořezávat už třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
6.1.13 14:35
@madrianova píše:
Ale když rostou zoubky, nejvíc to právě bolí, když to ještě není vidět víš??ted ještě nic nevidíš, ale přitom se mu začínají prořezávat už třeba…

s tím souhlasím, u nás to trvá většinou 3 měsíce, teď čekáme na druhé stoličky od léta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
6.1.13 14:36

Malé ted rostly 4 stoličky najednou, už měsíc a půl, šílený období..a ještě úplně nejsou venku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
6.1.13 20:33

Po očkování není :roll:
není to moc lepší, kdyý nespí, tak pláče, usíná mi v náručí přes den, to nikdy nedělal :roll: nevím, možní ty zoubky, ale myslela jsem, že bych třeba viděla aspoň červený dásně, ale prostě nic tam není :roll:
u prvného synka jsem o zoubkách ani nevěděla, tak nevím, jestli je možné tpět takhle dlouho a intenzivně kvůli zoubkům :roll:
Naše dr.je tam až zítra odpoledne, tak pokud se to nezlepší, půjdu tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kriskros
6.1.13 20:37

A co uši? Zkusila bych to kolem nich trošku pomačkat a uvidíš reakci. U nás se třeba píchalo i bez rýmy (ta se spustila až po píchnutí…) - píšu to jen jako další možnost.

• Citovat
  • Upravit
1032
6.1.13 20:47

Napadly mě uši(starší brácha měl nedávno zánet), krk (měla jsem nedávno angínu).. :roll: zkusila jsem pomačkat uši a na to myslím nijak extra nereagoval :roll:
jak dlouho se zoubky prořezávají??je mi líto, jen pláče, je jak tělo bez duše, oči se mu pořád zavírají, když ho chovám :(
dávám paralen a ibalgin..chtěla jsem se zeptat, musím dodržovat mezi oběma léky 6hod. odstup, nebo mohu prokládat??Po 3-4 hodinách přestává lék učinkovat a je to šílený :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
6.1.13 20:59

Zoubky se prořezávají různě dlouho, nám většinou š měsíce a jak jsem již psala na stoličky čekáme od léta. Malá na zoubky trpí od 3měsíců, teď je jí 18 a modlím se, ať už ty poslední 4 vylezou. Vždycky strašně plače, v noci nespí, přes den je protivná, průjmy, taky má vždycky rýmu a jednou jí lezlo 6 zubů a vrazilo se jí to do uší :( stejně teda trpěla i na koliky, to mi v noci vyčerpáním usínala v náručí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
6.1.13 21:03

Hanul, u malého jsem o zoubkách nevěděla, u malé ano a až moc…
Pokud budeš střídat panadol s nurofenem, můžeš po 4 hodinách, ale to se doporučuje u horeček nad 39..nevím, jestli i u bolesti bez teplot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
6.1.13 21:08

@hanulka mě doktorka poradila, že když se podává brufen a panadol na střídačku, tak se může podat po těch 4 hodinách. Ale pokud se dává jen jeden tak po 6 hodinách. Ale dáváš jiné léky, tak tam ti neporadím, musela by ses zeptat lékařky i v lékárně budou vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí