Změna chování u 10měsíčního dítěte

151
6.1.13 00:50

Změna chování u 10.měsíčního dítěte

Chtěla bych se zeptat, čím to může být. Náš syn je hodné dítě. Nikdy nebyl velký vztekloun, spíš naopak. Leze, staví se k nábytku, je celkem samostatný. Ale posledních pár dní je trochu apatický - musím ho jaksi nutit. Jakoby zasněný, pomalejší asi víc plačtivý. Leze mu první zub, tak si říkám, že to může být souvislost. Nedávno mi spadnul na čelo asi ze 40cm výšky. Plakal, chvilku měl červený otlak, ale jinak nic. Jen si říkám, jestli to nemůže mít souvislost. Jinak je vše v pořádku, chutná mu, dobře spí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kaštinka
6.1.13 01:14

Jestli mu rostou zuby, tak ho to asi velmi zaměstnává. Skrz pád: možná by se vyplatilo navštívit lékaře, aby se vyvratily Tvé obavy. Pokud nejste po očkování, stav se určitě brzy vrati do pohody, jak uz to bylo. Může i více prožívat stání, cokoli.

• Citovat
  • Upravit
dalusa
6.1.13 09:56

Nejspíš to budou zuby, ale mě malý spadl asi v půl roce, taky na hlavičku a doktorka mi říkala, že ho musím víc pozorovat a pokud se během následujícího půl roku začne chovat jinak nebo prostě se mi to nebude zdát, mám přijít a pošle nás na neurologii pro jistotu, takže doporučuju radši jít k dortorce. Radši jít stokrát zbytečně než vůbec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure