Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Markéta80 píše:
Otázka co ybch dělala kdybych doma neměla častý přísun sexu![]()
ale asi bych raději volila rozvod než být za ku.vu
Jo, jsou to jenom úvahy „co kdyby“. Vem si třeba rakovinu prostaty u chlapa, vyřeší se to operativně, ale bez možnosti erekce, když jsme u těch úvah. Fakt by bylo lepší čestně rozbít třeba jinak fungující rodinu a dětem přitáhnout náhradního taťku, aby maminka měla dostatek sexu, nebo si raději nečestně najít nějakého nabíječe? Dokud se do té konkrétní situace člověk nedostane, může jenom teoretizovat. Ne vždy lze žít podle jednoduchého rozhodovacího schématu.:)
@Pedro 00 při nemoci je to snad něco jiného ne
. je rozdíl že nechce nebo nemůže. manžel taky to vzal jako normální věc když jsme v těhotenství nesměla ale kdybych mu říkala že se mě nechce že nechci x měsíců
asi by spokojený teda nebyl
![]()
@Markéta80
pokud ženské či chlapovi ve vztahu něco chybí, je třeba si to mezi sebou říct(někdy i víckrát
), protože pokud jsou oba dva ve vztahu spokojeni, tak není důvodu hledat někoho či něco jinde
Toť můj názor
A k srovnání autonehody a nevěry??? Tak k tomu se nebudu vyjadřovat, to může napsat jen ten, kdo nikdy bouračku nezažil ![]()
@beruska.sus vidim to stejně
pokud jsme spokojená tak prostě nemam ani nápad že bych chtěla zkusit něco jinde a pokud by problém byl tak ho chci vyřešit mezi námi a ne utíkat jinam. To už pak ten původní problém ani řešit nemusim a jak se nabourá důvěra tak to jde do pryč ![]()
@Pedro 00 píše:
Jo, jsou to jenom úvahy „co kdyby“. Vem si třeba rakovinu prostaty u chlapa, vyřeší se to operativně, ale bez možnosti erekce, když jsme u těch úvah. Fakt by bylo lepší čestně rozbít třeba jinak fungující rodinu a dětem přitáhnout náhradního taťku, aby maminka měla dostatek sexu, nebo si raději nečestně najít nějakého nabíječe? Dokud se do té konkrétní situace člověk nedostane, může jenom teoretizovat. Ne vždy lze žít podle jednoduchého rozhodovacího schématu.:)
toto jsou jedine vyjimky, kde bych neveru jednoznacne schvalila
@Honza 12 píše:
Já znám pár nevěrníků co jim fakt na ženě záleží. Udělají pro ní a rodinu první a poslední a jsou doma naprosto spokojení, aspoň to tvrdí, ale občas jsou nevěrní..
Ano věřím tomu a jakou mají manželku doma? Temperamentní?
@Honza 12 píše:
@jipo
Tak pokuď někomu něco opravdu v partnerství chybí a je si toho vědom a místo toho si jde vědomně radši vrznout jinam, než aby to řešil. Tak v tom případě je ten člověk tak trochu pitomec protože si spíš všechno zkomplikuje a život si většinou pokazí, než vylepší.
Jenže on to většinou řeší, ale ta druhá strana neslyší. Třeba tím, že žena, nebo muž odmítá sex, nebo jednou za měsíc a rychle, ať to mám rychle za sebou. Dvě malé děti, postavený domek, jak by js to řešil ty? Já tedy milencem.
@Majk.ww píše:
Nech si tu urazky, pro me mluvi statistika rozvodovosti a ruznych pruzkumu o neverach. Pro dobry fungujici vztahy mluvi co? Posloucham, rad se necham poucit, kdyz to bude opreny o nejaky fakta…
Mas naprostou pravdu, driv byly nejaky mechanismy(nabozestvi, mensi komunity, kde nebylo tolik prilezitosti a lidi se taky vic hlidali..atd), ktery drzely to manzelstvi a rodinu. Dneska to hlavne chlapek schyta, casto prijde o moznost byt pravidelmne v kontaktu se svym ditetem, plati jak mourovatej atd.
Reseni je uplne snadne, nedelat zadne trvale zavazky, proste zadne manzelstvi, zadny decka. Proste je mi s nekym fajn, tak si to uzivam a neresim co bude, mozna spolu nebudem uz za tyden, mozna nam to vydrzi roky, mozna do smrti. Proste dokud ten vztah vyhovuje, tak v pohode, kdyz ne, tak ahoj a proste bez zadnyho protahovani, bez nejakych debilnich poraden apod.
@sign45 píše:
Já si to ani tak nemyslím, ale vycházím z literatury, zabývající se touto problematikou, kterou napsali lidé, kteří se partnerskými vztahy a jejich řešením zabývají léta.
