Neutropenie u 6měsíčního?

255
19.2.13 17:45

neutropenie u 6měsíčního?

Ahoj holky :kytka: Ve čtvrtek mému 6 měsíčnímu synovi zjistili, že má úplně minimum bílých krvinek, to se zjistilo úplně náhodou, protože jsme byli v nemocnici kvůli vysokým horečkám a dělali krevní obraz. Mysleli si, že to je tím, že prodělal infekci. Dneska jsem byla u dětské lékařky a ta zjistila, že je to dlouhodobě špatné, že i v krevním obraze ve 3 měsících jich měl málo. Dneska nám brali znovu krev a že jestli výsledky budou stále tak špatné, tak nás zítra pošle do nemocnice, kde proběhne odběr kostní dřeně :( Máte některá takovou zkušenost a jak to dopadlo? Potřebuji vědět, že malý bude v pořádku, jsem z toho psychicky na dně…

Děkuji všem za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
19.2.13 19:21

Jak dlouho má syn problémy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
19.2.13 22:58

@peggy.sl 2× mu brali krevní obraz (první asi ve 2 měsících) a na obou byly špatné bílé krvinky, takže těžko říct, odkdy má problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.23 10:18

Psala jsem Vám soukromou zprávu. Jak jste dopadli? Vím, že je to delší dobu, ale snad dobře? Řešíme něco podobného.

Děkuji za zpětnou vazbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
18.8.23 10:20
@LuckaMattynek píše:
Psala jsem Vám soukromou zprávu. Jak jste dopadli? Vím, že je to delší dobu, ale snad dobře? Řešíme něco podobného.Děkuji za zpětnou vazbu.

Uživatelka zde není aktivní od roku 2021.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí