Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky
Ve čtvrtek mému 6 měsíčnímu synovi zjistili, že má úplně minimum bílých krvinek, to se zjistilo úplně náhodou, protože jsme byli v nemocnici kvůli vysokým horečkám a dělali krevní obraz. Mysleli si, že to je tím, že prodělal infekci. Dneska jsem byla u dětské lékařky a ta zjistila, že je to dlouhodobě špatné, že i v krevním obraze ve 3 měsících jich měl málo. Dneska nám brali znovu krev a že jestli výsledky budou stále tak špatné, tak nás zítra pošle do nemocnice, kde proběhne odběr kostní dřeně
Máte některá takovou zkušenost a jak to dopadlo? Potřebuji vědět, že malý bude v pořádku, jsem z toho psychicky na dně…
Děkuji všem za odpovědi ![]()
@peggy.sl 2× mu brali krevní obraz (první asi ve 2 měsících) a na obou byly špatné bílé krvinky, takže těžko říct, odkdy má problémy…
Psala jsem Vám soukromou zprávu. Jak jste dopadli? Vím, že je to delší dobu, ale snad dobře? Řešíme něco podobného.
Děkuji za zpětnou vazbu.
@LuckaMattynek píše:
Psala jsem Vám soukromou zprávu. Jak jste dopadli? Vím, že je to delší dobu, ale snad dobře? Řešíme něco podobného.Děkuji za zpětnou vazbu.
Uživatelka zde není aktivní od roku 2021.