Ale prosimte tu tvoji „literaturu“ pisou zensky nebo nejaky beta sracky, precti si texty poradnych chlapu a ne idiotu, kteri omlouvaj neveru svych partnerek. ![]()
Ja sam nemam zrovna cisty svedomi v tomhle, ale delam to proste, ze chci zazit nejaky dobrodruzstvi, ze me to uz tak nebavi doma. A kdyby mi na to ta moje prisla, tak rozhodne nebudu hazet vinu na ni, ale proste se slusne omluvim a rozloucime se nejspis.
A ta tvoje to ma uplne stejne, lidi podvadi proste z nudy, touze po necem novem, co uz nemuzes nabidnout. Nebud vul. ![]()
@Scarabeuss To, že chceš jen tak proplout životem, bez závazků a odpovědnosti, je tvoje volba. Ale nevymlouvej se na ostatní, že taková je doba, že to dělají všichni…
@beruska.sus píše:
@Markéta80![]()
![]()
pokud ženské či chlapovi ve vztahu něco chybí, je třeba si to mezi sebou říct(někdy i víckrát
), protože pokud jsou oba dva ve vztahu spokojeni, tak není důvodu hledat někoho či něco jinde
Toť můj názor
A k srovnání autonehody a nevěry??? Tak k tomu se nebudu vyjadřovat, to může napsat jen ten, kdo nikdy bouračku nezažil
Nj jenže to je právě jen tvůj názor, navíc ženský názor. Chlapi si myslím tohle vidí jinak, nepotřebují mít extra důvody pro nevěru, zkrátka někteří to mají v sobě, potřebují víc vzrušení, adrenalinu..samozřejmě né všichni. Mají od přírody dané, oplodnit, co nejvíce samiček a myslím, že je pro ně někdy sakra těžké, udržet rozum na svém místě
A občas se to zkrátka nepodaří a myslím, že to má pramálo společného s jejich partnerkou.
@Sonarka píše:
Nj jenže to je právě jen tvůj názor, navíc ženský názor. Chlapi si myslím tohle vidí jinak, nepotřebují mít extra důvody pro nevěru, zkrátka někteří to mají v sobě, potřebují víc vzrušení, adrenalinu..samozřejmě né všichni.Mají od přírody dané, oplodnit, co nejvíce samiček a myslím, že je pro ně někdy sakra těžké, udržet rozum na svém místěA občas se to zkrátka nepodaří a myslím, že to má pramálo společného s jejich partnerkou.
Tohle je opravdu hloupost. I v pravěku měli lidi tolik rozumu, že si nadělali jen tolik dětí, kolik stihli uživit. Nejsme psi. A navíc, kdyby toužili po oplodňování nestarali by se o antiko. ![]()
@takymanžel píše:
Tohle je opravdu hloupost. I v pravěku měli lidi tolik rozumu, že si nadělali jen tolik dětí, kolik stihli uživit. Nejsme psi. A navíc, kdyby toužili po oplodňování nestarali by se o antiko.
Oni se muži starají o antiko? Od kdy? Spíš to nechávají na ženské. A neříkám, že se každý chlap bezhlavě vrhá po každé samici, co kolem něj projde, jen říkám, že to v sobě mají muži zakódováno a nekteří se umějí ovládat líp a někteří hůř, to je celé.
@Sonarka píše:
Oni se muži starají o antiko? Od kdy? Spíš to nechávají na ženské. A neříkám, že se každý chlap bezhlavě vrhá po každé samici, co kolem něj projde, jen říkám, že to v sobě mají muži zakódováno a nekteří se umějí ovládat líp a někteří hůř, to je celé.
No tak minimálně se zajímají, jestli ji dotyčná bere.
A s tím zakódováním? To je hloupost, co vymyslel nějakej nadrženej chlap a ženský to papouškujou aby si nepřipadaly tak blbě, že s tím nic nedělaj. ![]()
@takymanžel píše:
No tak minimálně se zajímají, jestli ji dotyčná bere.A s tím zakódováním? To je hloupost, co vymyslel nějakej nadrženej chlap a ženský to papouškujou aby si nepřipadaly tak blbě, že s tím nic nedělaj.
No tak třeba můj milenec, se vůbec nezajímal, zda ji beru
A jinak s tím zakódováním si nemyslím, že je hloupost, podívej se do živočišné říše, jak se chová většina samečků
Já vím, nejsme zvířata, ale vyvinuli jsme se z nich a přece jen kus těch zvířecích pudů má v sobě každý z nás, jen je někteří dokáží celkem držet na uzdě a někteří vůbec ![]()