Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Všechno co tu píšete mi právě teď prolétá hlavou. Všechny tyto věci jsem rozmýšlel. Hloupé je, že si zatím ještě nedokážu představit život bez ní. Je to šílené. Momentálně máme naplánovaný výlet se ženou a s dcerou a budeme se pozorovat co to s námi udělá. Majetek tak moc neřeším, nějaké peníze mám já, nějaké ona, byt a všechno vybavení bych jim nechal, já věci moc nepotřebuji, vše jsem pořizoval pro ně a mně by byly na nic. Vzal bych auto (je moje a žena neřídí, stejně bych potřeboval jezdit za dcerou), oblečení a mojí hudbu. Bydlel bych zatím u bráchy nebo mámy, oba mají baráky, ale já prostě zatím odejít nemohu.
Nejlepší terapie je mladá milenka. Nakopne ti sebevědomí, ukáže, že existují i jiné ženy a tvoje žena uvidí, že tě snadno může ztratit. ![]()
A jen tak příběh ze života. Znam pár… muž byl opakovaně nevěrný, žena na to vždycky nějak přišla… dlouho se trápili oba dva, až do doby než přišla Milenka s velkým M. ( Je to moje kamarádka, Info mám tedy od ní) a ženě bouchly saze. Chvíli to bylo na rozvod, pak ale láska a děti zvítězili. Muž a žena uzavřeli dohodu. Muž smí byt nevěrný, pouze pokud to nebude před ženou tajit. Zena Chce nilenku znát, chce vědět kdy a jak se co dělo.
Muž to oznámil Milence a Milenka vztah téměř okamžitě ukončila ( nemohla snést pomyšlení na zoufalství jakým je žena zahnaná do rohu, když něco takového vymyslela a souhlasila s tím). Čas plynul, muž hledal jinou milenku, ale zřejmě už žádná nebyla taková… vlastně by se dalo říct, že byl najednou své ženě 100% oddaný. Jenže stále mu chyběl sex s jinou, jen žádná nevyhovovala, bál se aby nedělala scény, aby nepřišel o rodinu v níž jsou i dvě děti.
Nakonec se dal dohromady znovu s Milenkou, ale jen za té podmínky, že ženě nic neřekne.
A tak je nevěrný stále… jen to lépe tají, žena mu věří, jelikož mají přece dohodu a on ví, že pokud by dohodu dodržel, přišel by o milenku… což nechce.
Jen tím chci říct v tomhle vztahu je nevěrný muž a je to jen kvůli sexu(což milence vyhovuje, víc nechce… sama říká, že by mu nikdy nemohla věřit), ale je prostě nenapravitelný. Ja osobně bych měla strach, pokud tba žena nebude moooc chtit, aby na tom v tomhle nebyla stejně.
U nich žádná dohoda, sliby nic nefunguje a já jsem přesvědčená že jeho žena to někde v koutku duše ví a neuvěřitelně ji to ponižuje. Zřejmě je ve vztahu jen kvůli dětem a zvyku mít muže. Ikdyz nutno dodat, že kromě toho, že je to s prominutim kurevnik je to 100% manžel, otec a super chlap.
@Niny Tak to je masakr ![]()
„Muž to oznámil Milence a Milenka vztah téměř okamžitě ukončila ( nemohla snést pomyšlení na zoufalství jakým je žena zahnaná do rohu, když něco takového vymyslela a souhlasila s tím).“ Něco podobného jsem taky zažila, když jsem byla milenka, přítel za mnou přišel, že manželka by to možná zkousla, ale nesměl by to NIKDO vědět, jen ona. No tak jsem to radši ukončila. Nějak mě to její „požehnání“ odradilo, připadala jsem si jak její loutka k udržení manželství. Já to za ni od*ukám a ona bude mít klid a manžela. Tak jestli to takhle nebylo i v tomto případě, i když říká něco jiného…
Já mám hlavně ten problém, že jsem i přesto s ní byl štastný (dokud to nevyšlo najevo), je perfektní máma, o děti se stará parádně, kroužky, tanec všechno. Moc dobře vaří, stará se o mně stejně jak na začátku, abych byl hezky oblečený, střihá mi vlasy, mazlí se se mnou, volá mi, píše mi a tak to bylo pořád. Já vlastně začal být podezřívavý jen kvůli nějakému 6tému smyslu, protože jiné signály nebyly. My fakt měli ideální vztah…
Teď jsem nezašrtl Anonymně, ale vždyť je to jedno.
@Anonymní píše:
Všechno co tu píšete mi právě teď prolétá hlavou. Všechny tyto věci jsem rozmýšlel. Hloupé je, že si zatím ještě nedokážu představit život bez ní. Je to šílené. Momentálně máme naplánovaný výlet se ženou a s dcerou a budeme se pozorovat co to s námi udělá. Majetek tak moc neřeším, nějaké peníze mám já, nějaké ona, byt a všechno vybavení bych jim nechal, já věci moc nepotřebuji, vše jsem pořizoval pro ně a mně by byly na nic. Vzal bych auto (je moje a žena neřídí, stejně bych potřeboval jezdit za dcerou), oblečení a mojí hudbu. Bydlel bych zatím u bráchy nebo mámy, oba mají baráky, ale já prostě zatím odejít nemohu.
byla jsem taky před mnoha lety nevěrná, několik let, doma děti, fajn manžel, on byl vždyy takový zodpovědný; sex s ním byl celkem ok, ale s tím druhým byl sex mnohem víc žielnější, úplně o něčem jiném; taky jsme se spolu hodně smáli, flirtovali, doma jen samé povinnosti, starosti, řešení, takže já to brala jako útěk z té šediny všedních dnů, byť jsme jezdívali o víkendu cellá rodina na výlety, na dovolené…Když na to manžel přišel, dal mi podmínku už se víckrát s dotyčným nevidět, nekomunikovat s ním; bylo to pro nás oba milence hooodně těžké, on byl taky ženatý, z druhé strany republiky, ale díky jeho podnikání jsme se minim.1× týdně vidívali, někdy jsme i spolu nwkde přespali (já jakože na služebce),no byly to krásné roky a přestat najednou ze dne na den utnout vlastně fugujcí vztah prostě nešlo, člověk se dusil…tak jsme se zas potkali po nějakém tom týdnu - manžel už byl ve střehu a dozvěděl se, že to pokračuje a že je prý konec; moooc jsem ho začl prosit a žadonit at mi dá ještě poslední šanci a nám oběma, opravdu jsem měla tento 2.vztah jen pro zábavu, ale ne za cenu ztráty rodiny. A tak jsem dostala ještě posl. šanci a protože taky nejsem blbá, bylo i mě jasné, že je opravdu poslední a je to jen na mě. S milencem už jsme se proto více nesešli, díky času jsme to všichni tak nějak zpracovali, občas jsme si s býv. milencem přeposlali mail třeba k narozkám a pár větiček k tomu, to ale bylo vše, vím, že kdybych kývla, zas bychom se sešli, ale touhle cestou jsem jít nechtěla, on měl doma taky děti a co bychom tím získali? Nic, jen bychom spadli do pořádnýho bláta a spoustu problémů a starostí navíc…
S manželem jsme dosud, letos budem slavit 30leté výročí svatby, klape nám to, řekla bych že tato eskapáda i náš vztah posílila a já se takhle prostě potřebovala mezi 30kou a 40kou vyblbnout, hormony se mnou faakt mlátily tehdá. Dnes je mi kolem 50ky a chlapi mě nechávají v klidu.
Takže neznám tvoji pani, zkus ji dát šanci, ale fakt upozornuji, je to hrozně těžké hned vztahy utínat, aby tě to tedy nepřekvapilo a pak bych dala jako u nás, ještě šanci poslední z nejposlednějších. Kdo to nezažil nepochopí, a to se týká i těch podvaděných, chápu, taky to pro vás musí být peklo.Ale u nás ženských, alespon u mě to nebylo proto, že bych nemilovala svého muže, potřebovala jsem se prostě vyblbnout a to s manželem fakt moc dobře nejde.
@HonzaLK píše:
Já mám hlavně ten problém, že jsem i přesto s ní byl štastný (dokud to nevyšlo najevo), je perfektní máma, o děti se stará parádně, kroužky, tanec všechno. Moc dobře vaří, stará se o mně stejně jak na začátku, abych byl hezky oblečený, střihá mi vlasy, mazlí se se mnou, volá mi, píše mi a tak to bylo pořád. Já vlastně začal být podezřívavý jen kvůli nějakému 6tému smyslu, protože jiné signály nebyly. My fakt měli ideální vztah…Teď jsem nezašrtl Anonymně, ale vždyť je to jedno.
Asi něco bylo špatně, když si podvědomé signály vyhodnotil šestým smyslem. A s tím odchodem s igelitkou bych nespěchal. Pokud by pokračování vztahu nebylo možné, můžeš si zažádat o péči o dceru, z bytu manželku vyplatit a nechat si ho. Nevidím důvod, proč bys měl na to doplácet.
@Anonymní píše:
byla jsem taky před mnoha lety nevěrná, několik let, doma děti, fajn manžel, on byl vždyy takový zodpovědný; sex s ním byl celkem ok, ale s tím druhým byl sex mnohem víc žielnější, úplně o něčem jiném; taky jsme se spolu hodně smáli, flirtovali, doma jen samé povinnosti, starosti, řešení, takže já to brala jako útěk z té šediny všedních dnů, byť jsme jezdívali o víkendu cellá rodina na výlety, na dovolené…Když na to manžel přišel, dal mi podmínku už se víckrát s dotyčným nevidět, nekomunikovat s ním; bylo to pro nás oba milence hooodně těžké, on byl taky ženatý, z druhé strany republiky, ale díky jeho podnikání jsme se minim.1× týdně vidívali, někdy jsme i spolu nwkde přespali (já jakože na služebce),no byly to krásné roky a přestat najednou ze dne na den utnout vlastně fugujcí vztah prostě nešlo, člověk se dusil…tak jsme se zas potkali po nějakém tom týdnu - manžel už byl ve střehu a dozvěděl se, že to pokračuje a že je prý konec; moooc jsem ho začl prosit a žadonit at mi dá ještě poslední šanci a nám oběma, opravdu jsem měla tento 2.vztah jen pro zábavu, ale ne za cenu ztráty rodiny. A tak jsem dostala ještě posl. šanci a protože taky nejsem blbá, bylo i mě jasné, že je opravdu poslední a je to jen na mě. S milencem už jsme se proto více nesešli, díky času jsme to všichni tak nějak zpracovali, občas jsme si s býv. milencem přeposlali mail třeba k narozkám a pár větiček k tomu, to ale bylo vše, vím, že kdybych kývla, zas bychom se sešli, ale touhle cestou jsem jít nechtěla, on měl doma taky děti a co bychom tím získali? Nic, jen bychom spadli do pořádnýho bláta a spoustu problémů a starostí navíc…
S manželem jsme dosud, letos budem slavit 30leté výročí svatby, klape nám to, řekla bych že tato eskapáda i náš vztah posílila a já se takhle prostě potřebovala mezi 30kou a 40kou vyblbnout, hormony se mnou faakt mlátily tehdá. Dnes je mi kolem 50ky a chlapi mě nechávají v klidu.
Takže neznám tvoji pani, zkus ji dát šanci, ale fakt upozornuji, je to hrozně těžké hned vztahy utínat, aby tě to tedy nepřekvapilo a pak bych dala jako u nás, ještě šanci poslední z nejposlednějších. Kdo to nezažil nepochopí, a to se týká i těch podvaděných, chápu, taky to pro vás musí být peklo.Ale u nás ženských, alespon u mě to nebylo proto, že bych nemilovala svého muže, potřebovala jsem se prostě vyblbnout a to s manželem fakt moc dobře nejde.
No tak to si fakt nenalhávej, že to váš vztah posílilo. Ty jsi na tom vydělala, protože jsi si užila bokem a zůstalo ti manželství, ale věř tomu, že manželovi zůstala rána a určitě váš vztah nevnímá tak pozitivně, jako před nevěrou. ![]()
@Jabadabadu píše:
No tak to si fakt nenalhávej, že to váš vztah posílilo. Ty jsi na tom vydělala, protože jsi si užila bokem a zůstalo ti manželství, ale věř tomu, že manželovi zůstala rána a určitě váš vztah nevnímá tak pozitivně, jako před nevěrou.
ty si chytrá(trej) jako rádio prosím tě. seš s ním snad ty nebo já
@Anonymní píše:
ty si chytrá(trej) jako rádio prosím tě. seš s ním snad ty nebo já
No tak se ho zeptej. „Miláčku, že je to super, že jsem ti tenkrát zahýbala a teď díky tomu máme pevnější vztah?“ ![]()
@Jabadabadu píše:
No tak se ho zeptej. „Miláčku, že je to super, že jsem ti tenkrát zahýbala a teď díky tomu máme pevnější vztah?“
můj muž hlavně nemá rád blbky a hloupé lidi vůbec, s těma by nevydržel ani týden pod jednou střechou a ani by nemusely být nevěrné-tak snad ses doftípil(a)
@Anonymní píše:
můj muž hlavně nemá rád blbky a hloupé lidi vůbec, s těma by nevydržel ani týden pod jednou střechou a ani by nemusely být nevěrné-tak snad ses doftípil(a)
No tak vidím, že nalhávání si je taková tvoje slabůstka.
Příspěvek upraven 06.10.16 v 15:24
@Anonymní píše:
Tož to asi udělal výjimku ![]()
@jipo píše:
Tož to asi udělal výjimku
to víš, v případě nás, mimořádných žen, muži velmi rádi dělají vyjímky
![]()
@Anonymní píše:
byla jsem taky před mnoha lety nevěrná, několik let, doma děti, fajn manžel, on byl vždyy takový zodpovědný; sex s ním byl celkem ok, ale s tím druhým byl sex mnohem víc žielnější, úplně o něčem jiném; taky jsme se spolu hodně smáli, flirtovali, doma jen samé povinnosti, starosti, řešení, takže já to brala jako útěk z té šediny všedních dnů, byť jsme jezdívali o víkendu cellá rodina na výlety, na dovolené…Když na to manžel přišel, dal mi podmínku už se víckrát s dotyčným nevidět, nekomunikovat s
Moc rád bych tomu věřil, že je to možné překonat a ona se změní, a teď když je to čerstvé tak tomu samozřejmě věřím, protože jiné alternativy jsou pro mě v tuhle chvíli kruté, ale opravdu rozumově mám o jejich slibech pochybnosti. Koneckonců mi takovou dobu lhala.
No momentálně je situace taková, doma dětem ani rodině nic neřeknem, já za tři dny zhubl 2,5 kila, nekecám. Jako správná ženská
(chlap samozřejmě) jsem vyrazil nakupovat: nová vůně, kabát, kalhoty, zase jsem začal cvičit, vyholil jsem si nosní dírky
, a budu se zase po letech soustředit i na sebe. Budu chodit ven a třeba se něco vyvrbí. Neříkám, že chci oplácet, to je mi cizí, ale pokud bych potkal někoho kdo mne zaujme, řekl bych jí to.
Co se týká střídavé péče, bohužel dojíždím do práce do jiného města a možnost bydlet mám v jiném městě než náš domov. Nerad bych dceru tahal z jednoho bytu do druhého a z jedné školy do druhé. Bydlet v současném městě bych asi sám nechtěl, jsem naplavenina a všechny přátele i moje rodiče mám jinde. Zde se narodila a žila jen ona a její rodiče.
@Anonymní píše:
Tak moment - ona tě roky podvádí a ty bys jí všechno nechal? Doufám, že minimálně střídavku bys požadoval. Je to ona, kdo by měl táhnout, promiň…A nebo bych rovnou zažádal o svěření do péče.